My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Spać mi się chce.... Smaka mi narobiłyście tymi smakołykami.... Jajnik mnie nadal boli tak smętnie... Coś mi się w macicy dzieje, chyba szyjka się zamyka, a małż twierdzi że mus poprawić jeszcze bo nie ważne że ja mam wakacje od zachodzenia.... On teraz zachodzi
Malenq lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Wiesz że moje też takie krzaczaste były.
Ja w czasie wakacji nic nie spłodzicie to ugadaj się z lekarzem na Clo.
KOchana, z żadnym lekarzem CLo ugadywać nie będę. Clo leży w domu i czeka aż się odważę
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyhehehe groszku to do dzieła...
choco SMILE to ja się chętniej do Ciebie uśmiechnę - UWIELBIAM żarełko tatarskie....a tyś męża dorwała hę???? komu dobrze....to TY masz za to wielokulturową rodzinkę - pozazdrościć (w pozytywnym sensie)choco, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Cóż tatarską kuchnię kocham, i to baaaardzo. Tak bardzo że nawet jednego Tatara poślubiłam
Za kołduny dałabym się pokroić
On by z żaluuuuu świat podpaaaaaliłłłł, gdybyyyyyyy strrrraaciłłłl Cięęęęęęęęęęęę
To już głupawka z tej duchotyKrokodylica, choco, Malenq lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ale kochana monitorować będziesz?
No powinnam. Ale mam problem z ginem. Bo Ci do których są miejsca są takimi.... jak by to ładnie ująć... No nie da się. Może po prostu sobie monitoring strzele. Martwić się będę po powrocie. Gorzej że mnie cały czas mdli od początku tygodnia. Nie chciałabym urlopu nad muszlą spędzić, ale muszelki zbierając. Może na wrzody powinnam się zbadać.
******************************GANG18+***************************** -
Anuśka ale to o Kozaku było nie o Tatarze. Ale byłaś blisko, bo kochałam się w Bohunie po obejrzeniu "ognniem i mieczem". Tatarem był w trylogii Sienkiewicz Tuchaj-bej ten z dwoma rybami na biuście
Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Anuśka ale to o Kozaku było nie o Tatarze. Ale byłaś blisko, bo kochałam się w Bohunie po obejrzeniu "ognniem i mieczem". Tatarem był w trylogii Sienkiewicz Tuchaj-bej ten z dwoma rybami na biuście
A tak chciałam dobrze
choco, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej kochane ja po romowie z misiem
i zaskoczł mnie mowiac : kochanie ja czulem ze nie bedzie git dlatego zrobilem te badania tylko po to zebys ty miala czyste sumienei ze zrobilismy wszytsko.. ja od poczatku bylem za dawca i tego chce dalej ..wiec jesli bedziesz gotowa to chce zebysmy skupili sie na dawcy
dodał ze ma tylko jedna prosbe zeby nikt oprocz nas o tym nie wiedzial i to nie z racji tego ze on bedzie sie czul zle ale ze wzgl na to ze niechce zeby ktos kiedys powiedzial cos nie milego dziekcuAsha, Malenq, Nona, marissith, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
aa i ustalilismy ze pojedziemy we wrzesniu na te konsultacje
Misiek juz prepracuje miesiac
ale uprzedzi na pocatku
Malenq, marissith lubią tę wiadomość