X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    O w morde!
    Kroko ty w ciazy jestes!!! ALe jaja :D !!! Chwile mnei nei bylo a tu takei niespodzianki!!! Gratulacje !!!

Hehehhe Kotka a no jestem. :) Na to przynajmniej wygląda. ;)

A ja tak pisałam właśnie że pewnie zajęta jesteś przygotowaniami do ślubu i nie masz czasu. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    tak sobie myślę, wiem, że to głupie i trudne w upale - ale załóż sobie na głowę opaskę, żeby to ucho z watą jeszcze rozgrzać, pomoże też na gardło i ewentualnie zatoki

Nie no spoko, nawet dobry pomysł, tylko nie mam. Kupię sobie po południu jak będę mieli w sklepie obok.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Malenq czyli co? Apap?
    apap spokojnie, albo zwykly paracetamol polfy Lodz,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 10:46

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko tak ja brałam apap...mnie gin pozwolił, na bóle, a jak byłam przeziębiona to nawet pozwolił 2dziennie...
    czysty paracetamol, tylko to dostaniesz na SOR jak trafisz....lepiej od razu zareagować, niż potem głowić się nad antybiotykiem....
    ale rada z opaską i watą też jest dobra....

• smarta Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, a czemu liotonem 1000?

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nie no spoko, nawet dobry pomysł, tylko nie mam. Kupię sobie po południu jak będę mieli w sklepie obok.
    na pewno masz apaszkę, możesz sobie też apaszkę zawiązać

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smoczyca :D
    Nic nie mówię, tylko sie uśmiecham :D

Malenq, Smoczyca1 lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodyl, miałam z uchem przeboje na początku zaciążenia, na szczęście nie rozwinęło się zapalenie ale było blisko. Ale...farmaceuta nie kazał rozgrzewać ucha i nie wkładać żadnych wat bo ponoć w takich warunkach (ciepło, wilgoć) bakterie mają super warunki do rozwoju... Aha i zabronił zakraplać ucho! Faktycznie rok temu miałam zapalenie ucha, w czapce łaziłam, watę wkładałam i skończyło się na antybiotyku.
    Skonsultuj z jakimś doktorkiem. Zdrówka! :)

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta bo to akrat miałam w domu, a tonący brzytwy się chwyta... I pomogło.

Watę nasączoną amolem mam cały czas w uchu, fajnie mi grzeje.

Tamka, no tak, apaszka.... Trzeba by pomyśleć trochę czasem. :)

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa!! Co za wiadomosci! No na chwile was zostawic i polowa lasek w ciazy :D
    No to gratuluje wam kochane! Tamko, Kroko, Beszka i Ewik i CzaryMary :)))
    To poprosze o zmasowany przesyl wirusow!

Krokodylica, Tamka, CzaryMary, beszka lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Krokodyl, miałam z uchem przeboje na początku zaciążenia, na szczęście nie rozwinęło się zapalenie ale było blisko. Ale...farmaceuta nie kazał rozgrzewać ucha i nie wkładać żadnych wat bo ponoć w takich warunkach (ciepło, wilgoć) bakterie mają super warunki do rozwoju... Aha i zabronił zakraplać ucho! Faktycznie rok temu miałam zapalenie ucha, w czapce łaziłam, watę wkładałam i skończyło się na antybiotyku.
    Skonsultuj z jakimś doktorkiem. Zdrówka! :)

Co Ty mówisz???? To ja wyrzucam tą watę. A co kazał z tym robić? Nic?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    smoczyca :D
    Nic nie mówię, tylko sie uśmiecham :D
    jeśli to ma mi pomóc to się uśmiechaj :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Aaaaa!! Co za wiadomosci! No na chwile was zostawic i polowa lasek w ciazy :D
    No to gratuluje wam kochane! Tamko, Kroko, Beszka i Ewik i CzaryMary :)))
    To poprosze o zmasowany przesyl wirusow!

Z wielka przyjemnoscia dziele się zielonymi wiruskami : - )

• Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Kroko, to ja nie wiem już w takim razie, może idź jednak do lekarza pierwszego kontaktu? bo ja bym od razu geranium do ucha wciskała i apaszkę wiązała..

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, tylko tak sobie myślę, że u Was jest jednak inny klimat, nigdy nigdzie tak nie chorowałam jak w Barcelonie, wilgoć mnie dobijała, a u nas jednak jak gorąco, to sucho.. no ale nie wiem, lekarzem nie jestem

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No to super ze wporzo samopoczucie, zdjecie wstaw, to sie pocieszymy
    Ja sie ucze cierpliwosci kazdego dnia sikajac na testy haha ;-)
    asha, fotkę wrzucę jak wrócę do domku.

Asha lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jadę do lekarza bo mnie juz nie boli, ani ucho ani gardło. Zobaczę co będzie z tym dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Nena, tylko tak sobie myślę, że u Was jest jednak inny klimat, nigdy nigdzie tak nie chorowałam jak w Barcelonie, wilgoć mnie dobijała, a u nas jednak jak gorąco, to sucho.. no ale nie wiem, lekarzem nie jestem
    to samo w Italii, nigdzie indziej tyle latem nie chorowałam jak tam...wilgoć i słońce to diabelskie połączenie...

ja tam Kroko uważam, że lekarz pierwszego kontaktu (ewentualnie lekarz SOR wieczorkiem) byłby bardzo pomocny....bo my możemy gdybać, a Ty masz fasolkę w brzuchu:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Anuska masz racje. Juz kiedyś pisałam - stres jest przy zachodzeniu w ciążę, mega stres jest też jak juz w tej ciąży jesteśmy.
    Ja mam nadzieje ze jak juz minie ten najniebezpieczniejszy czas to w koncu wyluzujemy I napijemy sie piccolo.

Anuska groszek z avka jest przecudnej urody : - )

Kochanie nie licz na to, że wyluzujesz ;D Stres będzie o to jak przebiegnie poród, później ząbkowanie, wzdęcia, choroby różne, problemy w szkole itp. A mój 17latek jak wraca rowerem od dziewczyny o 23 i ma wyłączony tel, to jest masakra i awantura dopiero :) Więc Kochane moje z brzuchami i dziećmi wyzwań i lęków co niemiara :) Ale warto to wszystko przeżyć choćby dla jednego tekstu : "Maminiu kochamy Cię"
    A za groszka dziękuję... Też mi się bardzo spodobał :)

Malenq lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)

probowalam Was nadrobic, ale poddalam sie!!! nie ma szans. za co bardzo przepraszam...

Asha, piekny masz wykres. mooocno zaciskam kciuki <3

Ania, trudna decyzja w temacie nowej pracy i badan. cokolwiek postanowicie, to bedzie to Wasza decyzja i w 100% sluszna. trzymam kciuki <3

Smoczyco, Ewik ogromne gratulacje :)

u mnie ok. tzn. nadal bardzo boli mnei brzuch, chcoiaz wczoraj duuzo mniej niz dzis. dzisiaj jeszcze mi biegunka rano doszla (zupelnie jak na @ ) wiec zaczelam sie mocno denerwowac. zrobilam nowe gtesty i 2 krecha nie jest ciemnijasza. pocieszam sie, ze testy innej firmy ;) chcialam pojsc na bete, ale kolejka ze hoho a nam sie spiszylo, wiec pojde po poludniu.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 1230 1231 1232 1233 1234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ