My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Kropka wzruszył mnie Twój wierszyk.... W ogóle jakaś jestem dzisiaj emocjonalna... Nakrzyczałam na gnoja jakiegoś bo stał obok przejścia i palił fajkę a babinka nie mogła przejść przez pasy, bo auta jeździły. Zatrzymałam się wysiadłam. Nawrzeszczałam na gnoja że innym się pomaga bo on też może kiedyś potrzebować pomocy i przeprowadziłam babulinkę na drugą stronę (zatrzymując perfidnie cały ruch na ulicy). No masakra jaka jest znieczulica na świecie to mnie przeraża! Tak się uniosłam, że jak wróciłam do auta to się rozpłakałam
Smoczyca dawno Cię nie było... Jak zdróweczko?
Kotka Psotka, czy Twoja piękna suknia już wisi w domku i czeka na TEN dzień?
Arienna doczytałam. Plamienie implantacyjne może trwać nawet dwa dni. Leż i nie podnoś mi tu nic i nie rób nic a jak przejdzie to możesz wstaćJa też tak mam, że termometr mnie kłuje i nie sprawdzam już dokładnie szyjki, bo po każdym sprawdzaniu czuję, że mnie boli...
A jeśli chodzi o zwierzaki, to gdy pojechałam adoptować kotka to serio chciałam wyjść ze wszystkimi, ale że lubię wyzwania to wybrałam tego z najgorszą historią i najbardziej wystraszonegoI się opłacało bo teraz codziennie dumny z siebie Psikus przynosi mi jakieś paskudne gryzonie
I jak nie mam z kim gadać to gadam z kotełem...
No się rozpisałam....
ulala to mi pachnie zielonościąAnuśka lubi tę wiadomość
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę Wam dzisiaj miączeć..... Znowu mnie coś ciągnie z prawej strony (to ta strona po której mam działający jajnik) jakby za jajowód..... Aż mnie zgina w pół... Kurwości no.... Boooolllliiiiiii -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę Wam dzisiaj miączeć..... Znowu mnie coś ciągnie z prawej strony (to ta strona po której mam działający jajnik) jakby za jajowód..... Aż mnie zgina w pół... Kurwości no.... Boooolllliiiiiii
Mnie teraz zaczęłoi ból@
co chwilę chodzę sprawdzać czy juz przyszła ale jest za wcześnie przecież!
Anuśka Foch! Musimy fasolkować a nie @!!!!!!momo1009 lubi tę wiadomość
-
Umówiłam się do gina na 20. Akurat będę przed owulką to poogląda moje pęcherzyki. Mam nadzieje że nie znajdzie nic nowego, ale zarazem da jakiś sprawdzony przepis na zrobienie kropa.
Tego samego dnia mam dentystę. Muszę uważać żeby się nie pomylić na tych fotelach
Aniśka spokojnie, złość piękności szkodzi.marissith, Anuśka, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
ciagnie bo kropek sie rozpycha
juz wrocilam ;P hihi
Kropeczko piekny wierszykpoetko TY nasza
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
A dziękuję Anuśka zdrówko ok tylko już rosnę
a raczej puchnę
Ale ogólnie wszystko ok czekam z niecierpliwością do 10 sierpnia żeby gin z urlopu wrócił i zaraz się umówię na wizytę
A wracając do zwierząt to ja nie mieszkam w bloku, mam dwa psy niestety nie jestem w stanie być jak wioletta villas i mieć schroniska w domu, bo musiałabym pracę rzucić i spać na pieniądzach ale zgłaszam każdego czworonoga panu ze schroniska żeby go zabrał, a czasami łapię sama i szukam właściciela...czasami się udaje ostatnio yorka złapałam w centrum miasta biegał między samochodami ruchliwą ulicą więc awaryjne włączyłam ruch zatrzymałam i psa złapałam oczywiście mnie wytrąbili ale trudno
Pies uciekł paniorce ale już jest w domu
Nie jestem w stanie każdemu psu pomóc ale jeśli choć jeden dzieki mnie znajdzie dom to jak dla mnie ma to sens
o już wygadałam sięKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka
Kropeczko fajna rymowanka, masz talent kobieto
Kobietki żadne @ mają już się nie pojawiać, same zielone Kropy, mocno zaciskam kciuki
Choco było by jakbyś się pomyliła z fotelami hihih
Ja już po zupce, dzisiaj barszcz z jajeczkiemKropka_1, choco lubią tę wiadomość
-
Dzięki za ciepłe słowa, miło, że Wam się podoba
No dobra, to teraz przyznajcie się ile dpo testujecie ukradkiem?Bo ja już nóżkami przebieram.... No czuję wstrętną @ ale jeszcze próbuję się trzymać wierszyka
Dziś mm ochotę wieczorkiem siknąć..
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Smoczku, może faktycznie zrobię jakiś OVU tomik dla Was
Akurat mam kilka miesięcy do pierwszych Waszych rozwiązań
Smoczyca1 wrote:Kropeczko mnie też się podoba i Twój talent się marnuje!
Powinnaś zacząć pisać jakieś wierszyki dla dzieci może? -
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zła jestem
zadzwoniłam sobie do szpitala tam gdzie mój gin przyjmuje chciałam sie umówic na 15 wrzesnia tem owulki kolejny na USG i wiecie co 60zł mi zaspiewali i nwet jak bede miec od niego skierowanie to tez płatne tyle bo nie ma jego przychodnia ze szpitalem umowyWTF
musiałbym iśc do mojej ginki na osiedlu ( wredne babski) wydebić skierowanie i wtedy miałabym za free ach szkoda gadac zastanawiam sie w takim wypadku nad zmiana gina bo jak ja bed emusiał za wszystkie USG płacić pomimo ze jestem jego pacjetnką na NFZ to masakra głupota normalnie wrrrrrr
-
Kropka_1 wrote:Dzięki za ciepłe słowa, miło, że Wam się podoba
No dobra, to teraz przyznajcie się ile dpo testujecie ukradkiem?Bo ja już nóżkami przebieram.... No czuję wstrętną @ ale jeszcze próbuję się trzymać wierszyka
Dziś mm ochotę wieczorkiem siknąć..
ja testowałam w 8 dniu przynam sie bez bicia -
Biedronko.. jelsi masz skierowanie od lekarza ktory ma kontrakt z NFZ to powinni ci zrobic usg ..choc moze tez byc tak ze on ma kogo innego jako podwykonawce USG pytalas sie go gdzie na to badanie masz isc ??