My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Przykro mi kochana
[/QUOTE
Wiesz można powiedzieć że doszłam do siebie ale jednak cały czas wracam do tego
Chce mię jeszcze jedno dziecko ale strasznie się boje ze się powtórzy a jak się nie daj Boże powtórzy to ja już się nie chce starać bo po pierwsze wiek a po drugie nie chce tego kolejny raz przechodzić -
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja to wzielam jako dobry znak, bo oznaczalo to ze zajsc moge tylko, ze moze to jeszcze nie ta chwila jest....jezeli wiesz o co mi chodzi...
-
Doczytalam was. Badania robiliśmy tak po prostu, chciałam być pewna że to ze mną jest problem. Przejxelismy tak na spokojnie i na prawdę jestem w szoku. Plemników ma ponad 100 mln i 80% żywych. Jedyny parametr poniżej normy to amplituda bocznych odchyleń główki. Podejrzewam że mmoże to mieć wpływu na ewentualne przebicie jaja. Ktoś wie coś więcej?
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyAsha wrote:Czesc laski, ale wy spiochy jestescie ostatnio
.... Wstawac!!!!! Mi temp sapadla kapunie, moze to przez whiskacza, ha? Wiecie cos na ten temat? Jak macie wiedziec jak spicie? Oj, z wami, to......
A Ty myślałaś, że tempka będzie non stop 37,4??? kochana taki spadek to jeszcze nie spadek, poczekajmy kilka dni....
wiesz, że zawsze jest 50/50 i trzeba poczekać...
Dzień dobry z OGROMNYM bólem głowywczoraj tylko "ćmił", dzisiaj niestety rozkręciło się na dobre...
przez te przepychające się masy ciśnienia, zawsze tak cierpię....
już po śniadanku z kawą...męża po 4tej do pracy wyprawiłam, biedak ma 5h jazdy, 4h pracy i powrót 5h...buuuuuu
-
Cześć laseczki:)
Alez mnie jajnik od wczoraj napiernicza...w końcu pęcherzyk pękł i juz jest płyn w zatoczce DouglasaOdpuszczam sobie na tym etapie wszelkie mierzenia.
I zajmuję sie zupelnie innymi sprawami.
Muszę się pochwalic,wczoraj podpisalismy umowe rezerwacyjna na mieszkanko:)Niecale poltorej roku i odbiór!Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Asha wrote:Czesc laski, ale wy spiochy jestescie ostatnio
.... Wstawac!!!!! Mi temp sapadla kapunie, moze to przez whiskacza, ha? Wiecie cos na ten temat? Jak macie wiedziec jak spicie? Oj, z wami, to......
jadę dzś do prawnika po porade odnośnie tego mojego zwolnienia, chcę się dowiedzieć czy było ono zgodne z prawem i co mi się od nich należy a możliwe ze wieleAsha lubi tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Cześć laseczki:)
Alez mnie jajnik od wczoraj napiernicza...w końcu pęcherzyk pękł i juz jest płyn w zatoczce DouglasaOdpuszczam sobie na tym etapie wszelkie mierzenia.
I zajmuję sie zupelnie innymi sprawami.
Muszę się pochwalic,wczoraj podpisalismy umowe rezerwacyjna na mieszkanko:)Niecale poltorej roku i odbiór!
-
U mnie też senna pogoda, w koncu sie troszke ochłodziło i pada...wreszcie jest czym oddychac, ale wyjatkowo ciezko mi sie wstawało.Ale co tam,jutro piątunio!I urlop czas zacząć
Asha lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy