My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:momo1009 jelsi chodzi o produkcje plemnikow to trwa ona 72 dni czyli generalnie po 72 dniach od zakonczenia kuracji antybioykami juz powinny byc w pelni sil..ale w tym czasie niech bierze suplemeny wit
i probujcie bo wystaczy jeden ale wariat
dawaj mu wit C + salfazin lub androwitkwas foliowy
Haha, no dokładnie na takiego wariata liczę
Wiesz, sami rozkminialiśmy trochę dlaczego mowa o 4 m-cach, bo wydawało nam się, ze jest tak jak piszesz, ale spotkałam się w kilku miejscach z takimi opiniami więc zaczęłam w to wierzyć. To co napisałaś oczywiście dużo bardziej mi odpowiada i może zacznę wiązać z tym cyklem większe nadzieje.
Wit C dodam, póki co małż jedzie na kwasie foliowym
Zdrowia dla kotka
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
KOchana nam po zakonczeniu leczenia antybiotykami kazali zrobic posiew nasienia po 14 dniach + 7 dni czekania na posiew =21 dni po zakonczonym badaniu i wtedy kazalil robic powtrne badanie nasienia
wiec spokojnie niech lyka co masz nie przegrzewa jadereki dzialajcie
dziekujekoa troche wyciszona
zakochana patrzy przez okno
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Mój łykał, ale 4 razy w miesiącu, jak sobie o nim przypomniałam.
A u mnie dla odmiany to jedyny specyfik dla S, o którym sama pamiętam, bo też go biorę regularnie
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Ania_84 wrote:KOchana nam po zakonczeniu leczenia antybiotykami kazali zrobic posiew nasienia po 14 dniach + 7 dni czekania na posiew =21 dni po zakonczonym badaniu i wtedy kazalil robic powtrne badanie nasienia
wiec spokojnie niech lyka co masz nie przegrzewa jadereki dzialajcie
dziekujekoa troche wyciszona
zakochana patrzy przez okno
To bardzo cenna wiadomość, bo S wybiera się na badanie nasienia, ale był przekonany, że to wciąż będą mało wiarygodne wyniki. Ale jak tak to może śmiało iść, im wcześniej tym lepiej
. Dziękuję!
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
hehe moj łykał i kwas foliowy, i mace, i salfazin, i omege, magnez, plus pozniej zamias salfazinu lykal a raczej jadl kompleks wit w dzemie
FLAVON
wperdziela warzywka nie nosi obcilslych gateknamowilam go do spania bez gatek..
co oczywiscie czesciej konczy sie
momo1009, Tamka, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:To bardzo cenna wiadomość, bo S wybiera się na badanie nasienia, ale był przekonany, że to wciąż będą mało wiarygodne wyniki
. Ale jak tak to może śmiało iść, im wcześniej tym lepiej
. Dziękuję!
-
justta wrote:Ania świetny patent z tymi gatkami do spania, a raczej bez
justta, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuuuuuuuuuuu mój nic nie łykał....ale dietę mu zarzuciłam, a po roku dietkowania usłyszeliśmy od lekarza, ze żołnierze jak u 25latka....to mój się nadymał jak paw..... hehehehe
a tak serio, to jak usłyszeliśmy ponad rok temu, że "wyniki mogły by być lepsze - że nie są najgorsze, ale...." i że dobrze by było dietę zastosować...to od razu wzięłam się za mojego i tak dzisiaj ma 80kg przy 187 i jest dobrze:)
a było nad czym pracować i co zrzucać i poprawiać....hehehe ale dzisiaj zieleninkę zajada, że aż mu się uszy trzęsą hahaha
Aniu znam ten patent hehehe stosowany przez dłuuuuuuuuugi okres....potem wręcz musiałam Go zmusić do nałożenia gatek heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:05
momo1009, justta, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a kiedy dokladnie skonczyl ??
W połowie maja na chwilę przed urlopem, do ostatniego dnia nie wiedzieliśmy, czy z tego wyjdziemy.
Wydaje się, ze szmat czasu, ale jak patrzylam na to pod kątem tych 4 m-cy to jakaś masakra
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
No dobra to ja poproszę o wiruski od tych pięknie zafasolkowanych
Tu i teraz, przyjmę wszystkie, nie pogardzę żadnym
Dziś u mnie 11dc a moja pani ginekolog jak popatrzyła w cykle z ostatniego roku to powiedziała, że najlepiej współżyć od 11 dc co drugi dzieńWtedy nic nie ominie, a żołnierzyki będą silniejsze
Jutro podjadę na usg i zobaczymy czy jakiś ładny pęcherzyk się może ukrywa..
justta, momo1009, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:uuuuuuuuuuu mój nic nie łykał....ale dietę mu zarzuciłam, a po roku dietkowania usłyszeliśmy od lekarza, ze żołnierze jak u 25latka....to mój się nadymał jak paw..... hehehehe
a tak serio, to jak usłyszeliśmy ponad rok temu, że "wyniki mogły by być lepsze - że nie są najgorsze, ale...." i że dobrze by było dietę zastosować...to od razu wzięłam się za mojego i tak dzisiaj ma 80kg przy 187 i jest dobrze:)
No proszę, i bez żadnych tabsów może się udać. W sumie dieta pewnie polegała na zdrowszym odżywianiu się, większej ilości owoców warzyw, czyli witamin. I o to chodzi
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...