X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    to masz długie cykle takie?? ja miałam 37 dniowy ten pierwszy prawdziwy po tabsach a teraz jak z zegarkiem w ręku 31 :) oby ten sie na zielono skończył hehehe
    mam 33 dniowe ostatnio .. raz mi sie zdazryl 42 dniowy ale wteyd bylam chora tak 33dni FL 13-14 dni :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    mam 33 dniowe ostatnio .. raz mi sie zdazryl 42 dniowy ale wteyd bylam chora tak 33dni FL 13-14 dni :)
    a tu dzis 33 dzień :) tyle ze 10dpo to czekamy ze dwa dni jeszcze cierpliwie z Tobą a potem po sikańca wygonimy :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :D

Katjaa lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze przed owu mam zawsze apetyt wiekszy i własnie zajadam przedostania kanapke a gdzie tam 14:45

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za otwarcie pieknej stronki poprosze jakąś nagrode niespodzianke hehehehe

Hej Smoczyca :)

Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    a tu dzis 33 dzień :) tyle ze 10dpo to czekamy ze dwa dni jeszcze cierpliwie z Tobą a potem po sikańca wygonimy :)
    ojj moje kochane optymistki :)

pozyjemy zobaczymy ale krzyz juz mnie naparza zaczyna byc morko :)
    co ma byc tobedzie :)

poki co lece kochane zaniesc Fakturki ;D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    za otwarcie pieknej stronki poprosze jakąś nagrode niespodzianke hehehehe

Hej Smoczyca :)
    wygrywasz zielona kropke ;P

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dobrze, na wątku Ashy sobie poczytałam, że ma nas dość, bo się forum ciążowe zrobiło itd.
    I teraz jestem w rozterce, bo jak zobaczyłam że jestem w ciąży to dziewczyny same mi tu pisały, żeby nie uciekać na fioletową, bo dużo lasek uciekło i to bardzo niefajnie z ich strony.
    To zostałam.
    Zresztą znamy się już trochę, myślę, że nie napier*alamy ciągle tylko o naszych ciążach, ale staramy się wspierać te dziewczyny które jeszcze czekają na swoją kolej.
    Na fioletowej nie ma takiej fajnej zgranej ekipy.
    Ale teraz wygląda na to że ja tu przeszkadzam i inne ciężarówki też. To co, mamy sobie jednak iść?
    Ja sama przecież upominałam jakis czas temu ciężarówki, że za dużo tu o ciąży i żeby przystopowały.

Rozpisałam się, ale jestem zajebiście rozżalona. Nie pójdę na fioletową ze względu na fochy Ashy, ale jak reszta dziewczyn? Też tak uważacie? Że mamy sobie stąd iść? :(
    dokopałam się do tego w końcu...
    A jak myślicie? dlaczego ja się tak wycofałam? Z jednej strony mogę zrozumieć, że komuś robi sie przykro jak czyta moje żale że słaba jestem... Wcześniej też zazdrościłam (tak pozytywnie) ciążowych dolegliwości. Zawsze Was czytam, ale co napisać to zazwyczaj nie wiem :) Bo ani do pracy nie chodzę, ani nic nie robię :) Ale czytam zawsze i wspieram choć mnie nie widzicie

marissith, Malenq, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Popieram :)

Arienna lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam powiem tak: oczywiście to jest moje zdanie, Wasz pobyt tutaj dodaje mi sił i nadziei :), po za tym mogę zawsze się poradzić i w ogóle, proszę nie zostawiajcie nas bo jesteście dowodem że się da :)

pytałyście mnie o dodatkowe objawy mam coś jeszcze tylko w sumie nie wiem czy to objaw. Mam tak wrażliwe ujście pochwy że mierzenie temperatury kłuje, a kilkakrotne podtarcie się papierem sprawiło, że mam takie podrażnienia, że podejrzewałam rano początek infekcji.... serduchowania nie było więc to nie jakieś obrażenia z powodu mega sexu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:07

Smoczyca1, Katjaa, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    a ja Wam powiem tak: oczywiście to jest moje zdanie, Wasz pobyt tutaj dodaje mi sił i nadziei :), po za tym mogę zawsze się poradzić i w ogóle, proszę nie zostawiajcie nas bo jesteście dowodem że się da :)
    ja myślę, ża Asha nie chciała ani nas urazić ani wygonić, myślę, że po prostu gorszy dzień miała, zmęczona całą sytuacją jest...wiadomo to są trudne sprawy, ale póki co też się nigdzie nie wybieram :)

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    d25324bd9bb7ac5edd8ab241bdc3b33d.png

prsze specjal for you ;)
    Dziękuję :*** piękny wykresik ale nie zapeszam :D

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin, ja troszkę mam podobnie. Niestety nadal jestem po tej gorszej stronie zazdroszcząc naszym wszystkim brzuchatkom ale w taki pozytywny sposób z małą nadzieją, że i na mnie przyjdzie kiedyś pora i czas.

Ja akurat pracuję i nie mogę zaglądać tu tak często jak bym chciała. Podglądam jak tylko mogę w ciągu dnia, ale nie chcę wyskakiwać jak Filip z konopii z jednym postem np że mi smutno. Jestem przekonana, że napisałybyście dużo ciepłych słów, a ja bym zniknęła i nawet nie miała szansy ładnie podziękować :)
    Yasmin wrote:
    dokopałam się do tego w końcu...
    A jak myślicie? dlaczego ja się tak wycofałam? Z jednej strony mogę zrozumieć, że komuś robi sie przykro jak czyta moje żale że słaba jestem... Wcześniej też zazdrościłam (tak pozytywnie) ciążowych dolegliwości. Zawsze Was czytam, ale co napisać to zazwyczaj nie wiem :) Bo ani do pracy nie chodzę, ani nic nie robię :) Ale czytam zawsze i wspieram choć mnie nie widzicie

Krokodylica lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się! Gdyby tu były tylko same staraczki i mówiły jak to jest źle i fatalnia i w ogóle dupa to myślę, że nie byłoby tych 1600 ZAPISANYCH STRON!!!!
    Arienna wrote:

Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

:)

zmykaj i wracaj szybko :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    ja myślę, ża Asha nie chciała ani nas urazić ani wygonić, myślę, że po prostu gorszy dzień miała, zmęczona całą sytuacją jest...wiadomo to są trudne sprawy, ale póki co też się nigdzie nie wybieram :)
    też tak myslę :)

Katjaa lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo dziewuszki ja do Was apeluję! dajcie już spokój Ash-ie!!! może i założyła inne forum (ma do tego prawo)! postawcie się w jej sytuacji każdą ponoszą nerwy, złość i chlapnie coś nie tak... mnie też czasem denerwuja niektóre tutaj gadanie no ale olewam to a ona poprostu potrzebuje odpocząć od 30-latek! trochę wyrozumiałości! każda zanim zaszła w ciążę w sercu miała zazdrość że komuś się udało a jej nie ale tego nie powiedziała, każdy reaguje inaczej i trzeba to uszanować a nie ciągnąć to kolejny dzień... zapewne to czyta i musi być jej fajnie że dalej ten temat na topie jest... miałyśmy być dla siebie wsparciem i pomagać sobie... a nie dyskutować, nie ma tematu -poprostu!
    Możecie mnie styrać za tą wypowiedz-trudno życie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:17

Smoczyca1, zizia_a, Kropka_1, momo1009 lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jest nam staraczkom potrzebne są zaciążone by stawiac nas do pionu a zaciążonym jesteśmy potrzebne by wesprzec je w wiszeniu na kibelkowym by cieszyc sie ich zdjęciami USG by wspierać przed każdym badaniem
    My które mamy już doświadczenie i jednym i drugim mozemy doradzić ale same też mamy stres czekając drugi raz na upragnione II kreseczki :)
    wieć trzymajmy sie razem a będzie dobrze !!!!

Arienna, konwalianka, Czarnula87, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Halo dziewuszki ja do Was apeluję! dajcie już spokój Ash-ie!!! może i założyła inne forum (ma do tego prawo)! postawcie się w jej sytuacji każdą ponoszą nerwy, złość i chlapnie coś nie tak... mnie też czasem denerwuja niektóre tutaj gadanie no ale olewam to a ona poprostu potrzebuje odpocząć od 30-latek! trochę wyrozumiałości! każda zanim zaszła w ciążę w sercu miała zazdrość że komuś się udało a jej nie ale tego nie powiedziała, każdy reaguje inaczej i trzeba to uszanować a nie ciągnąć to kolejny dzień... zapewne to czyta i musi być jej fajnie że dalej ten temat na topie jest... miałyśmy być dla siebie wsparciem i pomagać sobie... a nie dyskutować, nie ma tematu -poprostu!
    Zaraz tam styrać zgadzam się w 100% :)
    Asha pozdrawiam :)

Katjaa, Arienna lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:

POPIERAM KONIEC TEMATU :) jak mawia moja Zuz

Katjaa, Arienna lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1563 1564 1565 1566 1567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ