X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( a jednak dziś słaby dzień, od rana jakoś słabo, najpierw serduchowanie nam nie wyszło, potem wylałam sobie kawę na materac z łóżka, potem mój małż wrócił jakiś zdenerwowany z pracy i się pokłóciliśmy, twierdzi że ja siedzę w domu i nic nie robię a sam syfi jak nie wiem co, przychodzi z pracy i do wieczora gra w gierkę a remont łazienki leży i kwiczy o produkcji dziecka nie wspomnę :( tak definitywnie zły dzień...............

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach widze dylemat bzykania hehe ja postanowiłam teraz lajtowo a od 11 sierpnia to chyba jednak codziennie hehehe moze z jakąś przerwą zalezy jak małż da rade :P choć dziś juz z tysiąc razy słyszałam "a będzie dziś bzykanko" :)

Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    :( a jednak dziś słaby dzień, od rana jakoś słabo, najpierw serduchowanie nam nie wyszło, potem wylałam sobie kawę na materac z łóżka, potem mój małż wrócił jakiś zdenerwowany z pracy i się pokłóciliśmy, twierdzi że ja siedzę w domu i nic nie robię a sam syfi jak nie wiem co, przychodzi z pracy i do wieczora gra w gierkę a remont łazienki leży i kwiczy o produkcji dziecka nie wspomnę :( tak definitywnie zły dzień...............

Ariennka, a widzisz u mnie ja wczoraj w domu byłam (wcześniej jeszcze coś w robocie załatwiłam) i okno pomyłam wszystkie pościele pozmieniałam, zasłony poprałam, koszule mimo spiekoty mu poprasowałam
    dziś on został w domu, wydalam dyspozycję, żeby zasłony zawiesić, wracam....
    a on ewidentnie zbudzony z drzemki... to pytam co dziś zrobił: "zjadłem"...

na co ja: a czy ja jak się w domu to tylko jem ??

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa oni są beznadziejni ............. skoro sam nic nie robi to by się przynajmniej nie odzywał, jeszcze na odchodnym (bo poszedł szkolenie jakieś prowadzić) żebym się wzięła za siebie bo on widzi że w poważną depresje wpadam bo nic nie robię tylko śpię i na FB siedzę ...... a kurwa dom sam się sprząta, fakt nie potrafię w mieszkaniu dwupokojowym podczas remontu łazienki i kuchni idealnego porządku utrzymać b o się kufa nie da...............

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam dość - idę myć gary................

ewebii4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak muszę oddać mojemu sprawiedliwość, bo my mamy podział obowiązków i on się wywiązuje, choć jego zakres jest mniejszy, ale też jak mu zwiększę nie będzie "plumkał", tylko, że mnie wkurza, że ja to nie uleżę cały dzień, a on może, wiem, nietolerancyjna jestem, a poza tym, mówiłam co ma zrobić i to była tylko 1 rzecz, a sama jej nie zrobiłam, bo on robi ładne zakładki na zasłonkach, a ja przyczepiam jak pała, ledwo sięgając do żabek..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    wpadam na szybko, wszystko jest ok, jest serduszko, wszystko na swoim miejscu, dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, ale śladów po plamieniu już nie było, maluch jest jeden :)

dyrektor zrezygnowany powiedział, że wiedział, że kiedyś musiało to nastąpić ;) i stwierdził, że trzeba się napić ;) ja mówię - chyba Ty ;)
    suuuper gratuluję ;)
    no to rośnijcie zdrowo :)

Tamka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, poszłam do dzieciaka na podłogę się pobawić i zasnęłam na pół godziny, ale mnie głowa boli teraz :D

Arienko ja tez miałam proiblem z mężem. On pracuje 24h/48h, a ja z racji tego pracuję 48h/24h. Czyli on jest dwa dni w omu a ja jeden. I też mi wykrzykiwał o syfie itp. gdzie sam nic nie robił. W momencie keidy wyzwał mnie od kur domowych zrobiłam tak, że w swój jeden wolny dzień wypucowałam tak chałupę że szok.

A na lodówce wywiesiłam grafik sprzątania z wyszczególnieniem co gdzie się robi i zmiejscami do zaznaczania kto to robił. Uwierz mi że po tygodniu zielonego grafiku (moj kolor) i kilku miejscach niebieskich (mąż) przestał gadać i sam zaczął robić :]

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    kurwa oni są beznadziejni ............. skoro sam nic nie robi to by się przynajmniej nie odzywał, jeszcze na odchodnym (bo poszedł szkolenie jakieś prowadzić) żebym się wzięła za siebie bo on widzi że w poważną depresje wpadam bo nic nie robię tylko śpię i na FB siedzę ...... a kurwa dom sam się sprząta, fakt nie potrafię w mieszkaniu dwupokojowym podczas remontu łazienki i kuchni idealnego porządku utrzymać b o się kufa nie da...............
    Ja od mojego dawno temu tylko raz usłyszałam tekst, że siedzę w domu i nic nie robię..... Wkurzyłam się masakrycznie i pokazałam mu jak wygląda dom gdy ja nic nie robię :D Ale miał minę.... Już nigdy więcej tak nie powiedział :)

zgredka, Malenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja od mojego dawno temu tylko raz usłyszałam tekst, że siedzę w domu i nic nie robię..... Wkurzyłam się masakrycznie i pokazałam mu jak wygląda dom gdy ja nic nie robię :D Ale miał minę.... Już nigdy więcej tak nie powiedział :)

Jak ja swojemu chciałam pokazać co ja robię i przestałam to robić, to przez tydzień mieliśmy taki syf, że o matko.... i co on zrobil? do mamusi na skargę poleciał! bo ja mu od czasu do czsau kazałam coś zrobić! no jak ja mogłam :D

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka super wieści!

także nie lubię takiego spamerstwa

Tamka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tematy!!!!!!
    Jakie widze metody macie na kolesi to tylko ksiazki i poradniki wydawac" jak chlopa wychowac" hahaha
    Zajebiste, ale sie usmialam :-)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po baseniku, pojechalam dzisiaj po calosci, moze nawet za bardzo ;-) ale musialam odreagowac ten stres :-) i teraz ledwo zyje :-) ale ladnie wyciagnelo ze mnie, chyba bede chodzic czesciej, ale co dziwne przez te ostatnie dni brzuch mnie boli jak plywam tak na dole, nie wiem czemu, moze przejdzie :-) gdyby fasolka byla to nie moglabym az tyle plywac co dzisiaj bo naprawde dalam popalic ;-)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuciłam na FB zachowanie matek przy kolejnych dzieciach :) Poczytajcie... Niezłe :D

Czarnula87, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och mój to nawet nie wie gdzie w szafkach garnki są a gdzie talerze - ale do póki nie ma głupich odzywek to i ja się nie czepiam

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Wrzuciłam na FB zachowanie matek przy kolejnych dzieciach :) Poczytajcie... Niezłe :D
    dobre dobre ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku robiłam wszystko, łącznie z tym że jak rano szedł do pracy a ja później to wstawałam z nim, robiłam śniadanie i prasowałam koszulę a potem się kładłam. Dopóki usłyszałam że nic nie robię. I przestałam. Ewentualnie koszulę wyprasuje bo jak się biedak męczy to patrzeć na niego nie mogę i mu żelazko zabieram co by se biedaczysko krzywdy nie zrobiło. Teraz to on głównie robi, on gotuje. Często też ustalamy wspólny dzień na sprzątanie i wtedy jedno w kuchni, drugie w łazience a pokój razem.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka będziemy jeść szarlotkę? :D

Arienna bij w łeb tego męża swojego. :P
    Niestety oni uważają że w domu się NIC nie robi. Ja swojego co raz to zaganiam do sprzątania, wieszania prania itd. żeby wiedział na wstępie jak to NIC wygląda.

zgredka nosz k*rwa chyba bym zabiła dziada.

czarnula fajny pomysł z grafikiem. :)

Anuśka tak by pasowało zrobić z raz w życiu każdemu facetowi.

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    och mój to nawet nie wie gdzie w szafkach garnki są a gdzie talerze - ale do póki nie ma głupich odzywek to i ja się nie czepiam
    Czegos takiego to sobie nie wyobrazam...moj byly malz byl taki...krotko nasze malzenstwo trwalo :-)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Ksenia Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie Dziewczyny, nie wiem czy to dobre miejsce na przywitanie- ale niech będzie:) P.S. co do "naszych" mężczyzn to chyba wszystkie w mniejszym/większym stopniu borykamy się z podobnymi zachowaniami;)

Blondik lubi tę wiadomość

09663578dbfa1e1c2d2f094d9542bb5e.png
‹‹ 1453 1454 1455 1456 1457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ