X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha bleeeeeeeeeee nie zrozumiałaś mojego przesłania.....
    mnie jest po prostu przykro, jak widzę co piszesz, bo wiem co czujesz, wiem - MY TUTAJ wszystkie wiemy co się czuje w takim momencie....
    i nie chciałam Cię obrazić...

ale spoko luzik, widać hormony rządzą....:P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochany psiak :D
    https://www.youtube.com/watch?v=PztO-OvzRyg

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    wróciłam, ale dół..... okazało się, że moje wypowiedzenie jest jak najbardziej zgodne z prawem a statut instytucji z której mnie wywalono jest tak skonstruowany, że nie przysługuje mi nic, ani odprawa, ani wyplata urlopu (bo ten co mi przysługiwał za te pół roku już wybrałam). Według prawnika udowodnienie nieprawidłowości finansowych wynikających ze złego naliczania nadgodzin graniczy z cudem, tak jak udowodnienie mobbingu w sądzie, żaden prawnik o zdrowych zmysłach się tego nie podejmie.... do tego będąc u prawnika dostałam mandat za brak biletu parkingowego bo nie zauważyłam znaku że wjechałam w strefę płatnego parkowania........... zapłaciłam mandat, rachunki i za poradę prawną i mam 1000 zł na minusie na koncie.............. nosz ku*wa chyba się dziś zchleję

Arienna, cholera, tak mi przykro. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko heloł drugi raz: jak UCHO?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Dziewczyny, przepraszam że się wtryniam w takie dwa poważne tematy ale mam problem i dylemat

byłam w wc i plamienia jednak nadal są :( a już myślałam, ze sobie poszły, dłuuugą chwilę wpatrywałam się i nie wiem, czy to brąz czy róż i nie wiem...

no i teraz tak, małż ma triathlon w Poznaniu w niedzielę, mieliśmy jechać już jutro żeby trochę tam pobyć, w sobotę iść na pół triathlon pooglądać etc. Sprawdziłam prognozę - ma być 30 stopni... i teraz nie wiem - jechać i aktywnie spędzać czas? Czy odpuścić sobie, zostać w domu i jednak leżeć do czasu aż te plamienia sobie nie pójdą precz... :(

Ja bym jednak została w domku i odpoczęła.

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ja bym jednak została w domku i odpoczęła.
    zostaję Kroko, nie będę ryzykować...

Malenq, Nona, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha no daj spokój.....odezwij się, nie można tak kobiet w odmiennym stanie traktować...buuu zlituj się nad chorą

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co mi właśnie przyszło do głowy? nagle przypomniały mi się słowa Ojca Sroki, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin - w moim przypadku się sprawdziło! u którejś też? ;)

Malenq, Asha nie jest obrażalska, pewnie coś teraz pichci Nenie na obiad po prostu :P

Krokodylica, Nona lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asha no daj spokój.....odezwij się, nie można tak kobiet w odmiennym stanie traktować...buuu zlituj się nad chorą

0cray.gif

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    wiecie co mi właśnie przyszło do głowy? nagle przypomniały mi się słowa Ojca Sroki, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin - w moim przypadku się sprawdziło! u którejś też? ;)

Malenq, Asha nie jest obrażalska, pewnie coś teraz pichci Nenie na obiad po prostu :P
    Mi sie nie sprawdzilo :-( ale gdybym teraz byla ;-) to na urodziny swoje urodze ;-)

Tamka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kroko jak uszko? jak się czujesz?

Dziękuję bardzo za pamięć.

Byłam u pani doktor rodzinnej, zaleciła mi tantum verde w sprayu na gardło i wysłała z uchem piętro wyżej do laryngologa ze skierowaniem "pilne".
    Pani laryngolog przyjęła mnie od ręki, pozaglądała, powiedziała że nie jest tak źle i zapisała kropelki do ucha i to takie dla dzieci. Powiedziała że antybiotyk na razie jest niepotrzebny, mam się wygrzewać i odpoczywać.

Tamka, Asha, Malenq, Yasmin, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się też nie udało w miesiącu urodzinowym :( bujdy jakieś ;)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• konwalianka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    noo u mnie się sprawdziło.. urodziny 9 czerwiec (ja i mąż), cykl rozpoczęty 5 czerwiec, synek urodzony 23 czerwiec, ciąża 30 czerwiec:) uwielbiam ten miesiąc

Tamka, Asha, Nona, CzaryMary lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krokuś, to super, dobrze, że poszłaś i że nie jest źle! teraz dużo ciepełka i odpoczynku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:35

Krokodylica lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kroko heloł drugi raz: jak UCHO?

Spokojnie kochana, musiałam Was nadrobić aby odpisać. :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashka skarbie :*

Tamka a góffffffffffnoooooooo u mnie się nie sprawdziło :P :P nawet nie mam w rodzinie nikogo z kwietnia.....

a urodzę w miesiącu urodzin mamy.....

hehehehe więc w lipcu mam rzyganko i przytulanko z miseczką a nie z płodnością hehehehe....

Kroko cieszę się, że byłaś u lekarzy i w zarodku zdusisz choróbsko....

Wiem Tamuś, że nie jest obrażalska....ale mogłam jej sprawić przykrość, a dlatego że chciałam dobrze....a wychodzi jak zwykle :(

Krokodylica, Tamka, Asha lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

No ja mam teraz miesiąc swych urodzin :) Ok 15 sierpnia Ci powiem czy Sroka ma rację w moim przypadku ;)

Tamka lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam nadzieję ze jednak uda mi się przed miesiącem urodzin bo do marca jeszcze baardzo daleko...

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Mi sie nie sprawdzilo :-( ale gdybym teraz byla ;-) to na urodziny swoje urodze ;-)
    mi tez się nie sprawdziło, ale jest duże prawdopodobieństwo że również na swoje urodziny urodzę jak sie dziecko o tydzień pospieszy :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To było tak w formie ciekawostki, wszystkie Kropki pojawią się na naszym wątku do września, przecież to ustalone ;)

Nona, Malenq, Kropka_1 lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 1287 1288 1289 1290 1291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ