My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:Witam z super gorącej stolicy
100 latek dla solenizantekkropków, dzieciaczków i innych takich
misiaczków, piesków, królikow
Ashka..... Kopa Ci zasadze zara
Ashy nie można kopac ona ma stan chronionymozemy narazie trzymac kciuki
-
hej laseczki, u mnie tempka rośnie więc owulka chyba była, jakaś taka wcześniejsza
testy wychodzą ujemne ale chyba są jakieś dupniete, pewnie dlatego były w promocji
w porównaniu do dwóch poprzednich będzie to jakiś krotki cykl....alboooooto będzie TEN cykl
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Jeeeeeeeeee zreperowałam niszczarkę
wziełam odkurzacz i wyciągnęłam nadmiar wepchanego papieru, pogmetałam linijką i chodzi jak nowa
ok wiem, jestem genialna.
Arienna, Tamka, Krokodylica, konwalianka, marissith, olka30, Malenq, zgredka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Blondik wrote:Asha,ma wykres naprawde fajny,nie wiem czym ona się dołuje...ja bym poszła na betę na jje miejscu za kilka dni i olała sikanie
tylko my baby mamy to do siebie ze niecierpliwe jesteśmy i juz chciałbyśmy znac wynik hehehe
powiem wam ze choć sie negatywa spodziewałam gdzies tam w środku to zrobiłałm test płakałam choć wiedziałm ze tak bedzie dlatego teraz koniec chowam testy ciążowe !!!!!
ciekawe jak mi owu wyjdzie bo jak patrze na te z lipca to mam 4 takie mocne potem juz nie robiłam ostatni mocny w 21dc -
Blondik wrote:Asha,ma wykres naprawde fajny,nie wiem czym ona się dołuje...ja bym poszła na betę na jje miejscu za kilka dni i olała sikanie
tylko my baby mamy to do siebie ze niecierpliwe jesteśmy i juz chciałbyśmy znac wynik hehehe
powiem wam ze choć sie negatywa spodziewałam gdzies tam w środku to zrobiłałm test płakałam choć wiedziałm ze tak bedzie dlatego teraz koniec chowam testy ciążowe !!!!!
ciekawe jak mi owu wyjdzie bo jak patrze na te z lipca to mam 4 takie mocne potem juz nie robiłam ostatni mocny w 21dc -
Biedroneczka83 wrote:
Blondi problem w tym że Asha mieszka w Anglii a tam bety nie robią.
Ja to planuje pracować jak najdłużej, mam pracę przy biurku więc ok, ale szefowa mnie coraz bardziej wkurza i się zastanawiam czy się nie ulotnić zaraz po 12 tygodniu. Oczywiście najpierw trzeba zajść**********************Gang 18+***********************
-
W pierwszej ciąży pracowałam do 20 tygodnia, do momentu szpitala, ale tym razem nie będę takak powściągliwa.. prawda jest taka, ze nikt nie pamięta ze siedziałaś w pracy do 9m-ca ( a u mnie takie były elementy, w piątek pracowała a w sobotę urodziła w terminie)!
-
to jest to człowiek jak głupi sie zacharowuje siedzi do konca a potem i tak nikt o tym nie pamięta wiec po co ja zobacze jak sie bede czuła tez mam biurowa prace wiec nie jest żle szefa nie ma całymi dniami wiec na plac moge wyjśc pospacerowac
byle tylko już wreszcie zaciążyć
-
Blondik wrote:zostało mi do skonczenia jeszcze rok i 9 miesiecy. z tym, że mozna miec 12 miesiecy przerwy i dolicza czas do tego odbytego okresu...
rozwazam wszystjkie opcje, w tym taką, żeby po urodzeniu dziecka iśc na ten pół roczny urlop plus wykorzystac zaległy urlop, wtedy usklada się 8 miesiecy