My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha bleeeeeeeeeee nie zrozumiałaś mojego przesłania.....
mnie jest po prostu przykro, jak widzę co piszesz, bo wiem co czujesz, wiem - MY TUTAJ wszystkie wiemy co się czuje w takim momencie....
i nie chciałam Cię obrazić...
ale spoko luzik, widać hormony rządzą.... -
Arienna wrote:wróciłam, ale dół..... okazało się, że moje wypowiedzenie jest jak najbardziej zgodne z prawem a statut instytucji z której mnie wywalono jest tak skonstruowany, że nie przysługuje mi nic, ani odprawa, ani wyplata urlopu (bo ten co mi przysługiwał za te pół roku już wybrałam). Według prawnika udowodnienie nieprawidłowości finansowych wynikających ze złego naliczania nadgodzin graniczy z cudem, tak jak udowodnienie mobbingu w sądzie, żaden prawnik o zdrowych zmysłach się tego nie podejmie.... do tego będąc u prawnika dostałam mandat za brak biletu parkingowego bo nie zauważyłam znaku że wjechałam w strefę płatnego parkowania........... zapłaciłam mandat, rachunki i za poradę prawną i mam 1000 zł na minusie na koncie.............. nosz ku*wa chyba się dziś zchleję
Arienna, cholera, tak mi przykro. -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Dziewczyny, przepraszam że się wtryniam w takie dwa poważne tematy ale mam problem i dylemat
byłam w wc i plamienia jednak nadal sąa już myślałam, ze sobie poszły, dłuuugą chwilę wpatrywałam się i nie wiem, czy to brąz czy róż i nie wiem...
no i teraz tak, małż ma triathlon w Poznaniu w niedzielę, mieliśmy jechać już jutro żeby trochę tam pobyć, w sobotę iść na pół triathlon pooglądać etc. Sprawdziłam prognozę - ma być 30 stopni... i teraz nie wiem - jechać i aktywnie spędzać czas? Czy odpuścić sobie, zostać w domu i jednak leżeć do czasu aż te plamienia sobie nie pójdą precz...
Ja bym jednak została w domku i odpoczęła. -
nick nieaktualny
-
wiecie co mi właśnie przyszło do głowy? nagle przypomniały mi się słowa Ojca Sroki, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin - w moim przypadku się sprawdziło! u którejś też?
Malenq, Asha nie jest obrażalska, pewnie coś teraz pichci Nenie na obiad po prostuKrokodylica, Nona lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:wiecie co mi właśnie przyszło do głowy? nagle przypomniały mi się słowa Ojca Sroki, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin - w moim przypadku się sprawdziło! u którejś też?
Malenq, Asha nie jest obrażalska, pewnie coś teraz pichci Nenie na obiad po prostuale gdybym teraz byla
to na urodziny swoje urodze
Tamka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kroko jak uszko? jak się czujesz?
Dziękuję bardzo za pamięć.
Byłam u pani doktor rodzinnej, zaleciła mi tantum verde w sprayu na gardło i wysłała z uchem piętro wyżej do laryngologa ze skierowaniem "pilne".
Pani laryngolog przyjęła mnie od ręki, pozaglądała, powiedziała że nie jest tak źle i zapisała kropelki do ucha i to takie dla dzieci. Powiedziała że antybiotyk na razie jest niepotrzebny, mam się wygrzewać i odpoczywać.Tamka, Asha, Malenq, Yasmin, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:wiecie co mi właśnie przyszło do głowy? nagle przypomniały mi się słowa Ojca Sroki, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin - w moim przypadku się sprawdziło! u którejś też?
Tamka, Asha, Nona, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAshka skarbie :*
Tamka a góffffffffffnoooooooo u mnie się nie sprawdziłonawet nie mam w rodzinie nikogo z kwietnia.....
a urodzę w miesiącu urodzin mamy.....
hehehehe więc w lipcu mam rzyganko i przytulanko z miseczką a nie z płodnością hehehehe....
Kroko cieszę się, że byłaś u lekarzy i w zarodku zdusisz choróbsko....
Wiem Tamuś, że nie jest obrażalska....ale mogłam jej sprawić przykrość, a dlatego że chciałam dobrze....a wychodzi jak zwykleKrokodylica, Tamka, Asha lubią tę wiadomość
-
Malenq, Asha nie jest obrażalska, pewnie coś teraz pichci Nenie na obiad po prostuOk 15 sierpnia Ci powiem czy Sroka ma rację w moim przypadku
Tamka lubi tę wiadomość