My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja babcia 70lat temu w łagrze była, a dziadek u Niemców na przymusowych robotach....nawet nie myśleli o dzieciach....a jednak przeżyli i założyli rodzinę (moja mama urodziła się w 49r., jako jedynaczka, bo więcej dzieci mieć nie mogli)...
to tak na marginesie, aby się nie poddawać......Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 07:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Kochane, nawet noe czytam co tam wczoraj naskrobalyscie bo nie mam kiedy
ja wczoraj po 2 godzinach przepakowywania zmiescilam sie w 20kg.
właśnie jedziemy na lotnisko, będę o was myśleć, może wskocze do was jakos na chwilkę
trzymajcie się ciepło, w ciążę zachodzcie
buziaki i do 16 sierpnia
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a ja dzisiaj "neptyk" jestem.....do 2 w nocy filmy oglądałam hehehehe...i ten durny małż telefonem po 6stej obudził...a ja jestem osoba, która drugi raz nie potrafi zasnąć....i będę chodziła dzisiaj zła...
Pójdziesz na wcześniejszą drzemkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Dziewczyny, a co z Katjaa się dzieję?? Dawno jej nie było, jakieś wczasy czy cuś? Bo nie pamiętam
no ja wczoraj o to pytałam, ale nie uzyskałam odpowiedzi....albo nie zauważyłam....ale czy do niej córa nie wróciła????
Blondik???? mdłości czy coś innego???
-
Malenq wrote:no ja wczoraj o to pytałam, ale nie uzyskałam odpowiedzi....albo nie zauważyłam....ale czy do niej córa nie wróciła????
Blondik???? mdłości czy coś innego???
Blondik współczuję też się dzisiaj męczyłam w nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny