My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hola
O grzebaniu dzisiaj widzę
Ja tempke mierzę dowcipnie, grzebałam i faktycznie chyba mi to na zdrowie nie wychodzi Ale podobnie jak chmurka, na papierze to tam mało co jest albo często wcale nie ma
Maximka, matko założycielko zrób tu porządek, zaczaruj nas czy cuś, na zielono najlepiej
Tamka, maximka84 lubią tę wiadomość
-
Lila84, a Ty nie miałaś dzisiaj testować? Nie ma przy Twojej osobie na kwietnióweczkach ani (-) ani . To co jest?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Nenaaa wrote:
Maximka, matko założycielko zrób tu porządek, zaczaruj nas czy cuś, na zielono najlepiej
Dobrze mówi , czekamy na zielone
Nenaa a co u ciebie jak samopoczucie? Coś się zmieniło ?Nenaaa, maximka84 lubią tę wiadomość
-
Dobra Lila, już widzę po wykresie. To czekamy dalej, ale jak nie dostaniesz w ciągu dwóch dni @ nie rób już sikańców tylko uciekaj na betę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 12:20
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Nenaaa wrote:Justta, samopoczucie małpowe-@ nadal, temperatura też, ale jeszcze nie przylazła, mam nadzieję, że już dzisiaj przybędzie, bo to taka strata czasu jest FL mam już wystarczająco długą, więc niech przyłazi
Właśnie tak samo się wkurzyłam jak ostatnio mi @ nie chciała przyjść i 3 dni spóźnienia, przez to teraz w tym cyklu owu mi się przesunie i nie wiem czy damy radę wtrafić w te dni , M tylko na weekendy kurczę, ale co zrobię widocznie tak miało być -
chmurreczkaa wrote:Lila84, a Ty nie miałaś dzisiaj testować? Nie ma przy Twojej osobie na kwietnióweczkach ani (-) ani . To co jest?
Dopiero teraz dodałam (-) ... niestety
Ale tempka jest w tym samym miejscu i @ brak.. zobaczymy co to będzie ale przyznam szczerze że strasznie mnie dobił ten negatyw -
chmurreczkaa wrote:Dobra Lila, już widzę po wykresie. To czekamy dalej, ale jak nie dostaniesz w ciągu dwóch dni @ nie rób już sikańców tylko uciekaj na betę.
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Jak tak Was poczytuję, to myślę sobie, że wielkim szczęściem jest to, że mój Mężuś jest na miejscu i nie musimy się martwić, czy zdążymy trafić na płodne czy nie. Justta, musi się do cholery udać. Co jest? Jakoś tak nam brakuje motywacji chyba z powodu braku w naszym gronie. Nenaaa, może na przekór wszystkiemu coś z tym zrobisz?
Nenaaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Hehe, Tamka, jak nie będzie dzisiaj to jutro zatestuję, zrobię to specjalnie dla Ciebie. Ale byłby ze mnie egzemplarz, bezobjawowa ciąża z temp. z fazy folikularnej!
Lila, tempka się trzyma, więc szanse sąTamka, Lila84 lubią tę wiadomość
-
Ale numer!!! Wywołałyśmy wilka z lasu. Właśnie po wizycie w toalecie okazało się, że @ nieśmiało zapukała do mnie. No to jej otworzyłam, niech włazi, szybciej sobie pójdzie. Dziewczynki zaczynam nowy cykl, za kwietnioweczki trzymam nadal mocne kciuki, do majówek zapiszę się chyba po owulce, bo jak widać, raz 15, raz 10 Dc, nawet nie wiem kiedy miałabym testować
-
Nenaaa wrote:Ale numer!!! Wywołałyśmy wilka z lasu. Właśnie po wizycie w toalecie okazało się, że @ nieśmiało zapukała do mnie. No to jej otworzyłam, niech włazi, szybciej sobie pójdzie. Dziewczynki zaczynam nowy cykl, za kwietnioweczki trzymam nadal mocne kciuki, do majówek zapiszę się chyba po owulce, bo jak widać, raz 15, raz 10 Dc, nawet nie wiem kiedy miałabym testować
W takim razie trzymam kciuki za tej szczęśliwy maj, za bardzo się nie nastawiam na ten kwiecień już, więc maj też jest mi bliższy w maju poznaliśmy się z moim M och co to był za majWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 13:10
Nenaaa lubi tę wiadomość