My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Chyba wcale nie ma tej kreski na tym tescie...mus czekac
hej a kiedy testowałaś?? bo ja kurka nie w temacie hmm ja sie przyznam wczoraj zasikałam taki bylejaki z allegro popołudniu ale ze sikam czesto wiec chyba niewiarygodny jest taki malusi cien ale mój małż sie śmiał ze taki słaby ze go prawie nie widac
lejcie mi dupe za kare to mama
-
Biedroneczka83 wrote:hej a kiedy testowałaś?? bo ja kurka nie w temacie hmm ja sie przyznam wczoraj zasikałam taki bylejaki z allegro popołudniu ale ze sikam czesto wiec chyba niewiarygodny jest taki malusi cien ale mój małż sie śmiał ze taki słaby ze go prawie nie widac
lejcie mi dupe za kare to mama -
Asha - złoje dupe jak nic ;P daj jeszcze dwa dni ozobaczyc sz wyrazna druga kreche ;P
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:
Chyba mam problem z alkoholem.
Kochana nie wiem co mam Ci powiedzieć, mój tato jest alkoholikiem a zaczęło się od piwka wieczorem codziennie aż to mu nie wystarczało i tak chleje codziennie nieziemskie ilości, nieraz zaczyna już od samego rana.
Raz nawet rozbił samochód pod wpływem, ale to też go nie otrzeźwiło... więc proszę zabierz się za to już teraz, bo potem lampka wina będzie już za mało.
Trzymam kciuki za Ciebie.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Asha, za wcześnie na sikańca, dzisiaj wyszłaby Ci delikatna beta, kiedy masz termin @ ?
dziewczyny, mięty w ciąży nie wolno, wywołuje skurcze
melisę tak
Pieprzowa miete mozna w ciazypospolitej nie mozna
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tak bedzie jak bedzie robic za wczseni sikance
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:11
-
nick nieaktualnyAsha to czego takie testy robisz??? proszę Cię, dlaczego sama siebie tak stresujesz??? toż to sadomasochizm, czy jakoś tak....
o boszzzzzzzzzzzzzz i weź tu kobiecie przemów do rozsądku....
przecież Ty masz dzisiaj dopiero 7dpo, dopiero progesteron powinnaś robić, a nie sikańca czy betę.... -
Malenq wrote:Asha to czego takie testy robisz??? proszę Cię, dlaczego sama siebie tak stresujesz??? toż to sadomasochizm, czy jakoś tak....
o boszzzzzzzzzzzzzz i weź tu kobiecie przemów do rozsądku....
przecież Ty masz dzisiaj dopiero 7dpo, dopiero progesteron powinnaś robić, a nie sikańca czy betę....
Ja sie wcale nie stresuje, kto powiedzial ze ja sie stresuje? Ja tylko mowie co mysle na bierzaco ale to nie znaczy , ze sie stresuje...juz sie nie bede odzywac