X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chwilkę zmieniając temat: jak mnie wkurwiają zdjęcia wrzucane na FB ze smutnymi pieskami czekającymi koło drogi z napisanym tekstem "na pewno po mnie wrócą. prawda?" kurwa zdjęcia takie ani nie pomogą zwierzętom ani nic nie nauczą tych posranych bezdusznych ludzi którzy swoje zwierzątka zostawiają lub wyrzucają , a mnie to psuje humor na pół dnia bo potem pół godziny ryczę przed monitorem....... no szlag by to trafił............ sorki musiałam się wyżyć

przepraszam Smoczku bo u Ciebie to zobaczyłam ale mnie to tak wytrąca z równowagi że hej

dobra dodaję do objawów nerwowość i płaczliwość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:27

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • choco Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z racji tego że to przeze mnie rozpoczął się temat Ashy (za co ją przepraszam, ja chciałam tylko beret a nie rozważania), oficjalnie go zamykam. Będzie chciała, przyjdzie do nas pogadać co u niej itd. Nie będzie chciała, trudno, będziemy tęsknić ale jej do powrotu nie zmusimy. A więc oficjalnie mówię KONIEC ROZWAŻAŃ NA TEMAT ZNIKNIĘCIA ASHY. I słuchać się proszę bo w pierwszym dniu okresu jestem nieobliczalna.

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i sie skasowalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:28

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie i znowu zanim coś napisałam to juz 3 osoby napisały to przede mną. Idę coś zjeść.
    Arenna zgadzam się z Toba w temacie piesków. jak ktoś nie ma serca to i taki obrazek raczej na niego nie podziała.

**********************Gang 18+***********************
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dokopałam się do tego w końcu...
    A jak myślicie? dlaczego ja się tak wycofałam? Z jednej strony mogę zrozumieć, że komuś robi sie przykro jak czyta moje żale że słaba jestem... Wcześniej też zazdrościłam (tak pozytywnie) ciążowych dolegliwości. Zawsze Was czytam, ale co napisać to zazwyczaj nie wiem :) Bo ani do pracy nie chodzę, ani nic nie robię :) Ale czytam zawsze i wspieram choć mnie nie widzicie

To i ja sie wypowiem. To ze temat robi sie po czasie ciazowy to jest standard chyba. W koncu kazda prawie zachodzi w ciaze i przynajmniej na poczatku dzieli sie swoimi emocjami i mdlosciami ;). Bylam juz w niejednym temacie (nie tylko na OF) gdzie tez mnie to denerwowalo i tez w sumie napisalam, ze halo, nam jest przykro, nei chcemy sluchac o waszych mdlosciach, o tym co macie ochote zjesc, jak szukacie wozkow i ubranek....
    Bo to jest tak, ze jak ktos tez ma problem to jest nam razniej, prawda?
    Ale po pierwsze doszlam do wniosku, ze nie chce wcale czytac tylko depresyjnych wypowiedzi i pamietnikow dziewczyn ktorym sie nie udaje bo to tak naprawde niczego nie ulatwia, tylko czlowiek wpada w panike i depresje, ze moze u mnie tez tak bedzie. Lepiej czytac watki i wypowiedzi pozytywne! Po drugie, to jest watek do ktorego sie naprawde przywiazalam, chyba dlatego, ze jestescie w moim wieku. Bylam na watku dla staraczek gdzie dziewczyny byly duzo mlodsze i naprawde to jest inna bajka i ja do niej nei pasuje. Ja tam nie chce zeby zadna z was gdzies sie przenosila, zaczynam sie bac ze tu sama niedlugo zsotane :/

konwalianka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok kochane, ja znikam nad morze. Życzę wszystkim samych sukcesów i żadnych łez. No chyba, ze łez wzruszenia :) Trzymajcie się i wspierajcie dzielnie. Buziaki. Yasmin

Arienna, Smoczyca1, konwalianka, Malenq, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Ok kochane, ja znikam nad morze. Życzę wszystkim samych sukcesów i żadnych łez. No chyba, ze łez wzruszenia :) Trzymajcie się i wspierajcie dzielnie. Buziaki. Yasmin
    opalaj se z umierem i wypoczywaj :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnego urlopu :*

ewebii4.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochane. Mam w planie obżeranie się rybami z frytkami i zbieranie bursztynów i muszelek :)

Malenq lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna ja się nie gniewam, ale niestety będę wstawiać zdj z tematem psów, padających koni z morskiego oka, czy okaleczonych zwierząt itd chcę aby jak najwięcej osób wiedziało co się dzieje ze zwierzętami którym nikt nie pomaga.
    Mnie naprawdę obchodzi bardzo los zwierząt, współpracuję ze schroniskami, robię zwierzakom do adopcji ogłoszenia, staram się pomagać jak mogę i taka moja taktyka, ale każdy może mieć swoje zdanie oczywiście i mnie to nie przeszkadza.

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    miłego wypoczynku :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin, wypoczywaj cudnie :) i wracaj z naładowanymi bateriami!

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Arienna ja się nie gniewam, ale niestety będę wstawiać zdj z tematem psów, padających koni z morskiego oka, czy okaleczonych zwierząt itd chcę aby jak najwięcej osób wiedziało co się dzieje ze zwierzętami którym nikt nie pomaga.
    Mnie naprawdę obchodzi bardzo los zwierząt, współpracuję ze schroniskami, robię zwierzakom do adopcji ogłoszenia, staram się pomagać jak mogę i taka moja taktyka, ale każdy może mieć swoje zdanie oczywiście i mnie to nie przeszkadza.
    rozumiem kochana, ja po prostu tak bardzo emocjonalnie do tego podchodzę że potem nie mogę się uspokoić, gdybym nie mieszkała w bloku to bym całą gromadę miała :) kurczę ludzi którzy wyrzucają pieski bo robią się duże, bo są wakacje i w ogóle to przysięgam bym potraktowała bejsbolem nie zważając na konsekwencje a każdego roku oddajemy 1% na schroniska, a jakbym zobaczyła na ulicy że ktoś bije psa to przysięgam dostałby ten człowiek z gazu w ryj........

Anuśka, Smoczyca1, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie rozczulam i gdyby nie to ze w blou mieszkam to miałabym mase psów i kotów

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra moje Drogie,
    Dziś znów coś dla Was naskrobię :)

Dla poprawy humoru,
    i w ogóle podtrzymania wigoru!

Lipiec bez wątpienia był brzuchatym miesiącem,
    Sprawmy by i sierpień był bogaty w brzdące!

Za chwilę rusza już wielkie testowanie,
    Niech to będzie owocne kropeczkobranie.

Proszę wszystkie o jedno, co też i mnie się tyczy
    Jeśli wydaje nam się, że to @ się z nami już handryczy,

Nie przestawajmy wierzyć choćby tylko dlatego,
    Że u niektórych to był właśnie objaw nachodzącego DOBREGO.

choco, Katjaa, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka wzruszył mnie Twój wierszyk.... W ogóle jakaś jestem dzisiaj emocjonalna... Nakrzyczałam na gnoja jakiegoś bo stał obok przejścia i palił fajkę a babinka nie mogła przejść przez pasy, bo auta jeździły. Zatrzymałam się wysiadłam. Nawrzeszczałam na gnoja że innym się pomaga bo on też może kiedyś potrzebować pomocy i przeprowadziłam babulinkę na drugą stronę (zatrzymując perfidnie cały ruch na ulicy). No masakra jaka jest znieczulica na świecie to mnie przeraża! Tak się uniosłam, że jak wróciłam do auta to się rozpłakałam :/
    Smoczyca dawno Cię nie było... Jak zdróweczko?
    Kotka Psotka, czy Twoja piękna suknia już wisi w domku i czeka na TEN dzień?
    Arienna doczytałam. Plamienie implantacyjne może trwać nawet dwa dni. Leż i nie podnoś mi tu nic i nie rób nic a jak przejdzie to możesz wstać ;) Ja też tak mam, że termometr mnie kłuje i nie sprawdzam już dokładnie szyjki, bo po każdym sprawdzaniu czuję, że mnie boli...
    A jeśli chodzi o zwierzaki, to gdy pojechałam adoptować kotka to serio chciałam wyjść ze wszystkimi, ale że lubię wyzwania to wybrałam tego z najgorszą historią i najbardziej wystraszonego :) I się opłacało bo teraz codziennie dumny z siebie Psikus przynosi mi jakieś paskudne gryzonie ;D I jak nie mam z kim gadać to gadam z kotełem...
    No się rozpisałam.... :)

Kropka_1, justta, Smoczyca1, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Arienna doczytałam. Plamienie implantacyjne może trwać nawet dwa dni. Leż i nie podnoś mi tu nic i nie rób nic a jak przejdzie to możesz wstać ;) Ja też tak mam, że termometr mnie kłuje i nie sprawdzam już dokładnie szyjki, bo po każdym sprawdzaniu czuję, że mnie boli...

kiedy ja muszę pozałatwiać parę rzeczy :P

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok śmigam sobie na miasto :P

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ok śmigam sobie na miasto :P
    Tylko ostrożnie śmigaj :)
    Ale to zabrzmiało ;D

Arienna lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    No dobra moje Drogie,
    Dziś znów coś dla Was naskrobię :)

Dla poprawy humoru,
    i w ogóle podtrzymania wigoru!

Lipiec bez wątpienia był brzuchatym miesiącem,
    Sprawmy by i sierpień był bogaty w brzdące!

Za chwilę rusza już wielkie testowanie,
    Niech to będzie owocne kropeczkobranie.

Proszę wszystkie o jedno, co też i mnie się tyczy
    Jeśli wydaje nam się, że to @ się z nami już handryczy,

Nie przestawajmy wierzyć choćby tylko dlatego,
    Że u niektórych to był właśnie objaw nachodzącego DOBREGO.

jak zwykle suuuper kochana :) a ja znowu siku byłam wrr chyba faktycznie z pecherzem cuś ale biore już żurawinke wiec bedzie ok

Kropka_1 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1564 1565 1566 1567 1568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ