My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jesteście, bardzo doceniam Wasze ciepło, bardzo bardzo, dziękuję.
Teraz już poczekam do weekendu do spodziewanej @. Jeśli faktycznie miałaby nie przyjść to się będę martwić. A teraz już chyba chill.. Ale przyznam się Wam, ze miałam bardzo dużo wiary i nadziei w tym cyklu. Nic to trzeba już tylko czekać. -
Hej laski.
Metaxa witam serdecznie.
Kropka kurde sikaj z nami w poniedziałek jeszcze raz.
Kurcze sama nie wiem co że mną. Dalej plamie, co prawda takie to słabe i krew sama ( jasna) a zazwyczaj okres zaczyna mi się brudnym sluzem... Zobaczymy jutro -
Chcialam wam serdecznie podziekowac za kilka ostatnich dni, ze tak zwane " wsparcie" za to, ze:
1) pozegnalam sie z wami i powiedzialam ze wroce jak sie ogarne
2) zalozylam nowy watek
3) powiedzialam, ze nie mam sily z wami rozmawiac
4) powiedzialam ze forum zmienilo sie w forum ciazowe (tzn: ze bardz duzo mowi sie tutaj o1 trymestrze ciza, a wotek jest o czym inny) i dlatego nie przychodze
5) ja odeszlam, nikomu nic nie zrobilam, zawsze wszystkich wspieralam
Chcialam jeszcze dodac, ze jestem osoba, ktora mowi jak jest zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie , ale mozna u mnie liczyc na szczerosc...niektorzy to kochaja inni nienawidza, wasza reakcja mnie wcale nie dziwi.....udowodnilyscie natomiast, ze jezeli, ktos sie odezwie na temat tego,ze forum sie zmienilo to go jednak zlinczujecie....wiec jak mozecie oczekiwac , ze ktos wam to powie, skoro po moim komentarzu napisalyscie cos takiego...juz wam nikt nic nie powie......dlaczego? Dlatego sa tu osoby, ktore, ktore chca byc lubiane, nie chca robic "afery" i sie klocic....to nie tylko mi sie to nie podoba...i te osoby wam to mowia codziennie, ale wy nie sluchacie....
Serdeczne podziekowania i pozdrowienia, naprawde i jezeli to nazywacie wsparciem to naprawde dziekuje wam, bo ktokolwiek teraz przeczyta dwa ostatnie dni juz bedzie mial o mnie wyrobione zdanie...nawet ze mna nie zamieniajac slowa...jestem naprawde wdzieczna, budziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:43
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Dybry... Wpadła do nas chrześnica mojego małża i się opiłam letko.... No dobra... Mocno... Asha ja i tak Cię uwielbiam za poczucie humoru... Bo jest jedyne... I mam o Tobie wyrobione zdanie (jesteś świetna a doła może mieć kazży) i i tak Cię lubię
Laseczki nie wiem co pisałyście ale chyba muszę iść spać
-
ja się też nie zgadzam tylko ze ona mnie już 3 miechy nie słucha i przychodzi
mam nadzieję że to plamienie mi się skończy jutro póki co to plamię 24 godziny i zużyłam przez ten czas 3 wkładki (zmieniałam głownie dlatego że były nieświeże a nie że były pełne bo tak w sumie to ledwo ledwo), boję się tylko bo ostatnie 3 @ zaczynały się plamieniami - co prawda w postaci brudnego śluzu a nie czystej jasnej krwi ale ja już baraniejęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 23:45