My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:chociaż jedna porządna
ale jak pytałam Ciebie też nie było
a tak na poważnie, reszta się ukrywa..albo działa?
Nie było, nie było, bo ja tu ciężko pracuję ku chwale ojczyzny
Co miałam zdziałać w tym miesiącu, to zdziałałam, teraz pozostaje luz i sponton
A reszta pewnie się ukrywa
konwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nena no właśnie toż to sama przyjemność iść do lekarza pooglądać swojego małego człowieczka
ale niektórzy muszą się z tą myślą oswoić, Kroko twój chłop napewno da radę w niedługim czasie, pokażesz zdjęcie i już będzie chciał biec zobaczyć na żywo
Kobietki gdzie jesteście ? pewnie wszystkie obiady jedzą teraz, ja już po, leczo wcisnęłam i nogę od kury z rosołu, starczy jak na razieNenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Nena, ile nas tu jest, każda z nas ma swoje zdanie.. z jednym się zgadzamy z innym nie
dzięki temu jest ciekawiej..
O tym zainteresowaniu czytałam, nie doświadczyłam na szczęście, więc wiesz.. inna sprawa, że jak mówisz, to kwestia do dogadania z partneremZa dużo widziałam wśród znajomych "tatusiów" olewaczy i znieczulicę totalną jeśli chodzi o stosunek ojców do dzieci i żon. Te matki pozostawione same sobie ze sprawami wychowania, itp. Odpowiedzialność i zainteresowanie obojga rodziców od pierwszego dnia poczęcia
Takie hasło
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
aa Ewik gratulacje! piękna betka
i dopisuje Cię do listy zaciążonych
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
xx lipiec - BeszkaKrokodylica, Anastazjaaa, zgredka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
U naszej kici poprzedni wet spieprzyl sterylizacje i nie wycial wszytskiego do konca ;/ badz tez odprysla tkanka janikowa i utworzyl sie rzekomy jajnik ;/ dzieki czemu kotka m rujke ;/
ehhh zobaczymy mam nadziejez e nie wyjdzie przepuklina na usg i ze wszytsko jest ok..
choc juz po badaniu moczyu meza widze ze cos jest nie tak bo mial duzo bialego osadu ;/
EDIT: juz po badaniach KH - w ormie tylko ma wstepna diagnoze Bradykardie bo puls ma 54 ale to podobno tez norma u zdrowych pracujacych fizycznie meczyzn
ps. kobitka postatarzała mi meza napiała mu ze ma 42 lata bo wpisala zamiast 1982 wpsala 1972
USG wszytsko w normie nie ma przepuklinytylko w jelitach ma bardzo duzo gazow
Malenq, Tamka, momo1009, Yasmin lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Momo coraz ładniejszy wykresik widzę u ciebie , mocno trrymam kciuki
Dziękuję Kochana
Powiem Wam, że dość porządnie udało mi się wmówić sobie, że jeszcze przez jakieś 2 cykle nic z tego. W maju oboje z małżem przechodziliśmy bardzo ciężkie anginy, jedno wyzdrowiało, to już zarażało je z powrotem to drugie..
S nie poszedł na jeden antybiotyk, musiał brać inny, ale jego plemniki chyba poszły. Z tego co wiem, jeszcze przez 4 miesiące mogą być tego efekty.
Starań oczywiście nie przerwaliśmy, ale podchodzę do nich póki co z większym dystansem, żeby się nie rozczarować. Jak mi mieni ten okres "kwarantanny", pewnie zacznę świrować publicznie, tu na forumjustta lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Beszka, Tamka, CzaryMary, Ewik - gratulacje kochane :*
wróciłam na dobre, przyszli panowie i uleczyli mojego neta
przeprosiłam się też z termometrem i położyłam go kolo łóżka, wcześniej ze złości wylądował w szufladzie, zaczynam stawać na nogach i cieszyć się wolnym(nie sądziłam że utrata pracy może na mnie aż tak źle zadziałać
) hehe widocznie działania serduszkowe małża tak dobrze na mnie podziałały
Malenq, CzaryMary, justta, momo1009, Tamka, Krokodylica, Yasmin, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakoś tak wszystkie po kolei zachodziły że wydawało mi się że 6 to już dawno poszło
No dobra, a kto kiedy testuje w takim razie? Może jest szansa że dobijemy to do tej 9justta, Tamka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
zgredka wrote:Kurde: bo nie umiem, zaznaczylam opcje udostepnij i nic
Wybierając opcję "udostępnij" musisz przejść do zakładki "miniatury" i z niej skopiować link. W ustawieniach -> społeczność wklejasz nowy link w miejsce poprzedniego. Powinno działać
********Gang 18+********
momo1009 jelsi chodzi o produkcje plemnikow to trwa ona 72 dni czyli generalnie po 72 dniach od zakonczenia kuracji antybioykami juz powinny byc w pelni sil..ale w tym czasie niech bierze suplemeny wit
i probujcie bo wystaczy jeden ale wariat
dawaj mu wit C + salfazin lub androwitkwas foliowy
momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość