My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Wiecie co ja nie wiem i nie będę się głowić bo już od rana mnie boli głowa, wejdźcie w galerię testów test ciążowy pozytywny bo musiałam coś zaznaczyć marka Kinder 11 dpo może znajdziecie
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Co Ty mówisz???? To ja wyrzucam tą watę. A co kazał z tym robić? Nic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 11:08
-
beszka wrote:hej hej
u mnie ok. tzn. nadal bardzo boli mnei brzuch, chcoiaz wczoraj duuzo mniej niz dzis. dzisiaj jeszcze mi biegunka rano doszla (zupelnie jak na @ ) wiec zaczelam sie mocno denerwowac. zrobilam nowe gtesty i 2 krecha nie jest ciemnijasza. pocieszam sie, ze testy innej firmychcialam pojsc na bete, ale kolejka ze hoho a nam sie spiszylo, wiec pojde po poludniu.
Beszka trzymam kciuki za betkęMusi być dobrze
beszka lubi tę wiadomość
-
Tmka, mam nadz.ze Twoje plamienia, bol i biegunka niedlugo ustapia i sie wszystkie na porodowce spotkamy na koniecmarca/poczatek kwietnia
Kotka, sliczna sukienkamacie juz date (przepraszam, jelsi pisalas ja przeoczylam
).
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Nena, tylko tak sobie myślę, że u Was jest jednak inny klimat, nigdy nigdzie tak nie chorowałam jak w Barcelonie, wilgoć mnie dobijała, a u nas jednak jak gorąco, to sucho.. no ale nie wiem, lekarzem nie jestem
Ja tu nie choruję jakoś bardzo odpukać, raz to zapalenie ucha i przeziębienie raz na kilka latAha i jak przyjechałam do Spain to strułam się czymś okrutnie...brzuch chyba przyzwyczajał się do ichniego żarełka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 11:22
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:No dobra, zapisałam się, ale moja pani dr dobra i kolejki, więc jutro w południe idę.
Anuska masz racje teraz to stresowka juz do końca życia ale wartoAnuśka lubi tę wiadomość
-
Beszka - chyba 24 pazdziernika
A mnie dopadaja watpliwosci! Przez lata marzylam o slubie w malym gorskim kosciolku a tu wyjdzie bal taki jak u kazdego innego. Wczoraj pomyslalam, ze moze by tak zaprosic 15osob, zaplacic za hotele, zarcie, kolacje i wziac slub gdzies w Grecji czy we Wloszech. Ale z drugiej strony chyba nei do konca mam ochote spedzic z rodzina 24h na dobe przez pare dni
. Ehhhh. Z jednej storny chcialabym miec ta suknie, zatanczyc peirwszy taniec, bawic sie na parkiecie a z drugiej chcialabym cos orginalnego. Moj S w zasadzioe mi tu ustepuje bo on wlasnie chcialby tylko ze mna gdzies romantycznei wziac slub. Ale ja mu zawsze mowie - S, bedziesz zalowal ze w tej chwili nei ma z toba prztynajmniej twoich rodzicow, kogos kto widzi twoje szczescie i z kim mozesz je jeszcze podzielic....Ehhhh sama nei wiem...
-
Wiesz co Kroko, Lioton to generalnie Heparyna jest, która rozcieńcza krew, nie ma działania ani przeciwbólowego, ani przeciwzapalnego. Jak przeszło to dobrze, generalnie z reguły jednak się grzeje ucho, np. olejkiem kamforowym, tylko smarując za uchem a nie wkraplająć - tego robić nie wolno
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyKotka a ja uważam, że będziecie żałowali jeżeli nie weźmiecie ślubu tak jak Wam się marzy....jeżeli zrobisz ślub, który już na samym początku tworzy wątpliwości to nie będziesz się tak cieszyć....
a z drugiej strony Ci powiem, że ja swojego ślubu prawie nie pamiętam i tak wpatrzona byłam w mojego lubego hehehe, nie pamiętam gości, nie pamiętam toastów hehehe...jakoś tak wszystko działo się "ponad/obok" Nami/Nas - takie mam wrażenie.....