My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:on twierdzi, że to on walczy, że ja bierna jestem, że nic nie robię.... że mnie matrix pochłania.... może coś w tym jest... ale po 14 latach bycia razem po prostu jest NUDNO i ciągle te same problemy i te same pretensje.... esh....
-
nick nieaktualnySmoczku GRATULACJE:)
cymcia skąd ja to znam??? chciałoby się napisać...tulę skarbie, wiem co przechodzisz....
Asha ano przesrane, bo jak mnie głowa boli, to jestem jak sparaliżowana, każdy ruch przyprawia o większy ból i o mdłości...czyli od rana dennie mam.....
Arienna mogłabym CI napisać, że ocet jabłkowy, że siemię lniane, że olej z wiesiołka do owulacji, itp., itp.,
ale na mnie to nie podziałało.....
musisz pić duuuużo wody!!!!!!!!!!!!!!!
ja używałam convinence plus, to żel dla par starających się......polecam ten w jednorazowych aplikatorach, żel jest dość drogi, ale pomocny....Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Dzień doberek kochane dziewczęta
Zrobiłam dziś drugi teścior, tak tak miałam wytrzymać do piątku ale co mam to zrobiłam i nadal bladzioch ale jakby bardziej wyrazisty
Został mi jeszcze jeden na jutro rano i jako żę mam jutro wolne to pojade na betęSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Doczytalam was. Badania robiliśmy tak po prostu, chciałam być pewna że to ze mną jest problem. Przejxelismy tak na spokojnie i na prawdę jestem w szoku. Plemników ma ponad 100 mln i 80% żywych. Jedyny parametr poniżej normy to amplituda bocznych odchyleń główki. Podejrzewam że mmoże to mieć wpływu na ewentualne przebicie jaja. Ktoś wie coś więcej?
cymcia, bo jak ja się kłócę z moim, to on stwierdza, ze to norma i zawsze dlatego, że się nie bzykalismy..faceci są niemozliwi.. wierzę, że dojdziecie do porozumienia kochana..przeczekaj, ja tak robie i zawsze przychodzi skruszony.. ja z moim znamy sie ponad 12 lat i też wkrada sie nuda, ale jak go postraszyłam, to się chłopina wziął za siebie i nawet zorganizował wyoad do spa, więc musi chcieć.. tylko jak go do tego zmusić..
smoku - no a jak będzie chłopak?
witam się już z pracy kochane..źle dziś spałam..oj źle..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:31
-
Smoczyca super gratuluje
Arienna pic,pić i jeszcze raz pić!Byle nie kawa i alkohol, i siemie lniane tez wskazane:)
A ja sie postaram dostosować do porady,ide na urlop i odpoczywam,nie mierzę,nie obserwuję i zajmuje sie mieszkaniem i innymi sprawami,taki mam plan:)Arienna, Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny