My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiarzyna wrote:Mąż się poszedł kąpać, ale lada moment chyba wyjdzie z wanny, a ja tu kuknęłam do Was zdać relacje, dzięki za miłe słowa i miłego wieczorku papa
Miłego wieczorku
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
kasiarzyna wrote:Dziewczyny chyba coś w tej jednak psychice siedzi, skoro badania wychodzą doskonale...Więc od poniedziałku mam urlop i kończe z tym wszystkim,bo psychozy dostane :)wszyscy tylko nie ja, a tu już rok...
Wspieram... Ja też dzisiaj doła złapałam... I jeszcze ten facet, który mi dał fotkę dzidziusia mnie dobił... I patrzę na wszystkie zafasolkowane i smutek mnie ogarnia straszny, bo ja nadal nic... -
Anuśka wrote:Wspieram... Ja też dzisiaj doła złapałam... I jeszcze ten facet, który mi dał fotkę dzidziusia mnie dobił... I patrzę na wszystkie zafasolkowane i smutek mnie ogarnia straszny, bo ja nadal nic...
Dziewczyny, też Was wspieram najmocniej jak mogę.. jedziemy na podobnym wózku więc doskonale rozumiem jak to jest. Nie możemy się poddawać, nam tez sie uda, wierzę w to
kasiarzyna lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Dziewczyny, też Was wspieram najmocniej jak mogę.. jedziemy na podobnym wózku więc doskonale rozumiem jak to jest. Nie możemy się poddawać, nam tez sie uda, wierzę w to
Momo podziwiam Twój optymizm dzisiaj... Ja nie mogę z siebie nic wykrzesać -
nick nieaktualnyu nas właśnie napięcie nieciążowe rośnie- chłop chce się bzykać, mi się nie chce... później chodzi i jęczy, że takim sposobem nie zajdę w ciążę.... i tak od słówka do słówka padają głupie teksty, że w takim razie "nie będzie żadnej ciąży..." i awantura gotowa...
-
Momo: poszlam do gib upewnic sie kiedy bedzie owu a sie dowiedzialam, ze jajniki jakby policystyczne przy czym zdziwilo ja to, bo do tej pory bylo ok, wiec nie chciala orzekac ze to pco.. no i cykl byl 54 dni, nic nie mierzylam, bil na owu mialam po 35 dniu, wtedy mialam duzo stresu i taki efekt, a teraz bylo wszystko w porzadku
-
Anuśka wrote:Momo podziwiam Twój optymizm dzisiaj... Ja nie mogę z siebie nic wykrzesać
- dorwałam się do stronki z emotkami kiedy szukałam chłosty dla Neny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 22:28
zgredka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
ja, kropek i plamienia idziemy spać, może jutro będziemy już tylko we dwoje - ja i kropek
owocnej nocy, zakopcie toporki wojenne i do dzieła
Anuśka, przesyłam Ci mega cyber buziaka i uściski, wiem jak się czujesz...
Kasiarzyna, mnie "wystarczyło" olanie mierzenia tempki, okropnie mi to wpływało na psychikęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 22:28
momo1009, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Momo: poszlam do gib upewnic sie kiedy bedzie owu a sie dowiedzialam, ze jajniki jakby policystyczne przy czym zdziwilo ja to, bo do tej pory bylo ok, wiec nie chciala orzekac ze to pco.. no i cykl byl 54 dni, nic nie mierzylam, bil na owu mialam po 35 dniu, wtedy mialam duzo stresu i taki efekt, a teraz bylo wszystko w porzadku
Aha, rozumiem.. czyli póki co policystyczne jajniki wykluczone? Czy podejrzenie aktualne?
********Gang 18+********
cymcia wrote:u nas właśnie napięcie nieciążowe rośnie- chłop chce się bzykać, mi się nie chce... później chodzi i jęczy, że takim sposobem nie zajdę w ciążę.... i tak od słówka do słówka padają głupie teksty, że w takim razie "nie będzie żadnej ciąży..." i awantura gotowa...
Znam! Chyba mamy tego samego męża..
cymcia lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Tamka wrote:ja, kropek i plamienia idziemy spać, może jutro będziemy już tylko we dwoje - ja i kropek
owocnej nocy, zakopcie toporki wojenne i do dzieła
Anuśka, przesyłam Ci mega cyber buziaka i uściski, wiem jak się czujesz...
Kasiarzyna, mnie "wystarczyło" olanie mierzenia tempki, okropnie mi to wpływało na psychikę
Kochana ja chyba też muszę odpuścić bo moja psychika tego nie zniesie w tym cyklu... Już w poprzednim każdy spadek tempki to była masakra i dla mnie i dla rodziny, bo cały dzień chodziłam wściekła...
Dzięki za buziakaTrzymajcie się cieplutko Ty i Fasol
Tamka lubi tę wiadomość
-
Melduje powrot z basenu, od poczatku miesiaca chodzimy z malzem regularnie, jest cuuuudooownie
super relaks! Az sie boje jak wakacje mina bo wraz z jesienia startuje u mnie wytezony czas praxcy wiec czasu wolnego dduuuuzo mniej
teraz pora na kapiel i troche milosci
dobrej nocy kobitki!
momo1009, Tamka lubią tę wiadomość
-
Gin nie chciala tego orzec, bo przy wczesniejszych cyklach bylo widac dobry pecherzyk a progesteron wskazywal ze owu byla.a i ze cykle regularne tez wskazuja ze nie pco. Powiedziala ze budowa sugerujaca na pco bo w jednym i drugim nie bylo dominujacego, ale tez mowila ze moze byc bardzo pozno.
I po tej wizycie kazala sie wyluzowac -
Kropka_1 wrote:Melduje powrot z basenu, od poczatku miesiaca chodzimy z malzem regularnie, jest cuuuudooownie
super relaks! Az sie boje jak wakacje mina bo wraz z jesienia startuje u mnie wytezony czas praxcy wiec czasu wolnego dduuuuzo mniej
dobrej nocy kobitki!
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Melduje powrot z basenu, od poczatku miesiaca chodzimy z malzem regularnie, jest cuuuudooownie
dobrej nocy kobitki!
Kropka, w jakiej strefie czasowej Ty żyjesz kochana? Ja tu padam na twarz po całym dniu, kobity z forum powoli spać się kładą, a Ty z basenu wróciłaś
Dobrej nocki
Kropka_1 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
zgredka wrote:Gin nie chciala tego orzec, bo przy wczesniejszych cyklach bylo widac dobry pecherzyk a progesteron wskazywal ze owu byla.a i ze cykle regularne tez wskazuja ze nie pco. Powiedziala ze budowa sugerujaca na pco bo w jednym i drugim nie bylo dominujacego, ale tez mowila ze moze byc bardzo pozno.
I po tej wizycie kazala sie wyluzowac
No to Zgredko jak kazała to kazała, trza ginki słuchać
zgredka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Kropka_1 wrote:Dziekuje
dzis wlasnie pisalam o moim manifescie avatara ktory ma przyciagac kropeczke zielona
Kropka_1, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość