My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Laski znalazłam stare forum na którym pisałam o pierwsze
i wykopałam tam ze sex był co drugi dzień od 21 a owu jednak było 28 pażdziernika
i zawsze było bez kapania po dopiero rano i temp najniższa 36,4 potem zaraz 36,8 i do konca 37,0 - 37,2 hehehe wogóle owu na wykresie nie potwierdzone nawet gin miał watpliwości -
oo taki wpis znalazłam i łezki mi pocisły do oczu
2008.11.28 [20:17]
1,8 cm pęcherzyk
8mm dzidzia
termin na 15 lipca
6tyd i 5 dzień wdlg USG
Serduszko już bije
poprosze takie samo 16 września na wizycie u ginaKrokodylica, Malenq, olka30, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:dlatego ZAWSZE wiemy, że nic nie wiemy...nawet ginowie hehehehe
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kurcze,a ja sie naczytalam okropnosci na forum belly i teraz mam stresa...ze dziewczyny tez mialy przy pierwszej wizycie pecherzyk,ale potem okazywalo sie,ze byl pusty,albo niewlasciwie duzy/ maly, albo, ze serduszko nie biło...masakra...dwa tygodnie stresu;(
-
Wiecie co... Wystawiłam kanapę na taras wczoraj. Mam taką starą białą narożną kanapę (taką wielką 3m na 2,5m) i ją wyprałam i postawiłam na tarasie, do niej stoliczek i fotele. Wszystko zmieściło mi się pod daszkiem takim od altany, ale właśnie zaczęło padać i wiać i siedzę właśnie w salonie i patrzę jak moja bielutka kanapa moknie
Natyrałam się jak ten osioł, żeby ją doprowadzić do kultury i teraz patrzę jak wszystko szlag trafia... Muszę chyba jakieś ściany boczne do tej altanki dokupić...
Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
-
witam sie już z pracyy.. boziu jak mnie się nie chce wstawać!
spisałam sobie na karteczce co komu odpisać, bo mam taką demencję ciążową, ze połowę zapominam..zatem..
smarta - zrób sobie domowy test na helicobacter pytroli, to one wywołują wrzody i mdłości, takie pierwsze stadium.. i tak tego nie odczytasz, bo szybujesz hen wysoko:) oby jak najwyżej..
Ania_84 bardzo się cieszę, że macie wszystko wyjaśnione, ustalone.. wierzę, że niedługo będziecie tulić dzidziusia; imię Leoś jest bardzo ładne, mnie się podoba.. a Alicji u nas jak gwiazd..imię na topie
choco- wow, ależ ciekawe imię.. a da się je zdrobnić?
zgredka - powodzenia w nowej pracy!
justta - imiona b.ładne
Kroko - skoro tak Cię poddali analizie, to niedługo już nie będzie wykrętów i trzeba będzie powiedzieć.. ale Wy nawet chcecie nie? po usg?
Asha - bardzo mi przykro.. jestem bardzo rozczarowana i zawiedziona..czytałam Twój wpis w pamietniku i czuję się jedną z tych osób o których pisałaś.. może masz rację, może nie powinnam się oddzywać?
a ja dzis do lekarza.. jak mi nie da zwolnienia to się pochlastam.. a mój synek oczywiście ma chore uszystaram sie o sanatorium dla niego, ale ta papierkologia mnie dobija..
zgredka lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:kurcze,a ja sie naczytalam okropnosci na forum belly i teraz mam stresa...ze dziewczyny tez mialy przy pierwszej wizycie pecherzyk,ale potem okazywalo sie,ze byl pusty,albo niewlasciwie duzy/ maly, albo, ze serduszko nie biło...masakra...dwa tygodnie stresu;(
i Zuzia na imię
Nie czytaj ich zbyt dużo, szkoda nerwow
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
a ja dzis do lekarza.. jak mi nie da zwolnienia to się pochlastam.. a mój synek oczywiście ma chore uszystaram sie o sanatorium dla niego, ale ta papierkologia mnie dobija..
Kurczę Ty to masz z tymi choróbskami... Nie odpuszczają paskudne.... Trzymam kciuki, żeby już sobie poszły...
A w ogóle to dziękuję za pobudkę.... Tak się darłaś pod moim wykresem że aż wstałamI dzięki temu zdążyłam zbałamucić męża zanim do pracy pojechał
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik i dlatego ZAKAZUJĘ Ci wchodzić na BELLY, zostań TUTAJ z nami...ja też o tym czytała, też przeżywałam - ale jako starsza "stażem" koleżanka radzę Ci omijać teraz takie fora z daleka, to w niczym nie POMAGA, a szkodzi - Tobie i maleństwu....
Groszku co za przeżycia, kurczę - jak czytam Wasze historie i pamiętam swoją, to się zastanawiam dlaczego studia medyczne są w PL takie drogie??? przecież i tak konowałów kształcą.... -
Anuśka wrote:Kurczę Ty to masz z tymi choróbskami... Nie odpuszczają paskudne.... Trzymam kciuki, żeby już sobie poszły...
A w ogóle to dziękuję za pobudkę.... Tak się darłaś pod moim wykresem że aż wstałamI dzięki temu zdążyłam zbałamucić męża zanim do pracy pojechał
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Blondik i dlatego ZAKAZUJĘ Ci wchodzić na BELLY, zostań TUTAJ z nami...ja też o tym czytała, też przeżywałam - ale jako starsza "stażem" koleżanka radzę Ci omijać teraz takie fora z daleka, to w niczym nie POMAGA, a szkodzi - Tobie i maleństwu....
Groszku co za przeżycia, kurczę - jak czytam Wasze historie i pamiętam swoją, to się zastanawiam dlaczego studia medyczne są w PL takie drogie??? przecież i tak konowałów kształcą.... -
konwalianka wrote:choco- wow, ależ ciekawe imię.. a da się je zdrobnić?
Dużo zdrówka dla synka, niestety takie choroby lubią wracać.konwalianka, Ania_84, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Asha tulam
Na dzien dobry kawa z Mc Donald + kajzerka wiedeńska czyli kajzerka, pomidor, jajko sadzone i wieprzowinka
Smacznego kochane
Blondik ne czytaj tych glupotek
owszem sa takie przypadki ale dobrze wiesz ze w Twim brzuszku pod Twoim serduszkiem rosnie drugie serduchoMalenq lubi tę wiadomość
-
o matko .. choco tlyko zeby moj nie podczytal bo on kocha gumisie ;P i jest zdolny dac imie z bajek
choco lubi tę wiadomość