My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy to mieliście przynajmniej profesjonalną sesje, a ja stwierdziłam, ze nie bedzie czasu bo ślub o 16 i mieliśmy zrobić później i tak miną w czerwcu 4 lata, a sesji jak nie było tak ni ma a to pamiątka, dla dzieci np
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:36
-
Pięknie to wszystko brzmi, wesellicho pełną gębą
Przyznam się Wam, że ja też planuję ślub z moim mężczyzną na wrzesień, z tym że tylko cywilny, bo oboje jesteśmy już po rozwodach. Mieszkamy razem, a ślub będzie po prostu kolejnym etapem naszego związku. Od dawna mówimy na siebie mąż-żona tak więc w naszym przypadku ślub chyba niewiele zmieniAlfetka, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
lemurek wrote:kurcze byłam w wc i na papierze wśród śluzu nitki krwi...... kurde mol co jest znowu grane, mam 9dc a tempka dziwna..... łojoj i jak tu człowieku nie wypij sobie !!!!
Lemurku mówią, że strzępki krwi mogą się pojawić podczas owulacji, tylko w 9dc, to trochę wcześnie...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:Pięknie to wszystko brzmi, wesellicho pełną gębą
Przyznam się Wam, że ja też planuję ślub z moim mężczyzną na wrzesień, z tym że tylko cywilny, bo oboje jesteśmy już po rozwodach. Mieszkamy razem, a ślub będzie po prostu kolejnym etapem naszego związku. Od dawna mówimy na siebie mąż-żona tak więc w naszym przypadku ślub chyba niewiele zmieni
Tym bardziej, ze teraz nie koniecznie trzeba brać w USCWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:50
-
chmurreczkaa wrote:Lemurku mówią, że strzępki krwi mogą się pojawić podczas owulacji, tylko w 9dc, to trochę wcześnie...
no właśnie co prawda jakoś tak mnie muliło w jajnikach ale to za wcześnie !!! i mego mężusia nie m,a będzie dopiero w piątek -
chmurreczkaa wrote:Pięknie to wszystko brzmi, wesellicho pełną gębą
Przyznam się Wam, że ja też planuję ślub z moim mężczyzną na wrzesień, z tym że tylko cywilny, bo oboje jesteśmy już po rozwodach. Mieszkamy razem, a ślub będzie po prostu kolejnym etapem naszego związku. Od dawna mówimy na siebie mąż-żona tak więc w naszym przypadku ślub chyba niewiele zmieni
Ja tutaj z Wami nie pdyskutuje o ślubach, podobno prawie każda kobieta od czasu bycia małą dziewczynką marzy o weselichu, białych sukniach, i tym podobnych Ja nie, ja się nawet lalkami nie chciałam bawić Dla mnie lalka to był najgorszy prezent jaki mogłam dostać. Nie wiedziałam co z nimi robić Ale rozumiem, że można tego chcieć i sama na śluby i wesela lubię chodzić
Alfetka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Kochana nic straconego, ale jak tylko się Twój mąż pojawi w drzwiach musisz go dorwać a tak swoja drogą nie wiem czy oglądałyście film Och Karol 2, był tam taki tekst (pewnie troszkę przekręcę) - tajemnica szczęśliwego małżeństwa - sex - nie ważne - choćby się waliło paliło codziennie sex i dlatego pochowali "meża" w ubraniu chyba koloru purpurowego (musiałabym znaleźć ten kawałek na płycie) - niby jako męczennika
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
moja szwagierka miała ślub i wesele w zamku, właśnie cywilny bo oboje niewierzący są, było bosko! suknie balowe, fraki etc. jak w bajce, to było w lutym, sypał śnieg, uroczo
Lemurku, faktycznie coś dziwnego, nasze cykle ewidentnie chcą się zsynchronizować!
czy tylko ja mam wspaniałą teściową??????Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:To gdzie jak nie w usc?
"Art.58§3 ustawy Prawo o aktach stanu cywilnego mów,i że Kierownik Urzędu Stanu Cywilnego, może przyjąć oświadczenia o wstąpieniu w związek małżeński poza lokalem USC (…) Osobą, która wydaje zgodę na zawarcie małżeństwa poza USC jest Kierownik USC, który może wyrazić zgodę na zwarcie małżeństwa, jeżeli przyszli małżonkowie zapewnią miejsce, gwarantujące zachowanie uroczystej formy ceremonii oraz jeżeli fakt ten nie zakłóci pracy USC." -
można poza USC, tak jak pisałam moja szwagierka miała w zamku
nosz cholera, nie mam jak pisać bo pies mi się na kolana ładuje ze szczątkiem marchewki pluszowej, bawić się jej zachciało, waży 16 kg więc jej ciężar da się odczućWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 21:01
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość