My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
lemurek wrote:a muszę iść spać, bo znowu się popłakałam na filmie, nie wiem po co ja oglądam smutne filmy.... nic tylko potem mam opuchnięte powieki:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:17
-
justta wrote:ja miałam małe przyjęcie, a raczej obiad z poczęstunkiem, ale sala w restauracji wynajęta około 3 miesiące przed ślubem, myślę że to zależy gdzie kto mieszka, i jakie ma znajomości
no może faktycznie w różnych regionach Polski inaczej się do tego podchodzi, bo u mnie wszyscy znajomi długo przed ślubem mieli już salę zamówioną.... a na komunie to samo 3 lata przed !!!! -
lemurek wrote:no może faktycznie w różnych regionach Polski inaczej się do tego podchodzi, bo u mnie wszyscy znajomi długo przed ślubem mieli już salę zamówioną.... a na komunie to samo 3 lata przed !!!!
to masakra -
lemurek wrote:"Bez mojej zgody" o białaczce.... ja nie wiem co się taka płaczliwa zrobiłam ostatnio...
A ja nie oglądałam, ale jak taki wzruszający to nie będę go oglądać bo sie zaryczę, ja czekam na film Niebo istnieje naprawdę i tam będę wyć
Dobranoc Nenaa i lemurek też idę spać nie będę tak sama siedziała do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:27
lemurek lubi tę wiadomość
-
lemurek wrote:kurcze byłam w wc i na papierze wśród śluzu nitki krwi...... kurde mol co jest znowu grane, mam 9dc a tempka dziwna..... łojoj i jak tu człowieku nie wypij sobie !!!!
Hahaha to właśnie znak że trzeba się napić. :PPPlemurek lubi tę wiadomość
-
lemurek wrote:a jak dziewczyny z tą salą zamawiałyście 2 lata przed?
My rezerwowaliśmy 1,5 roku wcześniej ale nie ze względu na salę tylko z innych względów (siostra narzeczonego brała ślub w tamtym roku i jego rodzina zawyrokowała że 2 śluby w jednym roku absolutnie nie mogą być).
Ale jak rezerwowaliśmy salę to już terminy były pozajmowane na ten dzień co chcieliśmy. -
Dzień dobry
witam Was pięknie w ten obrzydliwy dzień, tzn obrzydliwy pogodowo u mnie, mam nadzieję, że u Was lepiej
Nena, odnośnie Twojego wypełniania trzech wykresów to przypomniała mi się wczoraj scena z filmu Her/Ona, u Was to może było jako Ella, jak facet dowiaduje się, że jego wirtualna dziewczyna zdradza go z jakimś tysiącem osób, to Ty nas tak zdradzasz z fertily i czymś tam jeszcze!
Justa, jak Twój mężczyzna pije browarek, to Ty winko czerwone łyknij, wyluzujesz, poprawisz endometrium , a jemu od jednego piwka nic się nie stanieNenaaa lubi tę wiadomość
-
Hej,
Tamka, musicie mi wybaczyć ten mały skok w bok, obiecuję, że to nic dla mnie nie znaczy Liczycie się tylko Wy, hehe Ale one tak kuszą...Do niczego poważnego między nimi a mną nie doszło Słowo harcerza
U mnie pogodowo bez zmian, czyli ok -
no, wybaczam
zazdroszczę Ci tego słońca! eh, spacer z psem w ulewnym deszczu to istna gimnastyka - w jednej ręce smycz, w drugiej parasol, trzecią trzeba po psie sprzątać, a czwartą dawać przysmaki jak jest grzeczny, akrobacja! -
No to jak nie fitness, to siłownia w takim razie Musisz stawiać opór gdy ciągnie, więc, tak czy tak, ćwiczenia masz zaliczone
Dziś stwierdziłam, że owulkę to ja mam w czasie trwania @ Mam tak pięknie rozciągliwy śluz, jak nigdy później To dlatego nie udawało się wcześniej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:18
Tamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość