My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Ja jakoś sobie nadziei nie robię bo wykres jakiś dziwny i mi się osobiście i tak nie podoba... OF nawet nie był pewny, czy miałam owulkę, więc... Ale dzięki
A na jakich lekach jesteś? Coś przeoczyłam?
OF wyznaczyło Ci owulkę dokładnie wedle mojej teorii.A 6dpo to dalszy ciąg mojej teorii.
-
Cześć moje Piękne. No ja już dawno mówiłam że Ania będzie miała Kinder suprise ale ona ciągle że nie, że się nie da. Uparta prawie jak Kroko
Konwalianka, współczuję sytuacji. No ale może pójdzie po rozum do głowy ten twój mężulek i się jakoś dogadacie. A czasami trzeba kilka dni odpocząć od siebie. Ja swojego profilaktycznie raz na jakiś czas wysyłam do ojca na kilka dni.
Dzięki Laseczki za wsparcie, muszę przyznać że i tak w tym cyklu jest dużo lepiej i juz się pogodziłam z klęską. W tamtym miesiącu wyłam jak bóbr.
Yyyyy czy coś miałam jeszcze napisać?
Katjaa, Krokodylica, Ania_84, Kropka_1, konwalianka, Malenq, momo1009, momo1009 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
konwalianka wrote:Cześć..
mam mega doła, przeryczałam pół nocy, druga połowa nieprzespana.. w domu poszło "na noże", pakuję się, zabieram małego i wyjeżdżam do rodziców;
Słońce co się stało? Bardzo mnie zmartwiłaś.Przecież Ty się nie możesz teraz denerwować.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Cześć moje Piękne. No ja już dawno mówiłam że Ania będzie miała Kinder suprise ale ona ciągle że nie, że się nie da. Uparta prawie jak Kroko
Konwalianka, współczuję sytuacji. No ale może pójdzie po rozum do głowy ten twój mężulek i się jakoś dogadacie. A czasami trzeba kilka dni odpocząć od siebie. Ja swojego profilaktycznie raz na jakiś czas wysyłam do ojca na kilka dni.
Dzięki Laseczki za wsparcie, muszę przyznać że i tak w tym cyklu jest dużo lepiej i juz się pogodziłam z klęską. W tamtym miesiącu wyłam jak bóbr.
Chwali się postawękochana wspieramy i czekamy na kolejną owu
-
nick nieaktualny
-
Anuśka, niby wykres ładny, ale dziś już naprawdę czuję @
Sikańsko wpisałam na 11.08, OVU wyznacza @ na sobotę i coś czuję, że jest duża szansa że się sprawdzi. CHOLERA NO!
Anuśka wrote:Ja wygrywam? Kropeczka kochana a Ty widziałaś może swoją tempkę??? Piękny wykres maszKiedy sikasz?
-
Biedroneczko no poważnie
I am serious
tak myślałam by siknąć ale tak słabo nasikać na kilkanaście zeta i je wyrzucić
Biedroneczka83 wrote:Kropka ty sikaj a nie sciemniaj że czujesz @ hehehe piekny wykresikKrokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Konwalianko, ślę dużo ciepłych i dobrych emocji dla Ciebie. Bądź silna, wszystko się ułoży! Wierzę.
konwalianka wrote:Cześć..
mam mega doła, przeryczałam pół nocy, druga połowa nieprzespana.. w domu poszło "na noże", pakuję się, zabieram małego i wyjeżdżam do rodziców;
do tego poczytałam, co się wczoraj wydarzyło tutaj (Asha, Katja i cymcia na innym forum) i dodatkowy dół załapałam..
przeczytałam wszystko i wszystko zanotowałam, ale oczywiście nie pamiętam co kto pisał tylko co..
zatem, tak wymijająco..
po 3 m-cach kuracji nasienie najczęściej się poprawia, więc warto wyposażyć faceta w salfazin i inne specyfiki i po 3 m-cach sprawdzić (tyle trwa produkcja nowych żołnierzyków)
za dziewczynki testujące - trzymam mocno kciuki!konwalianka lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Cześć moje Piękne. No ja już dawno mówiłam że Ania będzie miała Kinder suprise ale ona ciągle że nie, że się nie da. Uparta prawie jak Kroko
a co do mnie to spokojnie ja patrze racjonalniei wiem ze @ jest za rogiem.. zreszta za jakies 4-5 dni sie wyjasni
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Kropka hehe wiesz jak chcesz to ci podam przez monitor tescik z allegro hehehe mam gdzieś przez małża schowane 5 chętnie sie podziele
przedwczoraj widziałm w rossmanie prom na testy hehehe 5zł kosztował z 11,99 smiałam sie że albo naciągaja (wakacje sezon na dzieci) albo przeterminowane