My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Kroko kochana jak ja mam cie pocieszyc matko jak ty tak wymiotujesz kurcze powinnas dostać cos od gina na takie silne mdłości moja kupela nawet kroplówke zaliczyła w szpitalu nie daj sie kochana ważne ze maluszek ok
jedz małe ilości po troszku pij żeb jak najwiecej zostało
Jem jogurty i serki homogenizowane, tyle daję radę. Wczoraj zjadłam dwie kanapki w południe z pomidorem i pietruszką (bo miałam smaka) i do teraz odbija mi się tą pietruszką i wymiotuję na samo jej wspomnienie.
Moja mama w obydwu ciążach leżała po 3 miesiące w szpitalu pod kroplówką, bo nawet wodę jak wypiła to zwracała, mam nadzieję, że to nie jest dziedziczne i u mnie się tak nie skończy.Dopóki jeszcze cokolwiek zostaje w moim żołądku to jest dobrze.
Dobra, dość o mnie, teraz piszcie co u Was? -
nie, miałam testować w poniedziałek i niech tak będzie (chyba ze mnie zaleje przez weekend)
ok chyba idę się jednak przekimać bo głowa mnie boli, będę później byeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:28
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Jem jogurty i serki homogenizowane, tyle daję radę. Wczoraj zjadłam dwie kanapki w południe z pomidorem i pietruszką (bo miałam smaka) i do teraz odbija mi się tą pietruszką i wymiotuję na samo jej wspomnienie.
Moja mama w obydwu ciążach leżała po 3 miesiące w szpitalu pod kroplówką, bo nawet wodę jak wypiła to zwracała, mam nadzieję, że to nie jest dziedziczne i u mnie się tak nie skończy.Dopóki jeszcze cokolwiek zostaje w moim żołądku to jest dobrze.
Dobra, dość o mnie, teraz piszcie co u Was?
najważniejsze teraz żeby ci za szybko hemoglobina nie spadła staraj sie jesć buraki, albo najlepiej odrazu kup sok z pokrzywy i pij jeden kiliszeczek ranoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko współczuję.......wiesz, ale powiedz dla gina, jak ta sytuacja się będzie utrzymywać, bo wypłuczesz wszystkie witaminy z organizmu.....kurczę...współczuję...
moje mdłości teraz zmieniły się na wieczorne .... wczoraj nie miałam przytulanka...ale ciągało mnie oj ciągało.....
Ariennanie płacz maleńka, a mąż dobrze, że chce się badać....
a testa nie chcesz zrobić? ok to czekamy do poniedziałku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:33
-
Kroku u mnie szalejąca temp ciągnący jajnik rawy hmm uczucie ze pecznieja i na chwile spokój czuje tez placy hmm o stronie prawej
zobaczymy co bedzi ejutro ale na wszelki wypadek zaczynamy działac i bedziemy działac aż do niedzili za tydzien
w miedzy czasie 16 wybieram sie z Zuza i mamą do Krakowa -
Biedroneczka83 wrote:najważniejsze teraz żeby ci za szybko hemoglobina nie spadła staraj sie jesć buraki, albo najlepiej odrazu kup sok z pokrzywy i pij jeden kiliszeczek rano
Dzięki za cenne informacje, nie wiedziałam tego.
A Ty działaj, działaj ile wlezie. -
Malenq wrote:Kroko współczuję.......wiesz, ale powiedz dla gina, jak ta sytuacja się będzie utrzymywać, bo wypłuczesz wszystkie witaminy z organizmu.....kurczę...współczuję...
moje mdłości teraz zmieniły się na wieczorne .... wczoraj nie miałam przytulanka...ale ciągało mnie oj ciągało.....
Ariennanie płacz maleńka, a mąż dobrze, że chce się badać....
a testa nie chcesz zrobić? ok to czekamy do poniedziałku...
Ja mówiłam ginowi o tym. On mówił że to normalne na początku i że lepiej nie podawać leków na wymioty we wczesnej ciąży. Następna wizyta 19tego więc zobaczę jak będzie do wtedy. On mi powiedział że w razie czego będziemy uzupełniać elektrolity.
Arienna to czekamy do poniedziałku.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Dzięki za cenne informacje, nie wiedziałam tego.
A Ty działaj, działaj ile wlezie.
mozesz też kupic z buraka ale pokrzywa jest duzo lepsza i szybciej na hemoglobinkę
oj bede działać żeby nie przegapić jak w poprzednim cyklu teraz wiem juz analizując wszystko że owu była póżno bardzo a wtedy mielismy przerwe w serduszkowaniu