My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu a powiedz mi: Jak Ty się czujesz? przy tych zawirowaniach...po deklaracjach męża...będziecie jeszcze korzystać z poradni psychoterapetycznej???? przepraszam, że moje pytania są tak "osobiste", ale "ochy i achy" nad Twoim małżem, a nie zapytałam się o Ciebie?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
zdecydowalismy ze w vtym czasie pojdziemy do psychoterapeuty czy tak czy siak
za duzo sie dzieje i mysle ze taka wizyta nam sie przyda
ja ogolnie czuje sie dziwnie ..teraz troche spokojana moze przez to ze poznalam prawdziwe spojrzenie mojego meza na to wszytsko..ale ciagel jestem niespokojna szybko trace grunt pod ogami a wtedy placzemarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:zdecydowalismy ze w vtym czasie pojdziemy do psychoterapeuty czy tak czy siak
za duzo sie dzieje i mysle ze taka wizyta nam sie przyda
ja ogolnie czuje sie dziwnie ..teraz troche spokojana moze przez to ze poznalam prawdziwe spojrzenie mojego meza na to wszytsko..ale ciagel jestem niespokojna szybko trace grunt pod ogami a wtedy placze
cieszę się że pójdziecie jednak to bardzo słuszna decyzja...a Twoja psychika i Ty też jesteś tutaj WAŻNA, bardzo WAŻNA - a ostatnich wpisów zauważyłam jak bardzo skupiłaś się na swoim Miśku, to zrozumiałe - ja też tak postępowałam.... ale nie zapominaj PROSZĘ o sobie, o swoich uczuciach i swojej psychice i samopoczuciu dobrze? pozwól sobie czasem stanąć na pierwszym miejscu...sobie samej, bo to że mąż Twój Cię stawia na No.1, to wiemy, ale o sobie NIE ZAPOMINAJ w tym wszystkim:)
-
Ania widzisz wszytko się ułoży, super że porozmawialiście i teraz wiesz co on myśli. A co do imienia Leon, to my takie wybraliśmy dla naszego synka jeśli będzie synek
u nas też leje i chłodniej w końcuAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jussta mnie moze dlatgeo tak zniecheca to imie bo moj maz nie powedzal a to bedzie Leoś tylkono bedzie taki Leon zawodowiec :p
justta lubi tę wiadomość
-
Aniu tak sie ciesze ze porozmawialiscie i ze pomału zacznie sie układać
Smarta i jak wrażenia po dongu jak sie to stosuje do którego dnia???
ja wciągnęłam po pracy kaszke gryczną z mięskiem i ogóreczkiem małosolnym
jutro jedziemy po mojej pracy na ta wioske wiec jutro popisze a w weekend bedzie przerwatemp oczywiscie bede mierzyc
-
przybijesz z moim mezem piatke on tez jutro zaczyna
teraz relaxuje sie przed kompem
zgredka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja to robie w slowcookerze, wiec generalnie przepisu nie ma zadnego bo wrzucasz wszystko do gara i robi ci sie samo, jakbym miala to sama robic...to ci moge powiedziec jakbym to robila, ale nie ma gwarancji ze takie samo wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
Malenqa czuje się ok, zmęczenie mi przeszło, ale dżemka raz dziennie to podstawa dalej, apetyt mam brzuszek rośnie
Aniu właśnie takie Leon Zawodowiec będzie u nas, malutki Leoś, no chyba że dziewczynka to Alicja ale M jeszcze nie przekonany do tego imienia. Trzymam mocno za was kciuki i będę czekać na info co u was
Zgredka będzie dobrze w pracy, dasz radę , chociaż stres zawsze jest na początkutrzymam kciuki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia pisałam Ci już kilka razy, ale napisze raz jeszcze
super masz męża, nie jeden by wymiękł albo poniosło by go wybujałe ego. Jesteście fajną parą, na pewno się wam uda!
Zgredka powodzenia w nowej pracyja szukam i nic, ech... więc jutro idę na stare śmieci.
Pobiegałam trochę, byliśmy z psinką na spacerze i mogę iść spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:16