My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa, teraz mi rozjaśniłaś horyzonty moja mama ma tyłozgiecie i zastanawiałam sie czy ja tez mogę mieć je. A swoja drogą szkoda, że nie da sie nałożyć naszych wykresów na jeden, wiadomo by było kto na jakim etapie cyklu jest
Tamka lubi tę wiadomość
-
Alfetka wrote:Zadam pytanie, które mnie nurtuje, kiedy lekarz jest w stanie stwierdzić czy posiada kobieta tyłozgiecie czy nie, widzi to na pierwszy rzut oka czy po usg?
ALfetka ja mam tyłozgięcie i z tego co pamiętam to lekarz mi powiedział to przy badaniu na fotelu, ale miałam też robione usg to dokładnie nie wiem, ale z tego co pamiętam bo dawno to było to przy "badaniu ręcznym", że tak to określę -
A to mnie żaden gin. jeszcze nic nie mówił to chyba nie mam tyłozgięcia, ale w sumie chyba to nie robi większej różnicy.
No ja też sobie tak Tamka pomyślałam, bo tak to zapominam, która z nas na jakim etapie cyklu jest teraz wiem, ze z Neną jesteśmy na tym samym, a reszta - musiałabym się cofnąć parę wiadomości wstecz.
Ale pogoda - znowu leje... Nena podaruj nam troszke słońca -
Alfetka zawsze możesz w nasze wykresy zaglądnąć i podpatrzeć a z tym tyłozgięciem to różnie bywa niektóre tak mają od urodzenia niektóre po jakichś infekcjach czy zapaleniach, ale większych problemów to nie robi, jeszcze zależy jak duże jest odchylenie, z tym że pozycje od tyłu są rekomendowane i leżenie potem na brzuchu, a nie świeca , ale jak lekarz ci nic takiego nie mówił to pewnie nie masz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 18:37
-
justta samopoczucie super, trochę się zaziębiłam ale jakoś się nie przejmuję zbytnio
Wysypka porządnie zbladła, przede wszystkim tam gdzie będę mieć odkryte - ramiona, plecy.
Najgorsze plamki mam jeszcze na nogach i w okolicach intymnych ale tam nie będzie widać. I co najważniejsze - NIE SWĘDZI!
Wczoraj nam przywieziono na nowe mieszkanie łóżko Narzeczony ma skręcać w sobotę Łazienka i kuchnia już urządzone, od przyszłej teściowej dostaliśmy kołdrę, poduszki, pościel i koc.
Acha i kupiłam tapczan do salonu i zamówiliśmy meblościankę do salonu, także jak dobrze pójdzie to na wesele mieszkanie będzie gotowe, lub będzie gotowe tuż po weselu. Tak się cieszę że hej!
No i w noc po ślubie mam zamiar już testować czy narzeczony dobrze łóżko poskręcał :PPPTamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość