X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż się poszedł kąpać, ale lada moment chyba wyjdzie z wanny, a ja tu kuknęłam do Was zdać relacje, dzięki za miłe słowa i miłego wieczorku papa :)

momo1009, cymcia, Tamka lubią tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Mąż się poszedł kąpać, ale lada moment chyba wyjdzie z wanny, a ja tu kuknęłam do Was zdać relacje, dzięki za miłe słowa i miłego wieczorku papa :)

Miłego wieczorku ;)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Dziewczyny chyba coś w tej jednak psychice siedzi, skoro badania wychodzą doskonale...Więc od poniedziałku mam urlop i kończe z tym wszystkim,bo psychozy dostane :)wszyscy tylko nie ja, a tu już rok...

Wspieram... Ja też dzisiaj doła złapałam... I jeszcze ten facet, który mi dał fotkę dzidziusia mnie dobił... I patrzę na wszystkie zafasolkowane i smutek mnie ogarnia straszny, bo ja nadal nic... :(

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Wspieram... Ja też dzisiaj doła złapałam... I jeszcze ten facet, który mi dał fotkę dzidziusia mnie dobił... I patrzę na wszystkie zafasolkowane i smutek mnie ogarnia straszny, bo ja nadal nic... :(

Dziewczyny, też Was wspieram najmocniej jak mogę.. jedziemy na podobnym wózku więc doskonale rozumiem jak to jest. Nie możemy się poddawać, nam tez sie uda, wierzę w to

kasiarzyna lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Dziewczyny, też Was wspieram najmocniej jak mogę.. jedziemy na podobnym wózku więc doskonale rozumiem jak to jest. Nie możemy się poddawać, nam tez sie uda, wierzę w to

Momo podziwiam Twój optymizm dzisiaj... Ja nie mogę z siebie nic wykrzesać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas właśnie napięcie nieciążowe rośnie- chłop chce się bzykać, mi się nie chce... później chodzi i jęczy, że takim sposobem nie zajdę w ciążę.... i tak od słówka do słówka padają głupie teksty, że w takim razie "nie będzie żadnej ciąży..." i awantura gotowa...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo: poszlam do gib upewnic sie kiedy bedzie owu a sie dowiedzialam, ze jajniki jakby policystyczne przy czym zdziwilo ja to, bo do tej pory bylo ok, wiec nie chciala orzekac ze to pco.. no i cykl byl 54 dni, nic nie mierzylam, bil na owu mialam po 35 dniu, wtedy mialam duzo stresu i taki efekt, a teraz bylo wszystko w porzadku

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Momo podziwiam Twój optymizm dzisiaj... Ja nie mogę z siebie nic wykrzesać :/
    Wiesz jak to jest Anuśka, raz się na to patrzy w miarę optymistycznie, innym razem z perspektywy wielkiego doła. A swoją drogą, to ja tak właśnie mam - na zewnątrz chyba trochę bagatelizuję swoje problemy, staram traktować je z dystansu, to mi pomaga nie podłamywać się za bardzo. Ale wierz mi, że doskonale rozumiem jak co to znaczy nie móc wykrzesać optymizmu..

50przytula.gif - dorwałam się do stronki z emotkami kiedy szukałam chłosty dla Neny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 22:28

zgredka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja, kropek i plamienia idziemy spać, może jutro będziemy już tylko we dwoje - ja i kropek

owocnej nocy, zakopcie toporki wojenne i do dzieła :)

Anuśka, przesyłam Ci mega cyber buziaka i uściski, wiem jak się czujesz...

Kasiarzyna, mnie "wystarczyło" olanie mierzenia tempki, okropnie mi to wpływało na psychikę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 22:28

momo1009, kasiarzyna lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Momo: poszlam do gib upewnic sie kiedy bedzie owu a sie dowiedzialam, ze jajniki jakby policystyczne przy czym zdziwilo ja to, bo do tej pory bylo ok, wiec nie chciala orzekac ze to pco.. no i cykl byl 54 dni, nic nie mierzylam, bil na owu mialam po 35 dniu, wtedy mialam duzo stresu i taki efekt, a teraz bylo wszystko w porzadku

Aha, rozumiem.. czyli póki co policystyczne jajniki wykluczone? Czy podejrzenie aktualne?

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    u nas właśnie napięcie nieciążowe rośnie- chłop chce się bzykać, mi się nie chce... później chodzi i jęczy, że takim sposobem nie zajdę w ciążę.... i tak od słówka do słówka padają głupie teksty, że w takim razie "nie będzie żadnej ciąży..." i awantura gotowa...

Znam! Chyba mamy tego samego męża..

cymcia lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    ja, kropek i plamienia idziemy spać, może jutro będziemy już tylko we dwoje - ja i kropek

owocnej nocy, zakopcie toporki wojenne i do dzieła :)

Anuśka, przesyłam Ci mega cyber buziaka i uściski, wiem jak się czujesz...

Kasiarzyna, mnie "wystarczyło" olanie mierzenia tempki, okropnie mi to wpływało na psychikę

Kochana ja chyba też muszę odpuścić bo moja psychika tego nie zniesie w tym cyklu... Już w poprzednim każdy spadek tempki to była masakra i dla mnie i dla rodziny, bo cały dzień chodziłam wściekła...
    Dzięki za buziaka :) Trzymajcie się cieplutko Ty i Fasol :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje powrot z basenu, od poczatku miesiaca chodzimy z malzem regularnie, jest cuuuudooownie :) super relaks! Az sie boje jak wakacje mina bo wraz z jesienia startuje u mnie wytezony czas praxcy wiec czasu wolnego dduuuuzo mniej :( teraz pora na kapiel i troche milosci ;) dobrej nocy kobitki!

momo1009, Tamka lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin nie chciala tego orzec, bo przy wczesniejszych cyklach bylo widac dobry pecherzyk a progesteron wskazywal ze owu byla.a i ze cykle regularne tez wskazuja ze nie pco. Powiedziala ze budowa sugerujaca na pco bo w jednym i drugim nie bylo dominujacego, ale tez mowila ze moze byc bardzo pozno.
    I po tej wizycie kazala sie wyluzowac

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Melduje powrot z basenu, od poczatku miesiaca chodzimy z malzem regularnie, jest cuuuudooownie :) super relaks! Az sie boje jak wakacje mina bo wraz z jesienia startuje u mnie wytezony czas praxcy wiec czasu wolnego dduuuuzo mniej :( teraz pora na kapiel i troche milosci ;) dobrej nocy kobitki!
    Kropka ale masz fajną zieloną fasolę :)

Kropka_1 lubi tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie smutajmy sie, badzmy dzielne. Wierze i na nas przyjdzie pora. Wiem, ze to trudne dla wielu, sama nadal jestem po stronie staraczek. Ale trzymajmy sie tego, ze cierpliwosc i starania beda wynagrodzone. MUSZA!

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:

Kropka, w jakiej strefie czasowej Ty żyjesz kochana? Ja tu padam na twarz po całym dniu, kobity z forum powoli spać się kładą, a Ty z basenu wróciłaś :D

Dobrej nocki ;)

Kropka_1 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :) dzis wlasnie pisalam o moim manifescie avatara ktory ma przyciagac kropeczke zielona :)
    Anuśka wrote:
    Kropka ale masz fajną zieloną fasolę :)

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Gin nie chciala tego orzec, bo przy wczesniejszych cyklach bylo widac dobry pecherzyk a progesteron wskazywal ze owu byla.a i ze cykle regularne tez wskazuja ze nie pco. Powiedziala ze budowa sugerujaca na pco bo w jednym i drugim nie bylo dominujacego, ale tez mowila ze moze byc bardzo pozno.
    I po tej wizycie kazala sie wyluzowac

No to Zgredko jak kazała to kazała, trza ginki słuchać :)

zgredka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Dziekuje :) dzis wlasnie pisalam o moim manifescie avatara ktory ma przyciagac kropeczke zielona :)
    Kurczę to może i ja coś zmienię.... Muszę poszukać.... Może ta biedronka zbyt czerwona jest ;)

Kropka_1, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 1217 1218 1219 1220 1221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ