X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Wiecie co ja nie wiem i nie będę się głowić bo już od rana mnie boli głowa, wejdźcie w galerię testów test ciążowy pozytywny bo musiałam coś zaznaczyć marka Kinder 11 dpo może znajdziecie ;)
    moim zdaniem krecha jak byk

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Co Ty mówisz???? To ja wyrzucam tą watę. A co kazał z tym robić? Nic?
    Kochana, kazał mi iść do doktora po antybiotyk bo są antybiotyki ( amoksycylina na przykład), które ponoć w wyjątkowych sytuacjach w ciąży można brać. Ja się jednak bałam tych leków i nie poszłam, nieodpowiedzialne to moje postępowanie...ale dzięki Bogu zapalenie nie rozwinęło się. Jeśli jednak bardzo Cię boli to idź koniecznie bo wiadomo, że silne, nieleczone infekcje nie są dobre dla płodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 11:08

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • beszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krokodylku, zdrowka zycze.

mnie ucho nie boli, za to gardlo!!! i powiem, ze w poprzednich ciazach tez mialam niby przeziebienie w terminie @ ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    hej hej :)
    u mnie ok. tzn. nadal bardzo boli mnei brzuch, chcoiaz wczoraj duuzo mniej niz dzis. dzisiaj jeszcze mi biegunka rano doszla (zupelnie jak na @ ) wiec zaczelam sie mocno denerwowac. zrobilam nowe gtesty i 2 krecha nie jest ciemnijasza. pocieszam sie, ze testy innej firmy ;) chcialam pojsc na bete, ale kolejka ze hoho a nam sie spiszylo, wiec pojde po poludniu.

Beszka trzymam kciuki za betkę :) Musi być dobrze :)

beszka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka, trzymam kciuki za betę! a z biegunką mam identycznie! też mnie zawsze w terminie @ przeczyszczało i teraz tak mam od wczoraj, właśnie idę znów do wc... :/

beszka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, zapisałam się, ale moja pani dr dobra i kolejki, więc jutro w południe idę.

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też się męczyłam z biegunką kilka dni. Ale przeszło na szczęscie.

Tamka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tmka, mam nadz.ze Twoje plamienia, bol i biegunka niedlugo ustapia i sie wszystkie na porodowce spotkamy na koniecmarca/poczatek kwietnia <3

Kotka, sliczna sukienka :) macie juz date (przepraszam, jelsi pisalas ja przeoczylam :( ).

Tamka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Nena, tylko tak sobie myślę, że u Was jest jednak inny klimat, nigdy nigdzie tak nie chorowałam jak w Barcelonie, wilgoć mnie dobijała, a u nas jednak jak gorąco, to sucho.. no ale nie wiem, lekarzem nie jestem
    Hehe, ale tu chodzi o ciepło i wilgoć jakie sama sobie tworzysz zatykając i przegrzewając ucho. Ale jam nie lekarz, ja nie wiem, dziele się tylko doświadczeniem ;)
    Ja tu nie choruję jakoś bardzo odpukać, raz to zapalenie ucha i przeziębienie raz na kilka lat :) Aha i jak przyjechałam do Spain to strułam się czymś okrutnie...brzuch chyba przyzwyczajał się do ichniego żarełka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 11:22

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No dobra, zapisałam się, ale moja pani dr dobra i kolejki, więc jutro w południe idę.
    dobrze zrobiłaś. Jak bedzie klarowalo się tfu tfu jakieś zapalenie to ci temperatura podskoczy. myślę ze do jutra wszystko Ci przejdzie.

Anuska masz racje teraz to stresowka juz do końca życia ale warto :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dlatego dobrze, jak Kroko pójdzie do lekarza i on się wypowie, bo ja zawsze zatykam ucho jak mnie boli i natychmiast przechodzi, tylko nie kojarzę, czy kiedyś robiłam to latem, czy tylko zimą

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Yasmin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kroko i dobrze zrobiłaś. Najgorzej by było gdyby sie miało to paskudztwo rozprzestrzenić

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka - chyba 24 pazdziernika ;)

A mnie dopadaja watpliwosci! Przez lata marzylam o slubie w malym gorskim kosciolku a tu wyjdzie bal taki jak u kazdego innego :/. Wczoraj pomyslalam, ze moze by tak zaprosic 15osob, zaplacic za hotele, zarcie, kolacje i wziac slub gdzies w Grecji czy we Wloszech. Ale z drugiej strony chyba nei do konca mam ochote spedzic z rodzina 24h na dobe przez pare dni ;). Ehhhh. Z jednej storny chcialabym miec ta suknie, zatanczyc peirwszy taniec, bawic sie na parkiecie a z drugiej chcialabym cos orginalnego. Moj S w zasadzioe mi tu ustepuje bo on wlasnie chcialby tylko ze mna gdzies romantycznei wziac slub. Ale ja mu zawsze mowie - S, bedziesz zalowal ze w tej chwili nei ma z toba prztynajmniej twoich rodzicow, kogos kto widzi twoje szczescie i z kim mozesz je jeszcze podzielic....Ehhhh sama nei wiem...

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • smarta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Kroko, Lioton to generalnie Heparyna jest, która rozcieńcza krew, nie ma działania ani przeciwbólowego, ani przeciwzapalnego. Jak przeszło to dobrze, generalnie z reguły jednak się grzeje ucho, np. olejkiem kamforowym, tylko smarując za uchem a nie wkraplająć - tego robić nie wolno

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta nie mądraluj. :PPPP

Żartuję.
    Łapałam się tego co miałam, był środek nocy a olejku kamforowego brak.

Nieważne. Grunt że juz nie boli teraz.

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, u mnie z jednej strony domu pada deszcz a z drugiej nie. Pada oczywiście tam, gdzie suszą się wyprane ręczniki i pościel :P

Krokodylica, Tamka, CzaryMary lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    smarta nie mądraluj. :PPPP

Żartuję.
    Łapałam się tego co miałam, był środek nocy a olejku kamforowego brak.

Nieważne. Grunt że juz nie boli teraz.
    No to może przejdzie jak u mnie i tego się trzymajmy ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ladny wykresik rysujesz :-)
    oby kochana zielony :) do tego dzis mi kawa nie smakowała i totalnie mnie zmuliło

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    oby kochana zielony :) do tego dzis mi kawa nie smakowała i totalnie mnie zmuliło
    ja też chcę mieć objawy!!!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka a ja uważam, że będziecie żałowali jeżeli nie weźmiecie ślubu tak jak Wam się marzy....jeżeli zrobisz ślub, który już na samym początku tworzy wątpliwości to nie będziesz się tak cieszyć....

a z drugiej strony Ci powiem, że ja swojego ślubu prawie nie pamiętam i tak wpatrzona byłam w mojego lubego hehehe, nie pamiętam gości, nie pamiętam toastów hehehe...jakoś tak wszystko działo się "ponad/obok" Nami/Nas - takie mam wrażenie.....

‹‹ 1231 1232 1233 1234 1235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ