My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydlatego ZAWSZE wiemy, że nic nie wiemy...nawet ginowie heheheheBiedroneczka83 wrote:Laski znalazłam stare forum na którym pisałam o pierwsze
i wykopałam tam ze sex był co drugi dzień od 21 a owu jednak było 28 pażdziernika
i zawsze było bez kapania po dopiero rano i temp najniższa 36,4 potem zaraz 36,8 i do konca 37,0 - 37,2 hehehe wogóle owu na wykresie nie potwierdzone nawet gin miał watpliwości
-
oo taki wpis znalazłam i łezki mi pocisły do oczu

2008.11.28 [20:17]
1,8 cm pęcherzyk
8mm dzidzia
termin na 15 lipca
6tyd i 5 dzień wdlg USG
Serduszko już bije
poprosze takie samo 16 września na wizycie u gina
Krokodylica, Malenq, olka30, Anuśka lubią tę wiadomość
-
No właśnie... Dlatego ja na wszelki wypadek poprawiłam dzisiaj z rana... Nie żebym się spodziewała owulki... Tak tylko, żebym sobie w brodę nie pluła później, że coś przegapiłamMalenq wrote:dlatego ZAWSZE wiemy, że nic nie wiemy...nawet ginowie hehehehe
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kurcze,a ja sie naczytalam okropnosci na forum belly i teraz mam stresa...ze dziewczyny tez mialy przy pierwszej wizycie pecherzyk,ale potem okazywalo sie,ze byl pusty,albo niewlasciwie duzy/ maly, albo, ze serduszko nie biło...masakra...dwa tygodnie stresu;(
-
Wiecie co... Wystawiłam kanapę na taras wczoraj. Mam taką starą białą narożną kanapę (taką wielką 3m na 2,5m) i ją wyprałam i postawiłam na tarasie, do niej stoliczek i fotele. Wszystko zmieściło mi się pod daszkiem takim od altany, ale właśnie zaczęło padać i wiać i siedzę właśnie w salonie i patrzę jak moja bielutka kanapa moknie
Natyrałam się jak ten osioł, żeby ją doprowadzić do kultury i teraz patrzę jak wszystko szlag trafia... Muszę chyba jakieś ściany boczne do tej altanki dokupić...
Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
-
witam sie już z pracyy.. boziu jak mnie się nie chce wstawać!
spisałam sobie na karteczce co komu odpisać, bo mam taką demencję ciążową, ze połowę zapominam..zatem..
smarta - zrób sobie domowy test na helicobacter pytroli, to one wywołują wrzody i mdłości, takie pierwsze stadium.. i tak tego nie odczytasz, bo szybujesz hen wysoko:) oby jak najwyżej..
Ania_84 bardzo się cieszę, że macie wszystko wyjaśnione, ustalone.. wierzę, że niedługo będziecie tulić dzidziusia; imię Leoś jest bardzo ładne, mnie się podoba.. a Alicji u nas jak gwiazd..imię na topie
choco- wow, ależ ciekawe imię.. a da się je zdrobnić?
zgredka - powodzenia w nowej pracy!
justta - imiona b.ładne
Kroko - skoro tak Cię poddali analizie, to niedługo już nie będzie wykrętów i trzeba będzie powiedzieć.. ale Wy nawet chcecie nie? po usg?
Asha - bardzo mi przykro.. jestem bardzo rozczarowana i zawiedziona..czytałam Twój wpis w pamietniku i czuję się jedną z tych osób o których pisałaś.. może masz rację, może nie powinnam się oddzywać?
a ja dzis do lekarza.. jak mi nie da zwolnienia to się pochlastam.. a mój synek oczywiście ma chore uszy
staram sie o sanatorium dla niego, ale ta papierkologia mnie dobija..
zgredka lubi tę wiadomość
-
Kochana ja w pierwszej ciąży po pozytywnym teście poszłam na usg i lekarz mi powiedział, że w jajniku jest przetrwały pęcherzyk a w macicy mam torbiel i że trzeba to szybko usunąć bo może to być nowotwór. A wtedy moja mama miała raka. Powiedział też, że za 3500zł możemy to usunąć od ręki. Na szczęście nie mieliśmy wtedy kasy, bo wszystko szło na leczenie mamy, więc nie było nas na to stać. Po 3tyg. poszłam do innego gina i zobaczyłam serducho. I moja torbielka ma teraz 10latBlondik wrote:kurcze,a ja sie naczytalam okropnosci na forum belly i teraz mam stresa...ze dziewczyny tez mialy przy pierwszej wizycie pecherzyk,ale potem okazywalo sie,ze byl pusty,albo niewlasciwie duzy/ maly, albo, ze serduszko nie biło...masakra...dwa tygodnie stresu;(
i Zuzia na imię
Nie czytaj ich zbyt dużo, szkoda nerwow
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
a ja dzis do lekarza.. jak mi nie da zwolnienia to się pochlastam.. a mój synek oczywiście ma chore uszy
staram sie o sanatorium dla niego, ale ta papierkologia mnie dobija..
Kurczę Ty to masz z tymi choróbskami... Nie odpuszczają paskudne.... Trzymam kciuki, żeby już sobie poszły...
A w ogóle to dziękuję za pobudkę.... Tak się darłaś pod moim wykresem że aż wstałam
I dzięki temu zdążyłam zbałamucić męża zanim do pracy pojechał
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik i dlatego ZAKAZUJĘ Ci wchodzić na BELLY, zostań TUTAJ z nami...ja też o tym czytała, też przeżywałam - ale jako starsza "stażem" koleżanka radzę Ci omijać teraz takie fora z daleka, to w niczym nie POMAGA, a szkodzi - Tobie i maleństwu....
Groszku co za przeżycia, kurczę - jak czytam Wasze historie i pamiętam swoją, to się zastanawiam dlaczego studia medyczne są w PL takie drogie??? przecież i tak konowałów kształcą.... -
do usługAnuśka wrote:Kurczę Ty to masz z tymi choróbskami... Nie odpuszczają paskudne.... Trzymam kciuki, żeby już sobie poszły...
A w ogóle to dziękuję za pobudkę.... Tak się darłaś pod moim wykresem że aż wstałam
I dzięki temu zdążyłam zbałamucić męża zanim do pracy pojechał 
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tak. Masz absolutną rację... Na palcach jednej ręki można policzyć dobrych lekarzy... Niestety...Malenq wrote:Blondik i dlatego ZAKAZUJĘ Ci wchodzić na BELLY, zostań TUTAJ z nami...ja też o tym czytała, też przeżywałam - ale jako starsza "stażem" koleżanka radzę Ci omijać teraz takie fora z daleka, to w niczym nie POMAGA, a szkodzi - Tobie i maleństwu....
Groszku co za przeżycia, kurczę - jak czytam Wasze historie i pamiętam swoją, to się zastanawiam dlaczego studia medyczne są w PL takie drogie??? przecież i tak konowałów kształcą....
-
Hehe myślę że chyba Tami jak w Gumisiachkonwalianka wrote:choco- wow, ależ ciekawe imię.. a da się je zdrobnić?

Dużo zdrówka dla synka, niestety takie choroby lubią wracać.
konwalianka, Ania_84, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Asha tulam
Na dzien dobry kawa z Mc Donald + kajzerka wiedeńska czyli kajzerka, pomidor, jajko sadzone i wieprzowinka
Smacznego kochane
Blondik ne czytaj tych glupotek
owszem sa takie przypadki ale dobrze wiesz ze w Twim brzuszku pod Twoim serduszkiem rosnie drugie serducho
Malenq lubi tę wiadomość
-
o matko .. choco tlyko zeby moj nie podczytal bo on kocha gumisie ;P i jest zdolny dac imie z bajek
choco lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH