My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
maz i tak juz podjal decyzje niezaleznie od wynikow zaczneimy etap dawcy jak pozniej cos sie uda wyskubac od niego to wtedy podejdzemy do ICSI i biospji stwierdzil ze nie ma co marnowac czasu bo mzoe juz bysmy byli w ciazy
-
Ania_84 wrote:hej kochane ja po romowie z misiem
i zaskoczł mnie mowiac : kochanie ja czulem ze nie bedzie git dlatego zrobilem te badania tylko po to zebys ty miala czyste sumienei ze zrobilismy wszytsko.. ja od poczatku bylem za dawca i tego chce dalej ..wiec jesli bedziesz gotowa to chce zebysmy skupili sie na dawcy
dodał ze ma tylko jedna prosbe zeby nikt oprocz nas o tym nie wiedzial i to nie z racji tego ze on bedzie sie czul zle ale ze wzgl na to ze niechce zeby ktos kiedys powiedzial cos nie milego dziekcu
Zajebiscie..tak sie cieszeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
musze tylko przed inseminacja zrobic HSG bo chcemy najpierw podejsc do inseminacji AID a jesli nie bedzie wychodzila to In vitro
Asha lubi tę wiadomość
-
a do tego czasu zadbamy o zdrowie meza bo musimy zadbac zeby yl zdrowym tata
zeby mu sie nie lamaly kosci jak bedzie dzwigal synka lub coreckzke
Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:maz i tak juz podjal decyzje niezaleznie od wynikow zaczneimy etap dawcy jak pozniej cos sie uda wyskubac od niego to wtedy podejdzemy do ICSI i biospji stwierdzil ze nie ma co marnowac czasu bo mzoe juz bysmy byli w ciazy
Obstawiam, że będzie syn**********************Gang 18+***********************
-
aaa i wiecie co jescze dodal
ale bedziemy mogli meic wiecej niz jedno dziecko ??choco, Yasmin, marissith lubią tę wiadomość
-
choco ..no i tu bedzie problem bo mojzapowiedzial ze on podtrzymuje imie dla sybna Leon
choco lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:aaa i wiecie co jescze dodal
ale bedziemy mogli meic wiecej niz jedno dziecko ??
Spoko Leon to jeszcze nic mój wymyślił ............. Tamerlan.Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
ja chcialam Antos
noale powiedzilam ze ok tylko drugi syn bedzie Antos a córeczka -3 wiktoriaMalenq lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Powiedz mu że tak, ale trzecie to już on rodzi
Spoko Leon to jeszcze nic mój wymyślił ............. Tamerlan. -
nick nieaktualny