My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki
u mnie dziś wielki dzień:
powiem synkowi że zostanie starszym bratem, ciekawe jaka będzie jego reakcja
Malenq wrote:
ja czekałam grzecznie do 18dpo:PAnuśka wrote:Było fantastycznieUśmiałam się po pachy... A dzisiaj chyba spróbuję usnąć
o tyle dobrze że zabawa dobra
biedroneczka o której ty zaczynasz prace o 7? masakra współczuję
Arienna, Malenq lubią tę wiadomość
-
dziewuszki.... znikam na weekend do rodziców, będę w niedzielę więc tez w niedzielę się odezwę, mam nadzieję że może będę już coś wiedzieć co u mnie się w brzuchu dzieje
pa i miłego weekendu laseczki, wysokich temperatur i mniej rzygania życzę :*
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Cześć lachony
U mnie leje i grzmi, obudziła mnie burza chwile po 5
Aleeeeeeeeeeee
PIĄTUNIO!!!!!!!!
a ja narzekałam że u mnie deszcz pada ale w takim świetle to mój deszcz nie taki straszny
blondik zgłoś do schroniska oni powinni hycla przysłać - bo niedaj boże jeszcze jakieś dziecko pogryzie.... a już doczytałam że dzwoniłaś.... naprawdę żarty sobie robią? eh
konwalianka oj biedny mam nadzieję że dziś będzie czuł się lepiej
-
nick nieaktualnyArienna wrote:dziewuszki.... znikam na weekend do rodziców, będę w niedzielę więc tez w niedzielę się odezwę, mam nadzieję że może będę już coś wiedzieć co u mnie się w brzuchu dzieje
pa i miłego weekendu laseczki, wysokich temperatur i mniej rzygania życzę :*
Miłego, miłego...baw się dobrze:) i no stres malutka:)
-
Anastazjaaa wrote:hej laseczki
u mnie dziś wielki dzień:
powiem synkowi że zostanie starszym bratem, ciekawe jaka będzie jego reakcja
o tyle dobrze że zabawa dobra
biedroneczka o której ty zaczynasz prace o 7? masakra współczuję
owielki dzien faktycznie
ja zaczynam prace albo 6:30 albo 6:45 zalezy jak przyjade szef jest już o 6:30 dlatego jak mogłam to przyjeżdzałam na 6:30 teraz juz nie da rady bo mała do przedszkola wożeAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:
Im więcej rzygam tym bardziej zaczynam powątpiewać w moją szczerą radość.
to chyba przejęłaś moje mdłości bo ja nic
marissith wrote:Kroko współczuję strasznie
U mnie po staremuwczoraj bóli @ dostałam...
-
Arienna miłego weekedndu ja pewnie też odezwe sie dopiero w niedziele a le dziś jeszcze jestem a jutro wrzuce pewnie tempke z rana hehehe
ja wole być wczesniej w pracy szybciej w domku szczególnie jak meżulo miał wolne i był z małą w domku -
Arienna miłego weekedndu ja pewnie też odezwe sie dopiero w niedziele a le dziś jeszcze jestem a jutro wrzuce pewnie tempke z rana hehehe
ja wole być wczesniej w pracy szybciej w domku szczególnie jak meżulo miał wolne i był z małą w domku -
Biedroneczka83 wrote:owielki dzien faktycznie
ja zaczynam prace albo 6:30 albo 6:45 zalezy jak przyjade szef jest już o 6:30 dlatego jak mogłam to przyjeżdzałam na 6:30 teraz juz nie da rady bo mała do przedszkola wożeTeraz na szczęście wyjeżdżam z domu jak już wstanę i mam nie normowany czas pracy, więc wracam też jak już skończę
Boziuuuu od poniedziałku wracam już do pracy....
A miałam taki plan, że już będę na ciążowym L4