My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no szkoda ze Asha na bete nie moze podjesc. w Norwegii ten sam problem. nie robia
co do zwolnienia, to ja bym poszla w takiej sytuacji.
w pierwszej ciazy pracowalam do 39 tckilka dni z domku gdy rozwarcie mi sie zrobilo po 20 tc i jeden dzien wzielam sobie zupelnie wolny, bo jakies dusznosci mialam. pamietam jak banan jadlam na korytarzu, bo zaraz do kibelka na rzyganko bieglam....ale wtedy to ja mialm inne podjescie to kariery, macierzynstwa itp. pozmienilao mi sie, gdy mlody sie urodzil
Blondik, nie wiem czy w PL robia badnaia na zoltaczke, toksoplazmoze i cytomegalie na nfz czy trzeba prywatnie, ale ja polecam. w Norwegii nei robia. zrobilam dopiero po 20 tc i toxo oraz cytomegalia wyszly dodatnie. wyniki oderbalam w sylwestra, wiec ograniczona mozliwosc pojscia do lekarza, a do spzitala nie chcialam bo zaraz by mnei polozyli na oddzial. zrobilam awidnosc i cale szczescie okazalo sie, ze choroby przeszlam przed zajsicem w ciaze.
warto zrobic te bad.na poczatku ciazy -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:dzieki Ysmin
ale czas leci juz 9 tydzien matkoJestem MEGA zmęczona. Stanie lub chodzenie męczy mnie tak bardzo, że czasem prawie mdleję
cieszę się, że są wakacje i nie chodzę do pracy. A poza tym, żadnych dolegliwości.
-
Yasmin wrote:dziękuję, całkiem dobrze. Moje wielka energia z początku ciąży zniknęła, albo się wypaliła
Jestem MEGA zmęczona. Stanie lub chodzenie męczy mnie tak bardzo, że czasem prawie mdleję
cieszę się, że są wakacje i nie chodzę do pracy. A poza tym, żadnych dolegliwości.
nio tu masz sie super że wakacje mozesz odpocząć :)spokojnie ADHD ciążowe przyjdzie w 2 trymestrze heheheYasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:ja pamietam z Zuza miałam listopad grudzien te najgorsze miesiące "słabe" i dobrze ze zimno było hehe to jakoś mi pomagało
-
konwalianka wrote:oj może nie będziesz musiała iść do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 10:58