My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dzień dobry......
Kropka a w dupsko to Ty nie chcesz????????
ja czekałam grzecznie do 18dpo:P
Groszku, że "co moje oczy widzą?" %%%% Ci się zechciało???
oj ból głowy murowany będzie...(chociaż mnie i bez % boli....)I nie dobrze mi... Ale sama się prosiłam
No to mam
-
nick nieaktualnyANIU moje koteczki też mają taką "kuwetę" już drugi rok - rewelacja:)
Miłego zakupowego dnia:)
mój jutro jedzie po samochód - we Wrześni sobie kilka upatrzył, a od nas to 6h nieprzerwanej jazdy......zobaczymy co z tego będzie....
Witam również nową koleżankę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksenia wrote:A jeszcze mam do Was pytanie Dziewczyny: czy któraś z Was, zanim starała się o dzieciątko ( z pozytywnym już skutkiem
) brała tabletki anty/ i jak długo? - nie ukrywam chcę obalić stwierdzenie, że "po tym" tak szybko się nie zachodzi
Ksenia lubi tę wiadomość
-
METAXA wrote:Witajcie.
podczytuję forum od kilku dni, chciałabym jakoś się tu "wtopić", choć widze, że jesteście zwartą grupą i nie wiem czy będziecie chciały kogoś nowego...
mam 2 synów w wieku 8 i prawie 3 lata, od przyszłego miesiąca zamierzamy walczyć o córę- to moje niespełnione pragnieniew tym odpadamy , bo w chińskim kalendarzu wychodzi syn= he he tonący brzytw się chwyta
dziewczyny, widziałam tu ostatnio przpis na ogorki z papryką, czy mogłaby tóraś jeszce raz wkleic? myślałam, że spiszę później, ale tyle skrobieie, że teraz nie ma szans znaleźć. pozdrawiam
Jeśli nmie nie zechcecie zrozumiem
Składniki
4 kg ogórków,
0,5 kg cebuli,
2 duze papryki czerwonej,
1 szklanka cukru,
1 szklanki oleju,
1 szklanka octu,
1 łyżeczka pieprzu,
1 łyżka papryki ostrej 2-3 słodkiej
2 łyżki soli,do pokrojonych warzyw odstawić na ok 2h żeby sok puściły
czosnek do smaku, ziele angielski, liść laurowy do każdego słoika
po wyciśnieciu z soku wkładamy do słoików zalewamy zalewą ostudzoną z cukru, oleju, octu, papryki słodkiej i ostrej pasteryzujemy 7 min od momentu zagotowania -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:witam sie tatalonie rozbita temperatura i snem spałam jak kamień budzik mnie wystraszył pozbirac sie nie mogłam pije własnie akwe w pracy dobrze ze już piątek
i czekamy na 3 wyższe tempki:)
-
Asha wrote:Chcialam wam serdecznie podziekowac za kilka ostatnich dni, ze tak zwane " wsparcie" za to, ze:
1) pozegnalam sie z wami i powiedzialam ze wroce jak sie ogarne
2) zalozylam nowy watek
3) powiedzialam, ze nie mam sily z wami rozmawiac
4) powiedzialam ze forum zmienilo sie w forum ciazowe i dlatego nie przychodze
5) ja odeszlam, nikomu nic nie zrobilam, zawsze wszystkich wspieralam
Serdeczne podziekowania i pozdrowienia, naprawde i jezeli to nazywacie wsparciem to naprawde dziekuje wam, bo ktokolwiek teraz przeczyta dwa ostatnie dni juz bedzie mial o mnie wyrobione zdanie...nawet ze mna nie zamieniajac slowa...jestem naprawde wdzieczna, budziaki
Asha a ja tez bardzo chce żebyś wróciła jesteś super mega babka wracjKatjaa, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:
...........................................................................
Katja - temat został zamknięty.. ustaliliśmy, że każdy ma prawo do własnego zdania.. naprawdę uważam, że nie musisz być adwokatem/obrońcą Ashy, która doskonale sobie radzi; zatem lepiej odpuśćmy temat...
a co do adwokatury to może tak lubię, skoro prawie wszystkie "siadły" na Ashę to dlaczego ona ma być sama bez obrońcy??? -
Malenq wrote:a może to spadek na owu, a od jutra zacznie rosnąć
i czekamy na 3 wyższe tempki:)
zobaczymy wczoraj nie dzialismy ze względu na ta glubulke ale dzis już właduje sie na małża a co i zobaczymyMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:witam sie tatalonie rozbita temperatura i snem spałam jak kamień budzik mnie wystraszył pozbirac sie nie mogłam pije własnie akwe w pracy dobrze ze już piątek
Też spałam jak kamień-budzik jak zadzwonił to myśłałam, że ktos sobie "jaja" robie:) No nic trzeba było wstać. Siedze w pracy i równiez pije kawkę...ale cos mnie kuje prawy jajnik....hmmm jeszcze tyle dni do testowania....CierpliwośćMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość