My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Cześć dziewczyny
standardowo nie mam szans nadrobić
od wczoraj mam straszne mdłości i boli mnie brzuch. Podejrzewam, że na tle nerwowym (praca)
W dodatku moja temperatura robi sobie jajaowulacja się przesunęła, mam nadzieję że na dzisiaj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie, ja tak zapierałam się aby isć na zwolnienie, ale jak tylko wypłacą mi premię chyba idę.. wszyscy się dziwią, że chodzę do pracy, podczas gdy chcieli mnie wywalić..ale ja taka jestem "porządna" dostałam zadania i chce je zrealizować..choć wiem, że nikt mi nie podziękuje ani tym bardziej nie otrzymam za to złamanego centa.. możliwe że od czwartku już nie będę tu przychodzić, tym bardziej, że jestem na podtrzymaniu, a bóle serca mam odkąd wróciłam do pracy..
-
Konwalia trzymam kciuki za Ciebie i synka, kurujcie się.
choco rozbawiła mnie ta zepsuta niszczarka.
Blondik co do L4 to nie wiem, zobaczę co mi lekarz powie na wizycie, ale wypierać się nie będę jak będzie chciał dać.
Tamka bidulo, bierz L4. Jak ja Ci zazdroszczę tej wizyty, ja jeszcze tyyyyleee muszę czekać.
Kurcze mnie już mdłości męczą a Wy mnie straszycie że od 7 tyg najgorsze, zaczynam się obawiać.
Blondik ja miałam niby iść wczoraj na taką wizytę żeby sprawdził czy jest i czy w dobrym miejscu, ale postanowiłam że nie idę w ogóle. Pójdę za tydzień do mojego gina i już chcę zobaczyć dziecię.konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Konwalianka do domu! Tamka też!, napiszę Wam usprawiedliwienie
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:hihi biorę od razu.. a tak wogóle, to wczoraj dzwoniłam do swojego gina co chodziłam przy Tymku aby się na wizyte umówić i wiecie na kiedy termin? 6 październik! prywatnie, za 260zł! przeżyłam SZOK!
-
konwalianka wrote:hihi biorę od razu.. a tak wogóle, to wczoraj dzwoniłam do swojego gina co chodziłam przy Tymku aby się na wizyte umówić i wiecie na kiedy termin? 6 październik! prywatnie, za 260zł! przeżyłam SZOK!
Ojjjooojjjj a ja myślałam, że do mojego się długo czeka....
A pracą się tak nie przejmuj i uciekaj na L4.