My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no Justa, aż takich niskich to nigdy nie miałam ale zdarzały mi się cykle , gdzie tempka podstawowa była na poziomie 35,8 - 36,2
ciśnienie chyba faktycznie jest jakieś minimalne, bo zasypiam dzisiaj na siedząco
a z tym odkwaszaniem to i tak chyba już za późno.. -
Justta, moja najniższa zaobserwowana dotychczas to 36.3, ale wiesz, ze ja mierzę dowcipnie, a tam zawsze trochę wyższe niż w buźce
Tamka, eee tam, nic se tam nie zakwasiłaś, nie bój żabyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 14:02
-
justta wrote:Ja ogólnie mam niskie ciśnienie to może i tempki mam niskie, moje ciśnienie to 86/60 zazwyczaj a jak jestem chora, wręcz umierająca to mam max temperaturę 38 ale to max, może ze mnie taka zimnokrwista
Justta nic się nie martw, ja jak mierzę w buzi to mam tempki na poziomie 35,5 maksymalnie. Do(w)cipnie znacznie wyższe są zawsze.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dzień dobry tak w ogóle
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
No nie wiem, może? W sumie to mi ładnie skakała tempka w I fazie cyklu, więc kto wie? Może właśnie CLO był winowajcą?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
lemurek wrote:Chmureczka ale Tobie ślicznie się pnie tempka trzymam kciuki
trzymaj kciuki, przyda się każda zaciśnięta piąstka Więcej tempki nie mierzę, tak jak obiecałam chciałam tylko sprawdzić czy wzniesie się do góry. Reszta w rękach natury, my już zrobiliśmy wszystko co tylko mogliśmyAnastazjaaa, Alfetka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny i mam dwie krechy jest trochę słabsza od testującej ale jest, nie wierzę w 8dc, a jednak cieszę się bardzo bo dzisiaj M przyjeżdża na 4 dni może się wstrzelimy akurat, jajnik lewy daje mi znać od samego rana a nawet od wczoraj, coś szybko w tym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 17:31
Tamka lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Dziewczyny właśnie zrobiłam test owulacyjny i mam dwie krechy jest trochę słabsza od testującej ale jest, nie wierzę w 8dc, a jednak cieszę się bardzo bo dzisiaj M przyjeżdża na 4 dni może się wstrzelimy akurat, jajnik lewy daje mi znać od samego rana a nawet od wczoraj, coś szybko w tym cyklu
Tylko nic mu nie mów Niech myśli, ze Ty po prostu taka stęskniona i spragniona Zaskocz go jakoś Seksowna bielizna, szpilki czy co Wy tam lubicieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:Tylko nic mu nie mów Niech myśli, ze Ty po prostu taka stęskniona i spragniona Zaskocz go jakoś Seksowna bielizna, szpilki czy co Wy tam lubicie
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Oby były wszystkie owocne
Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Bieliznę nie raz używałam, ale szpilek do tego nigdy, ale spodobał mi się ten pomysł, chyba wprowadze w życie
Mój Mężuś uwielbia szpileczki Ładna bielizna, pończoszki, szpileczki Nic na niego bardziej nie działa, więc zawsze mam sposób Najlepiej działa gdy wraca wieczorem po popołudniowej zmianie Szybko stawia GO na nogi
Przy czym nie nadużywam tego sposobu, bo stałoby się nudne Zostawiam na specjalne okazjeAnastazjaaa lubi tę wiadomość