My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Kochana pzykro miz powodu @ nie dobre zwierze ;/
a co do mnie to spokojnie ja patrze racjonalniei wiem ze @ jest za rogiem.. zreszta za jakies 4-5 dni sie wyjasni
to masz długie cykle takie?? ja miałam 37 dniowy ten pierwszy prawdziwy po tabsach a teraz jak z zegarkiem w ręku 31oby ten sie na zielono skończył hehehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kurcze znów analizuję ale tonący brzytwy się chwyta:
- plamię dalej, ale krew jest taka strasznie jaśniutka i pojawia się tylko na papierze, zobaczymy jak minie dzień bo do tej pory w sumie spałam.....(więc ciało ułożone poziomo i może nie mogło jeszcze wszystko wypłynąć)
- tak sobie myślę..... krwawienie implantacyjne to jest jeden dzień, ale ja dostałam mego bólu brzucha dopiero w nocy (minął jak ręką odjął rano) więc może ten dzień krwawienia powinnam liczyć dzisiaj a nie wczoraj? Dziewczynki- ciężaróweczki a jak było u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 10:26
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Biedronka, mówisz
Rossmanna, a w sumie to nawet dwa mam w okolicy więc może zajrzę
Sprawdzę datę ważności zatem
nie no kurdeeee te nasze wahania są straszne!
1. najpierw nas zalewa...
2. po @ zaczynamy prężyć muskuły i normalnie nacieramy z toporami!!!!
3. tempka wskakuje, dobijamy z serduszkami iiii...
4. no właśnie... i potem obserwujemy lot koszący tempki i znów tordado, które niesie fale czerwone.
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
Arienko, u mnie jeszcze nie było więc nie podzielę się
ALE ZA TO KCIUKI NORMALNIE AŻ SINE MAM OD ZACISKANIA!
Arienna wrote:kurcze znów analizuję ale tonący brzytwy się chwyta:
- plamię dalej, ale krew jest taka strasznie jaśniutka i pojawia się tylko na papierze, zobaczymy jak minie dzień bo do tej pory w sumie spałam.....(więc ciało ułożone poziomo i może nie mogło jeszcze wszystko wypłynąć)
- tak sobie myślę..... krwawienie implantacyjne to jest jeden dzień, ale ja dostałam mego bólu brzucha dopiero w nocy (minął jak ręką odjął rano) więc może ten dzień krwawienia powinnam liczyć dzisiaj a nie wczoraj? Dziewczynki- ciężaróweczki a jak było u Was?Arienna lubi tę wiadomość
-
kurcze......... no cóż zobaczymy ..........jak się do jutra skończy to się będę cieszyć, jeśli się rozwinie, to cóż próbujemy dalej
hehe a powinni dodać ta jeszcze jeden objaw : przeczulica węchowaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:kurcze......... no cóż zobaczymy ..........jak się do jutra skończy to się będę cieszyć, jeśli się rozwinie, to cóż próbujemy dalej
hehe a powinni dodać ta jeszcze jeden objaw : przeczulica węchowa
haha nio to kochana chyba wiemy już wszystko -
Arienna wrote:kurcze znów analizuję ale tonący brzytwy się chwyta:
- plamię dalej, ale krew jest taka strasznie jaśniutka i pojawia się tylko na papierze, zobaczymy jak minie dzień bo do tej pory w sumie spałam.....(więc ciało ułożone poziomo i może nie mogło jeszcze wszystko wypłynąć)tylko na papierze i to jakby śluz różowy
-
Biedroneczka83 wrote:haha nio to kochana chyba wiemy już wszystko
a tak poważnie to doszłam też do przemyśleń ( w końcu nie mogłam spać od 4 do 6)że wykres powinien być podzielony na dwie części. Mianowicie temperatura powinna być normalnie a objawy powinny mieć dwie kratki na rano i na wieczór bo często objawy pojawiają się dopiero wieczorem a z wykresu wynika że są przez cały dzień, myślę że tak było by to czytelniejsze
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak się człowiek nudzi bo spać nie może to wpada na pomysły
a i w ankiecie którą mi wysłali napisałam im że powinni koniecznie zrobić aplikację na smartfona
-
Kropka_1 wrote:Biedronka, kurcze bo się nie powstrzymam i siknę - są dwa testy w domu w szufladzie
Arianna - może jeszcze jakieś inne objawy przed nami ukrywaszBrzmi super!
kurde jak ja bym chciała żeby to było to .............. oj będę Wam marudzićmomo1009 lubi tę wiadomość
-
Konwalijka - co sie stalo???
Biedroneczko - przygotowania w toku. Robimy zaproszenia, chcemy wyslac w przyszlym tygodniu ale obdzwaniamy juz ludzi. Niestety juz dwie osoby na ktorych nam zalezalo bardzo nie moga przyjsc. Lipa straszna. ALe mysle sobei, ze pewnie zawsze tak jest i nigdy nie da sie wszystkich ktorych chemy miec tego dnia. Szukamy zespolu.