My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No kochane ja mam nadal wakacje, więc mogę sobie pospać troszku
Smoczyca a ja Ci też chętnie zabiorę trochę mdłości. Byleby w pakiecie z fasolką były
Malenq trzymam kciuki za bezbolesnego dentystę
A u mnie chyba faktycznie wakacje, nawet tempka ma wolne i powyżej 36,5 nie drga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Smoku witam w gadzim gronie mdłościowym.
Dziś zaczynam 7dmy tydzień.
Niestety już 4ty dzień męczy mnie swędzenie kaśki, zrobiłam sobie rano irygację z tantum rosa, mam nadzieję że pomoże.
Poza tym wykorzystam to w poniedziałek jako pretekst do tego żeby lekarz mnie szybko przyjął na wizytę.
-
nick nieaktualnyKroko od Ciebie to trzeba się uczyć - wyciągania dobrej strony z negatywnych przeżyć....ale masz rację 4dzień to sporo....a próbowałaś jakiegoś kremu specjalnego?
a mdłości dziewczynki nie zazdroszczę - przeszłam przez to i NIE CHCĘ więcej aż takich częstotliwości...... -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kroko od Ciebie to trzeba się uczyć - wyciągania dobrej strony z negatywnych przeżyć....ale masz rację 4dzień to sporo....a próbowałaś jakiegoś kremu specjalnego?
a mdłości dziewczynki nie zazdroszczę - przeszłam przez to i NIE CHCĘ więcej aż takich częstotliwości......
Aplikowałam dwa razy na noc Floragyn, zwykle pomagał, ale teraz nie pomógł do końca, bo przynosił tylko chwilową ulgę.
Jakoś muszę dotrwać do poniedziałku czy tam wtorku.
No a jak, każdy medal ma dwie strony, prawda? W odwracaniu "kota ogonem" jestem świetna.Malenq lubi tę wiadomość
-
Laski znalazłam stare forum na którym pisałam o pierwsze
i wykopałam tam ze sex był co drugi dzień od 21 a owu jednak było 28 pażdziernika
i zawsze było bez kapania po dopiero rano i temp najniższa 36,4 potem zaraz 36,8 i do konca 37,0 - 37,2 hehehe wogóle owu na wykresie nie potwierdzone nawet gin miał watpliwościMalenq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Aplikowałam dwa razy na noc Floragyn, zwykle pomagał, ale teraz nie pomógł do końca, bo przynosił tylko chwilową ulgę.
Jakoś muszę dotrwać do poniedziałku czy tam wtorku.
No a jak, każdy medal ma dwie strony, prawda? W odwracaniu "kota ogonem" jestem świetna.
Kroko wykorzystaj wykorzystaj
ja tez lubie odwarac kota ogonemMalenq lubi tę wiadomość