My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Ania trzymam mocno kciuki za was
Tamuś ja jakoś od miesiąca przed zaciążeniem brałam femibion natal 1 tam był jod już , a teraz ginka powiedziała żeby brać witaminy od drugiego trymestru i przerzuciłam się na Pharmaton Matruelle ma większą dawkę jodu, ale ty się spytaj jak z tym jodem bo masz hasimoto, a różne opinie czytałam już brać czy nie brać przy tej chorobie
miłego dnia kobietki -
Cześć dziewczynki
Klikam z pracy więc bez nadrabiania, ale trafiłam akurat na wiadomość od Kropki...
Kropka, Ty się przypadkiem nie łam. Raz, że jak pisze Tamka jeszcze nic straconego. A nawet jeśli nie ten cykl, to głowa do góry
. I uśmiech jak w Twoim awatarze! Jesteśmy z Tobą
Jak tam Arienka?********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Aha, wczoraj w nocy jak sobie podczytywałam jakieś starocie (czyli wypowiedzi sprzed kilu dni
), to widziała, ze było coś o obecności ciężarówek na forum..
Fasolki, Wy nigdzie nie idźcie. Jestem tu z powodu fantastycznego Waszego towarzystwa bez wględu na to, czy czasem gadamy o owulce czy o mdłościach. Najwyżej jakiegoś posta ciązowego z braku czasu omiotę wzrokiem, ale zobaczycie, jak zafasolkujemy wszystkie, to i tak te objawy będziecie nam musiały jeszcze raz opisywać, pocieszać itd, itd... I równo mocno kibicuję Wam żeby ciąże przebiegały dobrze, jak i staraczkom, żeby do Was dołączyły
Podsumowując, nawet jeśli miałabym być ostatnią owulantką (a z wynikami małża zaczynam się z tym godzić), wolę towarzystwo ciężarówek - Was i mam nadzieję nie musieć Was szukać tylko na fioletowych stronachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 14:42
Krokodylica, konwalianka, Blondik, Anuśka, Tamka, Nieukowa, Krysti, Malenq, zgredka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Czary Mary, Twój wczorajszy(?) opis usg robionego przez mąża mnie rozbroił
.Wrzucałaś gdzieś fotkę?
Oczywiście pomecze was z instrukacja wstawiania zdjęć.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Haha
Moja kuzynka ma 3 chlopakow. Tez liczyli na dziewczynke
. Ja jej mowie ze musi jak Victoria Beckham - za czwartym razem sie moze uda
Powodzenia!
A to do mnie było?
Ja mam przeczucia na chłopaka.
A to było do Metaxy, że chętnie ją tu przyjmiemy do swojego grona. -
justta wrote:Kroko może ta witamina b6 naprawdę pomaga, bo ja jadłam dodatkowo magnez z b6 i nie miałam jakichś uciążkwiych tych mdłości, dało się wytrzymać .
Kropeczka trzymam dalej kciuki
Ale mi lekarz nic o tym nie mówił a na witaminie B6 jest napisane żeby nie przyjmować w ciąży chyba że lekarz zaleci.
No nic, zobaczymy co będzie dalej. -
jestem.. pojechałam na badanie: http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/ polecam.. później zaszłam do galerii i znowu obkupiłam synka w Zarze - zwariuje już.. sama nic nie mogę znaleźć na siebie, ale na niego zawsze!
tak wygłodniała wpadłam do domu, że pochłonęlam sałatkę zrobiona na szybko ze szpinaku i pomidorów: suszonych i zwykłych+słonecznik.. a teraz poprwiłam miską uszek z barszczykiem i chyba skuszę się na jeszcze jedna..
...........................................................
no i teraz tak..
Kotka, ja też jestem za opcja nr.3 - śliczna jest
............................................................
ja jak pracuję to zaczynam od 6.30, ale to na własne żądanie, lubię wracać do domu, zwłaszcza latem a tu takie ciepło..
............................................................
Anastazja - koniecznie opowiedz o reakcji syna, on już jest duży, więc powinna być ciekawa
.............................................................
Mój Tymek wie, ze będzie miał braciszka lub siostrzyczkę, przy czym zaznacza, ze tylko braciszek wchodzi w grę, a jak mu mówię, co jeśli będzie siostrzyczka? odpowiada, całkiem poważnie: "to nic mamusiu, sprzedamy siostrzyczkę i kupimy braciszka" zatem wiecie..
..............................................................
mnie ginka poleciła pregne plus ale powiedziała, żeby brać co 2-gi dzień.. w dnie kiedy nie biorę łykam kwas foliowy i tran i ew. minerały naturalne..oprócz tego biorę magnez 2 razy dziennie na bóle serca i ucisk w klatce piersiowej (zalecone przez kardiologa i skonsultowane z ginem)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
no i apel.. co z tymi waszymi tempkami się dziś dzieje!! nawołuje, to wzrostówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 14:53
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Ale mi lekarz nic o tym nie mówił a na witaminie B6 jest napisane żeby nie przyjmować w ciąży chyba że lekarz zaleci.
No nic, zobaczymy co będzie dalej.
Korkodylku ta witamina jest w magnezie chyba zawsze a magnez w ciąży jest wskazany, i dobrze działa na mdłości, ja nawet w femibionie miałam b6 w składzie, no ale najlepiej się spytaj gina on będzie wiedział, po co masz się męczyć