My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Dziękuję bardzo za pamięć.
Byłam u pani doktor rodzinnej, zaleciła mi tantum verde w sprayu na gardło i wysłała z uchem piętro wyżej do laryngologa ze skierowaniem "pilne".
Pani laryngolog przyjęła mnie od ręki, pozaglądała, powiedziała że nie jest tak źle i zapisała kropelki do ucha i to takie dla dzieci. Powiedziała że antybiotyk na razie jest niepotrzebny, mam się wygrzewać i odpoczywać.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak?
No ja bym była wielce rada z kropeczki
Pomagam jej, zobaczymy czy to wystarczy
A tak w ogóle ile zostało nas w gronie tych, którym trzeba kibicować? Może też się spiszemy i będziemy REGULARNIE WYKREŚLAĆ
Tamka wrote:To było tak w formie ciekawostki, wszystkie Kropki pojawią się na naszym wątku do września, przecież to ustalone -
nick nieaktualnydobra na razie jabłko przetrwało 30min, chyba z cofki nie będzie....
małżowi Ustroniankę z magnezem kazałam kupić....
i się położę, ręcznik z lodówki wyjęty....poleżę sobie trochę....i proszę zachodzić, zachodzić....
kropku to spisuj listę...jeżeli zostało Was 7 to codziennie za inną moja modlitwa będzie, jak więcej to muszę to jakoś rozłożyć na rano i wieczorkiem:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:59
cymcia lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Tak?
No ja bym była wielce rada z kropeczki
Pomagam jej, zobaczymy czy to wystarczy
A tak w ogóle ile zostało nas w gronie tych, którym trzeba kibicować? Może też się spiszemy i będziemy REGULARNIE WYKREŚLAĆ
Gdzieś jest taka lista hmmmm.... Poszukam... -
nick nieaktualnyKotku, Przytulam i nie będę sie powtarzać, dziewczyny dobrze radzą! Bądź silna i walcz ze sobą
Arienna... Ty tez walcz!!!! Jest o co !
Szybki update co u mnie- byliśmy z małżem na obiedzie, chwilkę pogadalismy, postanowiłam sobie w duchu, ze ograniczę fb i będę sie bardziej organizować. Zobaczymy, czy pomoże.... Jeśli nie, to pomysłów bedzie brak.
W weekend mamy pojechać na spai mamy sie wyluzować
Tamka, Yasmin, Asha, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja startuję z nową zatem, zaoszczędzę Tobie może Kochana szukania
Cofnęłam się o kilka stron wcześniej więc z góry przepraszam jeśli którejś tu nie ma - śmiało dopisywać się
A niech będzie alfabetycznie
1. Ania_84
2. Anuśka
3. Arienna
4. Asha
5. Biedroneczka_83
6. Cymcia
7. KotkaPsotka
8. Kropka_1
9. Momo1009
10. Smarta
11. Smoczyca1
12. Thalia
13. Zgredka
Anuśka wrote:Gdzieś jest taka lista hmmmm.... Poszukam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 15:47
Asha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:Szybki update co u mnie- byliśmy z małżem na obiedzie, chwilkę pogadalismy, postanowiłam sobie w duchu, ze ograniczę fb i będę sie bardziej organizować. Zobaczymy, czy pomoże.... Jeśli nie, to pomysłów bedzie brak.
W weekend mamy pojechać na spai mamy sie wyluzować
-
Na pewno nie ma na niej nas wszystkich, stąd prośba by się dopisywać
A potem będziemy odstrzeliwać kolejno
Anuśka wrote:Uffff dzięki za tą listę.... I tak nie udało mi się znaleźć
Kroko a czemu zwalniasz księgową? Nie sprawdziła się?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Uffff dzięki za tą listę.... I tak nie udało mi się znaleźć
Kroko a czemu zwalniasz księgową? Nie sprawdziła się?
Nie sprawdziła się kompletnie.
W tamtym roku miałam z nią też rozmowę na pewien temat - obiecała że się zastosuje a się nie zastosowała więc niestety, pora się pożegnać. -
Krokodylica wrote:Nie sprawdziła się kompletnie.
W tamtym roku miałam z nią też rozmowę na pewien temat - obiecała że się zastosuje a się nie zastosowała więc niestety, pora się pożegnać.Krokodylica lubi tę wiadomość