My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja babcia 70lat temu w łagrze była, a dziadek u Niemców na przymusowych robotach....nawet nie myśleli o dzieciach....a jednak przeżyli i założyli rodzinę (moja mama urodziła się w 49r., jako jedynaczka, bo więcej dzieci mieć nie mogli)...
to tak na marginesie, aby się nie poddawać......Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 07:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki kochane

Ja już w pracy miętę popijam
A co się tu działo jak mnie nie było, tak mnie wczoraj wieczorem głowa rozbolała, żę nie miałam ani sił ani chęci do kompa siadać
Miłego dnia Wam kochane życzę
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Kochana miłego owocnego wypoczynku i bezpiecznej podróżysmarta wrote:Kochane, nawet noe czytam co tam wczoraj naskrobalyscie bo nie mam kiedy
ja wczoraj po 2 godzinach przepakowywania zmiescilam sie w 20kg.
właśnie jedziemy na lotnisko, będę o was myśleć, może wskocze do was jakos na chwilkę
trzymajcie się ciepło, w ciążę zachodzcie
buziaki i do 16 sierpnia 
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a ja dzisiaj "neptyk" jestem.....do 2 w nocy filmy oglądałam hehehehe...i ten durny małż telefonem po 6stej obudził...a ja jestem osoba, która drugi raz nie potrafi zasnąć....i będę chodziła dzisiaj zła...
Pójdziesz na wcześniejszą drzemkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Dziewczyny, a co z Katjaa się dzieję?? Dawno jej nie było, jakieś wczasy czy cuś? Bo nie pamiętam

no ja wczoraj o to pytałam, ale nie uzyskałam odpowiedzi....albo nie zauważyłam....ale czy do niej córa nie wróciła????
Blondik???? mdłości czy coś innego???
-
tak tak miała wracać, ale to jednak podejrzane taka długa cisza z jej stronyMalenq wrote:no ja wczoraj o to pytałam, ale nie uzyskałam odpowiedzi....albo nie zauważyłam....ale czy do niej córa nie wróciła????
Blondik???? mdłości czy coś innego???
Blondik współczuję też się dzisiaj męczyłam w nocy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny