X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    justta samopoczucie super, trochę się zaziębiłam ale jakoś się nie przejmuję zbytnio :)
    Wysypka porządnie zbladła, przede wszystkim tam gdzie będę mieć odkryte - ramiona, plecy.
    Najgorsze plamki mam jeszcze na nogach i w okolicach intymnych ale tam nie będzie widać. I co najważniejsze - NIE SWĘDZI! :D

Wczoraj nam przywieziono na nowe mieszkanie łóżko :D Narzeczony ma skręcać w sobotę :D Łazienka i kuchnia już urządzone, od przyszłej teściowej dostaliśmy kołdrę, poduszki, pościel i koc.
    Acha i kupiłam tapczan do salonu i zamówiliśmy meblościankę do salonu, także jak dobrze pójdzie to na wesele mieszkanie będzie gotowe, lub będzie gotowe tuż po weselu. :D Tak się cieszę że hej! :D

No i w noc po ślubie mam zamiar już testować czy narzeczony dobrze łóżko poskręcał :PPP

Super wiadomości tak trzymać divers2342.gif to już coraz bliżej do tego testowania ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:04

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiadaj jak przygotowania, wszystko pewnie dopięte na ostatni guzik;) o której godzinie bierzecie ślub? jak suknia - wtajemnicz nas troszkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:05

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki :)
    U mnie w domu teraz panika przedweselna hehehhe :)
    Ja jestem wyluzowana ale mamusia szaleje :D

Alfetka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wszystko dopięte. :)
    Suknia przerabiana według moje widzi-mi-się, biała princeska z czerwoną kokardą, do tego mam czerwone szpile. :D
    Wesele średniej wielkości - około 100 osób, mam nadzieję że będzie super.
    Acha i jako że jestem motocyklistką będziemy mieli obstawę motocyklową, na razie mam zapowiedziane około 60 motocykli ale to zależy od pogody. :)

Alfetka, Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ;)
    pospałam troszkę ale dalej jakoś mnie łamie...

Krokodylku dołączę się do pytania Alfetki o suknię? jakie teraz trendy?:)

• justta Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Suknia przerabiana według moje widzi-mi-się, biała princeska z czerwoną kokardą, do tego mam czerwone szpile. :D
    Acha i jako że jestem motocyklistką będziemy mieli obstawę motocyklową, na razie mam zapowiedziane około 60 motocykli ale to zależy od pogody. :)

Będzie mega zwłaszcza ta obstawa motocyklowa mi się podoba ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a już opisałaś ;) no świetnie a jakie motory preferujesz?

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ale bajecznie, Kochana i te motocykle - suuuper ;) jakbym zobaczyła coś takiego na mieście - to na pewno będzie robić ogromne wrażenie ;) Princeska mój ulubiony krój ;) a wesele duże, w porównaniu do naszego ;) Ale Ci zazdroszczę - super będziesz miała wspomnienia ;) a fryzura - powiedz coś jeszcze ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie lubię :) Sama jestem chopperowa ale narzeczony woli ścigi więc mieszanka :D

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana drobna rada - miej awaryjnie drugą parę bucików, jakby te gdzieś obcierały czy cos - ja miałam i sie przydały - noc będzie dłuuuuga, a goście do białego rana ;) A i z parkietu Cię szybko nie puszczą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:13

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetko planuję irokeza i makijaż typu smoky, mocny i ciemny. :P
    Ja taki trochę oszołomek jestem, moja mama nie może przeboleć tych moich czerwonych butów, ale ja mam takie wizje i co poradzić. :)
    Fryzura pewnie też jej się nie spodoba ale ja wiem że mi pasuje i dobrze w niej wyglądam więc tak sobie obmyśliłam.
    Poza tym czerwone pazury i czerwony bukiet. :)
    Placuchy zamówione, menu wybrane. W sumie chyba wszystko gotowe. :)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja polecam wkładki żelowe do butów można tańczyć cały dzień i całą noc i jeszcze dzień ;) u nas często wspominamy nasze wesele ;) cudowne chwile ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetko ja mam 4 zapasowe pary butów hehehhe.
    Bo te szpilki co mam do kościoła to są mega niewygodne ale są takie piękne że przeboleję. :) A potem zaraz wskakuję w sandałki. :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh, zazdroszczęęęęę, tak bym chciała jeszcze raz! tfutfu, obym nie wykrakała, jeden maż mi wystarczy ;) ale ślub i wesele wspominam z rozrzewnieniem , było przecudownie!!

pięknie będziesz wyglądała ale wiesz - teraz już nie dopuścimy - KONIECZNIE musisz nam później pokazać chociaż jedną fotkę!!

ja miałam brązowe buty, brązową wstążkę przy bukiecie i suknię w takie grochy mieniące się, tzn sam dół , na czerwień się nie doważyłam bo to do silnych osobowości pasuje - do motocyklistki na przyklad ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:24

Alfetka, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, ze jesteś doskonale przygotowana ;) to bardzo dobrze, a poza tym z tego co opisujesz to będziesz na prawdę hardcorowo wyglądać, wiem ze nie będziemy miały okazji zobaczyć Cię ale na pewno będziesz czadowo wyglądać ;) z takim pazurem ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wspomnienia wracają, i tak jak mówi Tamka fajnie było by to powtórzyć - może kiedys na odnowienie przysięgi ;) chociaż nie wiem czy u nas się takie coś praktykuje ;)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi dziadkowie mieli - 25 i 50 lecie pożycia, odnowienie ślubu w kościele i weselicho ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta ja chyba jedyna tak "grzecznie" / nudno wyglądałam ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj, zazdroszczę, bardzo miła uroczystość, czasem zdarza mi sie zobaczyć jakąś pare, która mimo wieku - raz taka widziałam - na oko 80 lat szli za rękę - urocze ;) i to nie dlatego, że jedno z nich nie umiało utrzymać równowagi ;) ;D

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Aj, zazdroszczę, bardzo miła uroczystość, czasem zdarza mi sie zobaczyć jakąś pare, która mimo wieku - raz taka widziałam - na oko 80 lat szli za rękę - urocze ;) i to nie dlatego, że jedno z nich nie umiało utrzymać równowagi ;) ;D

Alfetka uśmiałam się z tej równowagi ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ