X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawa wypita, leki wypite .............czekam aż głowa przestanie boleć grrrrrrrrrrrrrrrrrr ciśnienie znowu padło .... 80/55 łeeeeeeeeeeee co ja się mam ......

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Chyba nie.... Zaznaczylam nowy cykl...

A może niepotrzebnie?? Ja zawsze czekam do późnego popołudnia, no chyba że mnie z rana od razu ewidentnie okresowo zaleje

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq czy ten inofolic można stosować razem z metforminą czy raczej nie??

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może masz rację.... Zobaczymy ok idę jeszcze trochę pokimac

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!

najpierw nakrzyczę na kropkę - > KROPKA, jak mogłaś! i to wieczorem.. w takim dniu cyklu..opamiętaj się dziewko! :D:P

Arienka, - przykro mi kochana.. na pewno nie możesz utwierdzić męża w przekonaniu, że "coś z nim nie tak" bo go to bardziej przyblokuje.. złotko, nic jeszcze straconego.. po jednym nieudanym cyklu następny może być owocny..to marne pocieszenie, ale tak do tego podchodziłam z cyklu na cykl.. tulę

opieram Malenq- temat już jest mocno zużyty i niepotrzebnie wzbudza emocje, a przecież nie takich nam tu trzeba

co z tym przepisem na cukinię?

..............................................................

a ja mam za sobą okropną noc.. znowu bezsilnosć i panika, bo dziecko płacze 2h:( mówił, że boli go odbyt, myślalam, że może brzuszek i faktycznie zrobił kupę, ale nadal płakał.. serce mi się zawsze kraja, mimo tego, że ma już 3 lata i potrafi powiedzieć co mu dolega.. okropnie wchodzi mi to na psychę.. skończyło się nurofenem i w końcu usnął o 1 nad ranem..

za to mąż mnie nieco zaskoczył..bo gdy spałam, a ja mam sen, ze wszystko słyszę..bardzo lekki, to mocno się przytulił mi do pleców i pocałował w szyję, po czym powiedział: przepraszam i pamiętaj kocham Cię.. zatem z racji tego, że spałam i nic nie słyszałam nic się nie zmieniło w naszych relacjach i czekam na rozwój wypadków.. choć trochę sobie wziął do siebie co muu mówiłam, bo wczoraj nie dość, że wrócił z pracy o 17 (czyli się da), to jeszcze zabrał małego na 2h spacer po placach zabaw - czyli się da..

buziaki

Malenq, Czarnula87, Kropka_1 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Blondik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, juz kilka dni łazi za mną i moim nieszczesnym psiakiem bezpanski kundel (średni, mieszaniec z wilczurem). dopada mojego, zaczyna gwałcic i nie umiem go odciagnąc. szczeka, warczy, kłapie paszczą i próbuje mnie gryż. dzisiaj rano czekal na nas pod blokeim i to smao. sasiad probował go od nas odgonic to go prawie ugryzl. gdzie to sie zglasza? na policje? straz? czy do schroniska

teraz go nie ma w okolicy bloku...wczoraj wieczorem walesal sie po parku...

aż się spociłam ze strachu rano, a mój pies sierota wogóle się nie broni, tylko siada i czeka czy tamten go zagryzie i patrzy na mnie żałośnie

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka biedulku, współczuję...:( kurczę Twoje dziecię - przechoruje całe dzieciństwo - i nie dziwię się, że serce Ci się kroi - bo mi na samą myśl bardzo, bardzo smutno i płakać mi się chce....
    co do małżów - ja wczoraj usłyszałam, że "niekonsekwentna" jestem....
    więc w złości i na złość (i tu się przyznaję bez bicia, że na złość) powiedziałam: "chcesz zobaczyć moją konsekwencję? to od stycznia się przekonasz, jak dwa razy w miesiącu dziecko zobaczysz......" ależ mnie wczoraj wqrwił ... nie do opisania................
    potem, późnym wieczorem - wszedł do salonu - i na dobranoc powiedział "Kocham Cię bardzo mocno i przepraszam"..............na co ja: "Piękne słowa, które nic nie znaczą..... - jak zobaczę zmianę w Twoim postępowaniu to wtedy porozmawiamy nad Twoimi słowami"...............i tyle...........
    nie no bez NICH źle - z NIMI wytrzymać się NIE DA!!!!!!!!!!

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echhh współczuję wam tych zatargów z mężami, ja niedawno też mega powazny przechodziłam kryzys z mężem :/ nic przyjemnego

Malenq a czemy ty tak wgl na kanapie urzędujesz?? jego powinnaś na kanapę wygonić :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik możesz na policję, możesz na straż miejską, i możesz do spółdzielni, czy co tam masz.....ja mieszkam na wsi i takie rzeczy do gminy zgłaszam, a szczeniaki ostatnio wyrzucone do rowu w kartonie (akurat przejeżdżaliśmy tamtędy) to sami do schroniska zawieźliśmy - przy czym mnóstwo papierów musiałam uzupełnić.....
    ale zgłaszaj gdzie się da

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik może na straz miejską?? Chociaz oni do niczego się nie nadają ;)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok przeniosłam się na kompa bo pisanie z komórki mnie wkurza....
    może rzeczywiście się pospieszyłam z rozpoczęciem nowego cyklu, ale to tylko program komputerowy więc zawsze można cofnąć wpis....... fakt nie zalało mnie tylko plamienie zrobiło się intensywniejsze, w sumie takie lekkie krwawienie.
    W ogóle ten cykl był jakiś dziwny, tyle objawów ciąży i jeszcze teraz okres w 25 dniu cyklu...... ale cóż.
    Co do męża to staram się podtrzymywać go na duchu (chociaż to mnie powinno się teraz pocieszać) w sumie to dobrze że poszedł bo ja się teraz wyryczę i jak wróci to będę uśmiechająca się i podtrzymująca na duchu......
    w sumie to mnie zdziwił bo powiedział że pomimo okresu żebym w przyszłym tygodniu zrobiła test bo kumpela nasza miała okres do 4 miesiąca.

zdecydowaliśmy z mężem że przy następnym cyklu nie mierzę temperatury i nie obserwuje objawów, będzie ciężko, ale ja dostaję do głowy więc nie będę mierzyć.

ewebii4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani ze schroniska powiedziała,ze jak bede widziec psa mam kolo niego czekac i wtedy zadzwonic...paranoja. mam stac i czekac az mnie ugryzie

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Olguś : inofolic razem z metforminą piłam hehehe gin kazał i to i to - plus dodatkowy kwas foliowy, bo tam mało jest....

czemu ja na kanapie???? bo teraz śpię na kanapie jak jakieś dobre filmy w tv są (w sypialni nie mam tv), a jak nie będzie nic to JEGO pogonię, no i jak brzuch większy urośnie to też go pogonię na kanapę.....
    ech tak nie wiem, czy to wpływ pogody, rozdrażnienia atmosferycznego, czy jakaś inna cholera ze wszechświata, ale teraz to ja mam takie przejścia - a we wtorek 8sma rocznica ślubu....chyba MU wiązankę kupię:P i znincz......

Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko szkod malucha to fakt ja tez bardzo cierpie jak moja mała choruje :(

Blondi sprawdz czy nie ma chycli i zadzwon a ja nie to pna policje chyba trzeba dzwonic

Malenq oj z tymi chłopami mój ostatnio tfu tfu jest ok

siedze i mysle jakoś nie daje mi spokoju mój wykres :( nawet to chłopa zadzwoniłam a on sie zaczął śiac i mÓwi: z Zuzą tez ponoc nie miałas owulacjii cykl dziwny tralalal a prosze wiec nie dołuj tylko dziś bedzie sex oo takie rady od chłopa :/

konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna a masz już takie typowe lekkie krwawienie czy dalej plamienia moze jednak nie zaznaczaj jeszcze

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melnaq masz rację, dlatego udaję, a raczej podtrzymuję go w przekonaniu, że nic nie słyszałam i czekam..na dalsze zmiany

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik : na straż miejską zadzwoń oni są od tego. A na spacery kup sobie, coś takiego:

9018_800x600_0.jpg

działa i na ludzi i na psy. Pryskasz psu agresywnemu mała ilość w pysk. Nie zrobi mu to krzywdy bo to tylko kapsaicyna, a więcej pies do Ciebie nie podejdzie bo go zaboli i będzie szczypać. Jest jeszcze taki specjalny na psy, ale jest droższy i wydaje mi się że ma ten sam skład. Gaz pieprzowy piecze jak nie wiem co, ale lepiej żeby go trochę zabolało ale bez zdrowotnych konsekwencji niżby się miały pogryźć

Malenq lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Melnaq masz rację, dlatego udaję, a raczej podtrzymuję go w przekonaniu, że nic nie słyszałam i czekam..na dalsze zmiany
    właśnie wcześniej pisałam, że to moja teraźniejsza filozofia...że będę czekać...i tyle....

• Blondik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

i tak trzymac, niech sie chlop bardziej postara. ma dla kogo.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Arienna a masz już takie typowe lekkie krwawienie czy dalej plamienia moze jednak nie zaznaczaj jeszcze
    ciężko mi określić bo ja nigdy nie miałam lekkich krwawień... zawsze miałam tak:
    dużo śluzu, który po czasie robił się brunatny i nagle mnie zalewało tak na maxa. Wczoraj plamiłam jasną krwią, dziś tej krwi jest już dużo więcej, ale nie zalało mnie tylko po prostu intensywniejsze jest to plamienie.... mam sporo wątpliwości, pewnie dlatego też mąż prosił bym pomimo wszystko zrobiła w poniedziałek tak jak planowałam test

ewebii4.png
‹‹ 1579 1580 1581 1582 1583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ