My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ha, nadrobiłam
Ale nie mam notatek, więc mam nadzieję, że niczego nie zapomnę
Przede wszystkim bardzo Wam kochane dziękuję za słowa wsparcia w kwestii wynikow nasienia. I będę dziękowała jeszcze nie raz, bo naprawdę mi pomogłyście.
Blondiku - dzięki Twojemu przykładowi zaczęłam o tym bardziej pozytywnie myśleć. O samych wynikach, napisze troche później..
METAXA witaj. Super, że do nas dołączyłaś. Przyznam się, że ja też podczytując kiedyś wątek zastanawiałam się czy w tej zgranej ekipie jest miejsce dla nowalijki takiej jak ja, ale nic bardziej mylnego, czuję się jak w domu
cdn...Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Konwalianka, ma nadzieję, że wyjdziecie na prostą.
Jeszcze sama jakis czas temu przechodziłam dość poważny "małżeński kryzys" i nie wiedziałam jak się to skończy. Nic tu doradzać nie będę, ale mam nadzieję, ze po prostu będzie lepiej u Ciebie :*konwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
KONWALIANKA taaa, teoretycznie tak powinno to wyglądac, ja mam jakieś tyłozgięcie macicy- o 1 dziecko starałam się 9 mies , o drugie 5 , nie zebym miała parcie, nie mam, ale jak starasz się już tych kilka mies to przychodzi moment, że jest ci wszystko jedno- co będzie, to będzie, byle było, mam nadzieję, że teraz tak u mnie nie będzie. moje cykle trwają zawsze 28 dni , ale ostatnio tak strasznie bolały mnie piersi normalnie nie mogłam po schodach zejść, w pracy zawroty głowy, byłam niemal pewna, że zaciążyłam i co? 23 dc @ przylazła- jak nigdy! od wczoraj mam owu- chyba, zawsze bardzoboli mnie brzuch, śluzu masa i 0 ochoty na sex-tak zawsze mam, jajniki tak bolą, że ciężko nogę do góry podnieść
-
O, właśnie sobie przypomniałam (a mam mętlik w głowie), że czytając przez przypadek zalajkowalam jakiegoś niezbyt optymistycznego posta Mari. Tak piszę, zeby sobie Mari nie pomyślała, że ze mną coś nie tak
marissith lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
noo sprobuje .. choc do meza pozniej sie przytule bo teraz poszedl zagrac sobei z kolega w darta na odstresowanie przed jutrem
mato jak ja zaczynam sie bac czy moze cos tam jeszcze gorszego wyszlo. a jak wyszlo co tez w mojej genetyce co wykluczy IUI
cos ostatni zczyna sie dziac wsio a + i boje sie zebysmy nie spadli ;/ -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za przywitanie, mam zamiar się tu rozgocic na dobre
czytam was już ze 2 tygodnie, nie jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę, czekamy rozumiem na testy aniśki i arienny- eeee, nnooo, yyyyyyyyyyy, chyba, że coś pomyliłam, to wybaczcie, bo podczytywałam tez forum Ashy, byłam tu jak sobie poszła i z cieklawości zerknęłam na jej wątek
momo1009, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wiem dziewczynki choc boje sie uslyszec ze moze cos dodatkowego wyjdzie co wplynie na zdrowie meza .. jak to ten dodatkowy chromosom.. to wiem ze bedzie on wplywal w pozniejszym etapie na jego zycie ..
-
momo1009 wrote:Niech mnie ktoś oświeci, o jaki wątek chodzi? Gdzie jest Asha?
Bo coś tam nadrobiłam, ale chyba za poźno zaczęłam... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Niech mnie ktoś oświeci, o jaki wątek chodzi? Gdzie jest Asha?
Bo coś tam nadrobiłam, ale chyba za poźno zaczęłam...
Też tak miałam jak w lipcu posypały się fasolki, chyba nie byłam przygotowana psychicznie na taki płodny miesiącale fajnie, że wam się udało, może mi się teraz uda
oby!
momo1009 lubi tę wiadomość