My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytamka ja witaminy prenatalne dopiero od 12stego tygodnia...a tak brałam tylko kwas foliowy........
wszystkie wyniki miałam w normie, więc nie było potrzeby....
teraz biorę wit. prenatalne i magnez+b6 dodatkowo - to na moje bóle głowy.....
poza tym gin powiedział, aby prenatalne też sobie brać co drugi dzień....Tamka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:mnie ta druga bardziej się podoba.....a nie myślałaś nad innym kolorem niż biały???? nie wiem czy lubisz jakieś pastele, ale może na cywilny inna niż białą możesz założyć przecież....
Myslalam. Chialam czerwona ale nie moge na Zalando nic madrego znalezc. A te sukienki nie sa calkiem biale tylko kremowe -
Kotka, numer dwa! dużo ładniej wykończona, prześliczna
natomiast gwarantuję Ci kochana, że efekt WOW w kościele będzie, choćby przez wzgląd na doniosłość chwili, emocje, TEN dzień, Ciebie w bieli i w ogóle, poza tym - taka kiecka krótka, chociaż biała, to zupełnie innego kalibru jest niż ślubna, możesz np. zamiast kwiatów mieć taką opaskę z kwiatkiem na ręce, albo kwiatek we włosach, ale moim zdaniem tak czy siak efekt WOW będzieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:Myslalam. Chialam czerwona ale nie moge na Zalando nic madrego znalezc. A te sukienki nie sa calkiem biale tylko kremowe
ja miałam pastelowy róż....
I Tamka ma RACJĘ - efekt WOW w kościele i tak będzie:)
ale nr.2 śliczna....
No to numer 3 u mnie wygrywa:) uwielbiam pudrowe róże:) ŚLICZNA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:22
-
jakbyś chciała czerwieć to np. ta jest ładna
http://www.mangooutlet.com/PL/p0/kobieta/odziez/sukienki/cocktail-and-fiesta/sukienka-z-gipiury-z-paskiem/?id=13019016_03&n=1&s=prendas.vestidosprendas_rb&ident=0__0_1407474274769&ts=1407474274769
a ta różowa którą wkleiłaś - śliczna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:22
Malenq lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:dziewuszki.... znikam na weekend do rodziców, będę w niedzielę więc tez w niedzielę się odezwę, mam nadzieję że może będę już coś wiedzieć co u mnie się w brzuchu dzieje
pa i miłego weekendu laseczki, wysokich temperatur i mniej rzygania życzę :*
Urlopuj sie w najlepsze. -
KotkaPsotka wrote:Mam idee. Z racji tego, ze na koscielny bede miec dluga i puszysta to chcialabym na cywilny miec krotka obcisla
. Tylko nie moge sie zdecydowac czy biala czy w innym kolorze. Boje sie ze jesli na cywilny pojde w bialej (krotkiej), z kwiatami w reku to potem na koscielnym moj S nie bedzie niczym zaskoczony. CO prawda S juz mnie widzial w sukni slubnej (innej, nie tej ktora kupilam) ale mimo to chcialabym zeby byl efekt WOW, ktorego obawiam sie ze nie bedzie jesli rowniez wystroje sie na cywilny (choc inaczej).
Myslalam o tej:
http://www.zalando.de/vila-jerseykleid-pristine-v1021c09h-a11.html
lub
http://www.zalando.de/mint-berry-freizeitkleid-creme-m3221c0fs-j11.html -
KotkaPsotka wrote:Hej
A ja znowu spalam jak kamien. Moj S wstal wyobrazcie sobei dzisiaj w nocy kolo 4:30 i pojechal o 5 do pracy czegos szukac w biurze i wrocil ok 6 i poszedl dalej spac. Ja tam nic nie zauwazylam. A czasami bywa tak, ze budze sie nawet jak on sie budzi w srodku nocy.
Szukam kiecki na slub cywilny! Bedzie 09.09
Kotka a czemu nie jeden i drugi za jednym zamachem? -
Tamka wrote:Helou, wpadłam sprawdzić co tam u testerek i widzę, że na razie kropki się chowają... no nic, to czekam dalej! zaciskam kciuki
Choco, przytulam mocno..
Konwalianka, też przytulam i wierzę, że się wszystko poukłada, faceci to trudne stworzenia... ehh, z innej planety..
Krokuś, jak się czujesz bidaku? przedłuża Ci się romans z wc?
witaj Metaxabędziesz mi się z babcią kojarzyła, bo to jeden z jej ulubionych trunków
ja się od wczoraj sprzeczam z mamą na temat witamin prenatalnych - gin, do którego mam zaufanie powiedział mi, żeby sobie odpuścić na początku bo tam za dużo świństw jest, no ale ani on ani mój gin prowadzący ani nawet endokrynolog nie powiedzieli mi, że mam koniecznie od poczatku ciąży brać jod... przy mojej niedoczynności i Hashimoto to jest podobno konieczność.. no i mama po rozmowie z prof. endo - przyjacielem rodziny zaczęła rwać włosy z glowy, wyganiać mnie do apteki , ok , jod będę brala, zla jestem że żaden mój lekarz mi nie powiedział ale te witaminy... bierzecie coś? zarówno staraczki jak i zakropkowane?
Niestety. Przytulam się cały czas.
Co do witamin prenatalnych ja brałam kwas foliowy + Prenatal Complex ale gin również mi odradził, powiedział że na tym etapie w zupełności wystarczy sam kwas foliowy. I żeby sprawdzić bo czasem po tych witaminach mdłości się wzmagają jeszcze. -
Biedroneczka83 wrote:a sa jakies wit z imbirem chyba moze te Kroko by ci spasowały ale ja czuje ze uciebie to genetyczne po mamie
To właśnie te z imbirem brałam. No ja też tak czuję, ale mam nadzieję, że nie skończę na kroplówce w szpitalu jak mama.
Kotka dla mnie też ta trzecia, blado różowa najładniejsza. -
Krokodylica wrote:Kotka a czemu nie jeden i drugi za jednym zamachem?
Bo wiecej zalatwiania. Moj S nie jest Polakiem wiec trzeba tlumaczyc dokumenty itd. i wychodzi troche wiecej zalatwiania jak sie bierze konkordatowy. Kazdy ksiaz nam mowil ze latwiej oddzielnie.
Ja tam sie ciesze bo moge dwie rozne sukienki zalozycKrokodylica lubi tę wiadomość