X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    ja też chcę mieć objawy!!!
    Ty będziesz miała tak jak Nenek, dopiero około 7 tygodnia przyjdzie mulonko i zmęczenie i tyle :D Więcej objawów Ci nie dam :)

Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    jeszcze pożałujesz tych słów hehehehe....
    ciesz się, że nie jączysz, nie mdli Cię, nie odrzuca, nie śpisz całą dobę itp.

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka i Tamka, ja piję normalnie jedną kawę dziennie do tej pory, nie odrzuca mi jej w ogóle.

Odrzuciło mi jedynie opony motocyklowe, pamiętacie? :PPPPPP

Malenq ja pamiętam z mojego wesela wszystko, było super. :)

Tamka na objawy jeszcze przyjdzie czas, ciesz się póki nie masz. Mnie mdli od początku, ale delikatnie, a dzisiaj od rana dużo bardziej. Chyba groszek rośnie.

A tak w ogóle to pamiętacie jak robiłam zdjęcie ubranek dla dziecka, co kupiłam w prezencie na chrzciny? I któraś mi wtedy napisała, że za chwilę będę takie dla siebie kupować i że ona wie co mówi? Która to ciotka była taka mądra hęęęęę????

Tamka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mam plecy w czytaniu :( was
    u mnie własnie przeszła letnia burza :P
    czytałam tylko coś o śluzach pisałyscie hehe ja mam mase na wkładece takiego mlecznego kremowego

Kroko do lekarza idziesz??

oo Smoczyca ale piękny test modle sie codziennie o taki widok w sobote

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? ja wiem ze z powodu tego młyna jaki się u mnie w życiu pojawił mam humory, ale tak mnie wkurwiła przyjaciółka że szok. Powiedziała mi że jest w ciąży, i wcale sie nie cieszy.... jest załamana. Ma 26 lat i stałego zajebistego faceta, który nawiasem mówiąc jest w 7 niebie. Wpadli z gumką, pierwszy trymestr miała okres i 0 dolegliwości. Dowiedziała sie przypadkiem, wszyscy sie cieszą a na drze japę że maja przestać jej dokuczać / a my się tylko cieszymy że będzie dzidzia. Nie powiedziałam jej tego że jestem na nia za to zla, ba nawet okazałam mega wsparcie, ale wkurza mnie to że ja się staram i nici, a ona ma i cyrki robi :/ ..ok musialam się wyżyć i już mi lepiej

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:

Kroko do lekarza idziesz??

Z tym uchem? Idę jutro do rodzinnej.

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Tamcia oby te objawy były prorocze :)
    choć cera mi sie taka gładka zrobiła jak nie moja i generalnie w ciągu dnia czuuje sie ok

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    wiecie co? ja wiem ze z powodu tego młyna jaki się u mnie w życiu pojawił mam humory, ale tak mnie wkurwiła przyjaciółka że szok. Powiedziała mi że jest w ciąży, i wcale sie nie cieszy.... jest załamana. Ma 26 lat i stałego zajebistego faceta, który nawiasem mówiąc jest w 7 niebie. Wpadli z gumką, pierwszy trymestr miała okres i 0 dolegliwości. Dowiedziała sie przypadkiem, wszyscy sie cieszą a na drze japę że maja przestać jej dokuczać / a my się tylko cieszymy że będzie dzidzia. Nie powiedziałam jej tego że jestem na nia za to zla, ba nawet okazałam mega wsparcie, ale wkurza mnie to że ja się staram i nici, a ona ma i cyrki robi :/ ..ok musialam się wyżyć i już mi lepiej
    Arienna, może to hormony już jej buzują i sama nie wie, co mówi??? bo jak nie, to dziwne i przykre, chyba bym ofuknęła, jakby to była moja przyjaciółka

Nenek, to trzymam za słowo i czekam na objaw ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • KotkaPsotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kotka a ja uważam, że będziecie żałowali jeżeli nie weźmiecie ślubu tak jak Wam się marzy....jeżeli zrobisz ślub, który już na samym początku tworzy wątpliwości to nie będziesz się tak cieszyć....

a z drugiej strony Ci powiem, że ja swojego ślubu prawie nie pamiętam i tak wpatrzona byłam w mojego lubego hehehe, nie pamiętam gości, nie pamiętam toastów hehehe...jakoś tak wszystko działo się "ponad/obok" Nami/Nas - takie mam wrażenie.....

To ja jestem pewna, ze nic nei zapamietam. Ja mam tendencje do tzw derealizacji (to jest pewne psychiczne zaburzenie, serio) czyli w duzym stresie czuje sie tak jakbym widziala przez mgle, jakbym snila. Pameitam jak moj tata mial pierwszy zawal i pamietam ze wszytko bylo wlasnie takie jak we snie dla mnie. A najwieksza porazka byl lot balonem nad ruinami Baganu w Birmie. Wybulilismy na to multum kasy a ja....prawie nic nie pamietam!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 11:45

Malenq lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:

Arienna doskonale Cię rozumiem. Jakiś czas temu pisałam o szwagierce która zaszła w ciążę po 2 latach małżeństwa i tak samo klepała jęzorem - że ona jeszcze nie chciała, że to była wpadka, że się nie cieszy. I że jak ginekolog jej potwierdził ciążę to miała taką załamaną minę że ginekolog jej powiedział, że chyba tylko on się cieszy z tego dziecka.
    I tak opowiadała wszystkim naokoło. Masakra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna dla kogoś kto się bardzo stara i z całego serca pragnie mieć dzidziusia to takie zachowanie jest niedopuszczalne ! Wiem co czujesz.
    Pewnie jak koleżance bobo sie urodzi to nie bedzie poza nim świata widziała. Oby...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 11:41

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Z tym uchem? Idę jutro do rodzinnej.
    acha widzisz o uchu nie doczytałam :p
    a jak sie czujesz

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• smarta Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna, to tak zawsze jest. Ja się staram staram i nic moja znajoma już 3 razy zdążyła usunąć. Takie właśnie jest życie.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Arienna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rozumiem ze ona sie boi, ze jest zaskoczona, powiedziała mi ze ja to przeraza i ze sie boi samej siebie bo nie czuje sie gotowa ( a lubi dzieci), powiedziałam jej ze jak jej urośnie brzuch i zacznie czuć dzidzie to jej sie instynkt włączy i żeby sie nie martwiła, szok minie i wszystko będzie git, i ze jej Jacuś sie cieszy pomimo tego ze ona mu nie pozwala ;) i ze będzie dobrze..... to sie rozpłakała

ewebii4.png
  • justta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Smoczyca super kreseczka ci wyszła, trzymam kciuki za następny test i będę wtedy gratulować, ale już się cieszę ;-)

Tamuś będzie dobrze, nie przemęczaj się, tak jak Nenek mówi jeszcze będziesz tęsknić za brakiem objawów ;-) mnie też na początku czyściło

Nena i jak u położnej?

Anuśka mam nadzieję że dzisiaj już lepiej, no i poranek miałaś świetny ;-) zazdroszczę

Asha kochana mocno trzymam kciuki za ciebie wykresik obiecujący jest naprawdę

Aniu kochana sprawy się poukładają, tyle już czekaliście mam nadzieję że samo się wszystko super ułoży i będziecie super szczęśliwi, mocno trzymam za was kciuki

Biedroneczka wykresik obiecujący

Krokodylku zdrowia życzę, dobrze że już cię tak brzuszek nie bolał w nocy

Kotka piękna suknia i zastanówcie się, jak macie jeszcze czas ;-)

miłego dnia kobietki

Tamka, Nenaaa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • smarta Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebongo, u mnie właśnie burza idzie, rozpada się pewnie jak będę z pracy wychodzić, zero parasolki a ubrałam się jak na +30.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Zajebongo, u mnie właśnie burza idzie, rozpada się pewnie jak będę z pracy wychodzić, zero parasolki a ubrałam się jak na +30.
    a ja marze o burzy.... ale zachmurzyło się więc jest szansa :)

ewebii4.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Arienna, to tak zawsze jest. Ja się staram staram i nic moja znajoma już 3 razy zdążyła usunąć. Takie właśnie jest życie.
    3 razy?! to ona nie wie, że usunięcie ciąży to nie metoda antykoncepcji??? brak słów

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • beszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeny jak czytam o tym ze kots traktuje aborcje jako srodek antykoncepcyjny, to szlag mnie trafia!!! sterylizacja!

Ariena, przytulam. tez by bylo mi przykro.

Kotka, moj slub byl zuuuupelnei inny niz ten kotry sobie wymarzylam. rowniez szybko organizowany. tydzien przed weslem okazalo sie, ze jestem w ciazy, wiec zero tancow dla mnie ;) ale i tak bylo super :))) odbije sobie na 10 rocznicy slubu ...a co!!!

co do moich objawow, to mdli mnei jeszcze i kreci mi sie w glowie, ale moze to od emocji, a moze jakies zatrucie....

aaa i jeszcze bardzo zapominam! serio. non stop czegos szukam. np. teraz przeczytalam poprzednie Wasze posty i biore sie za pisanie i nie pamietam co mialma napisac :P ciagle tel .szukam, co irytuje mojego meza ;)

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam wrażenie, że jestem anielsko spokojna, żadnych nerwów, chodząca błogość, jak to dzisiaj powiedziałam małżowi to spojrzał na mnie z ukosa i skomentował - to trwaj w tym przekonaniu... zupełnie nie wiem, o co mu chodzi, naprawdę :P

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 1232 1233 1234 1235 1236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ