My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Biedro współczuję.... Też kiedyś pracowałam na 6:00 i plusy też były bo wcześniej kończyłam
Teraz na szczęście wyjeżdżam z domu jak już wstanę i mam nie normowany czas pracy, więc wracam też jak już skończę
Boziuuuu od poniedziałku wracam już do pracy....
A miałam taki plan, że już będę na ciążowym L4
teścik w niedziele i do lekarza hehehe -
Anastazjaaa wrote:ja pracę zaczynam o 8,30 a to dla tego że o 8,30 mój syn zaczyna szkołę, więc wiozę go o 8.15 i od razu do pracy
ja między innymi dlatego bardzo pragne zaciążycżeby móc małą po nastepnych wakacjach spokojnie odwozic pierwszy rok do szkoły
oczywiście oboje a nawet cała trójka tego chce
my dojrzeliśmy do drugiego a Zuza do rodzenstwa
Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:ja między innymi dlatego bardzo pragne zaciążyc
żeby móc małą po nastepnych wakacjach spokojnie odwozic pierwszy rok do szkoły
oczywiście oboje a nawet cała trójka tego chce
my dojrzeliśmy do drugiego a Zuza do rodzenstwa
Malenq, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:hej laseczki. Przepraszam ze się wczoraj nie odezwalam ale mielismy nieplanowane odwiedziny u znajomych.
Jak wam dzionek mija ? Mnie glowa boli, spać mi się chce niemiłosiernie. Niestety nadal delikatnie plamie po ostatnim badaniu.
jakos leniwy dzien senna jestem i już bym pojechała do domku
CzaryMary mam nadzieje ze ci szybko przejdzie a jak nie to zadzwon do gina moze cos poradzi -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:jakos leniwy dzien senna jestem i już bym pojechała do domku
CzaryMary mam nadzieje ze ci szybko przejdzie a jak nie to zadzwon do gina moze cos poradzi
to widzę ze nie tylko u mnie niskie ciśnienie. Pogoda na Mazowszu do bani. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:CzaryMary ja ciśnienie mam tak nisko, że go znaleźć nie mogę
jestem po 2 kawach i nic....spać mi się chce...może czas na drzemkę hehehe
ale jak już bułeczki drożdżowe się upieką, bo na razie ciasto rośnie:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
A ja znowu spalam jak kamien. Moj S wstal wyobrazcie sobei dzisiaj w nocy kolo 4:30 i pojechal o 5 do pracy czegos szukac w biurze i wrocil ok 6 i poszedl dalej spac. Ja tam nic nie zauwazylam. A czasami bywa tak, ze budze sie nawet jak on sie budzi w srodku nocy.
Szukam kiecki na slub cywilny! Bedzie 09.09 -
KotkaPsotka wrote:Hej
A ja znowu spalam jak kamien. Moj S wstal wyobrazcie sobei dzisiaj w nocy kolo 4:30 i pojechal o 5 do pracy czegos szukac w biurze i wrocil ok 6 i poszedl dalej spac. Ja tam nic nie zauwazylam. A czasami bywa tak, ze budze sie nawet jak on sie budzi w srodku nocy.
Szukam kiecki na slub cywilny! Bedzie 09.09 -
Biedroneczka83 wrote:a masz cos upatrzonego???
Mam idee. Z racji tego, ze na koscielny bede miec dluga i puszysta to chcialabym na cywilny miec krotka obcisla. Tylko nie moge sie zdecydowac czy biala czy w innym kolorze. Boje sie ze jesli na cywilny pojde w bialej (krotkiej), z kwiatami w reku to potem na koscielnym moj S nie bedzie niczym zaskoczony. CO prawda S juz mnie widzial w sukni slubnej (innej, nie tej ktora kupilam) ale mimo to chcialabym zeby byl efekt WOW, ktorego obawiam sie ze nie bedzie jesli rowniez wystroje sie na cywilny (choc inaczej).
Myslalam o tej:
http://www.zalando.de/vila-jerseykleid-pristine-v1021c09h-a11.html
lub
http://www.zalando.de/mint-berry-freizeitkleid-creme-m3221c0fs-j11.html -
Helou, wpadłam sprawdzić co tam u testerek i widzę, że na razie kropki się chowają... no nic, to czekam dalej! zaciskam kciuki
Choco, przytulam mocno..
Konwalianka, też przytulam i wierzę, że się wszystko poukłada, faceci to trudne stworzenia... ehh, z innej planety..
Krokuś, jak się czujesz bidaku? przedłuża Ci się romans z wc?
witaj Metaxabędziesz mi się z babcią kojarzyła, bo to jeden z jej ulubionych trunków
ja się od wczoraj sprzeczam z mamą na temat witamin prenatalnych - gin, do którego mam zaufanie powiedział mi, żeby sobie odpuścić na początku bo tam za dużo świństw jest, no ale ani on ani mój gin prowadzący ani nawet endokrynolog nie powiedzieli mi, że mam koniecznie od poczatku ciąży brać jod... przy mojej niedoczynności i Hashimoto to jest podobno konieczność.. no i mama po rozmowie z prof. endo - przyjacielem rodziny zaczęła rwać włosy z glowy, wyganiać mnie do apteki , ok , jod będę brala, zla jestem że żaden mój lekarz mi nie powiedział ale te witaminy... bierzecie coś? zarówno staraczki jak i zakropkowane?konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny