My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo super pomysł, lepiej teraz , żeby jeszcze zdążyć szczeniaka wychowac, zanim się zaczną dzidziusiowe sprawy, moja psina ma rok i mam świeżo w pamięci całą jej "edukację"
chociaż ona w sumie caly czas trwa, bo moj pies ma mocny charakter, małż się smieje, że po pańci
i tak się przepychamy troszkę
ale będziecie mieli mnóstwo radości!
co to za piesek?Anastazjaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:
Co o tym myślicie?
a mój synek tak fajnie zareagował ale on wiedział że mama prosi bozie o dzidzięno i ma już 6,5 roku - więc rozumie co nie co
momo1009, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:momo super pomysł, lepiej teraz , żeby jeszcze zdążyć szczeniaka wychowac, zanim się zaczną dzidziusiowe sprawy, moja psina ma rok i mam świeżo w pamięci całą jej "edukację"
chociaż ona w sumie caly czas trwa, bo moj pies ma mocny charakter, małż się smieje, że po pańci
i tak się przepychamy troszkę
ale będziecie mieli mnóstwo radości!
co to za piesek?
momo a jaki to psiak? jaka rasa?momo1009, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, wszytsko wskazuje na to, ze się zdecydujemy.
Teraz w sobotę będziemy jechać w moje rodzinne strony i przejeżdżać obok tego schroniska, to wstąpimy i już się pewnie zdecydujemy na 100%.
O, może prześlę Wam link do stronki ze zdjęciem...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/46080-%C5%81ATEK.html
Prawdopodobnie ten
Tamka, właśnie nie chcielibyśmy brać szczeniaka, chociaż są i wiadomo - są przesłodkie. Ale te strasze mają mniejsze szanse na adopcję i to do mnie przemawiaŁatek ma ok 5 lat
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Anastazjaaa wrote:popieram bo mój psiak ma półtora i też dokładnie pamiętam początki
momo a jaki to psiak? jaka rasa?
Rasa mieszaniec pospolity.
Niedawno, bo w maju musiliśmy uśpić (starosc) psa, z którym sama się wychowywałam, też kundelek. tyle, ze od mojego wyjazdu na studia, mieszkał z rodzicami. Ale i tak tesknie..
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Anastazja....reakcja synka ---> bezcenna:)
Malenqa, czy Ty zwróciłaś uwagę jaką masz jubileuszową ilość postów?I lajków też
Wybierz sobie nagrodę
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/46080-%C5%81ATEK.html
Prawdopodobnie ten
Tamka, właśnie nie chcielibyśmy brać szczeniaka, chociaż są i wiadomo - są przesłodkie. Ale te strasze mają mniejsze szanse na adopcję i to do mnie przemawiaŁatek ma ok 5 lat
-
Anastazjaaa wrote:śliczny, rety ale jak przeczytałam opis to aż mnie ciarki robią - jak można takie rzeczy robić żywej istocie....
No dokładnie... wiesz, ja nawet nie potrafię o tym myśleć, za bardzo przeżywam taką świadomość, że jakieś zwierzę cierpi. Tym bardziej chcialabym, zeby znalazł dom on i wszystkie pozostałe. Wiadomo - utopia..
********Gang 18+********
Momo, piesio wygląda przesympatycznie, cudna mordka, ale jeśli chcecie 5 latka, to tym lepiej, że przed dzidziusiem, to jest dojrzaly pies po przejściach, trzeba mu będzie poświęcić dużo uwagi , bo początki będą najważniejsze
będę trzymać mocno kciuki bo to nielada wyzwanie, naprawdę ogromne wyrazy uznania dla Was, piesio ma ogromne szczęście! a kochana jak Ci pies przetestuje poziom cierpliwości i asertywności, to będziesz w 100% gotowa na dziecko
mnie się marzy drugi psiak (poza kotem ofkors) i on będzie też adoptowany ze schroniska, jeden rasowiec mi wystarczy
ale to pewnie za jakieś 3 lata dopiero, najpierw trzeba będzie się maluszkowi poświęcić
momo1009, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Malenqa, czy Ty zwróciłaś uwagę jaką masz jubileuszową ilość postów?
I lajków też
Wybierz sobie nagrodę
nagrodę??? - zdrowego chłopca w styczniu poproszęmomo1009, konwalianka, Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Kotki, ja na momencik , nie będę Was trzymać w niepewności do poniedziałku, zaczęłam jednak nowy cykl. Okres się rozwinął całkowicie normalnie, razem z bólem brzucha i całą resztą
. Jedyny plus z tego cyklu że taki krótki i bliżej do następnej owulacji. W poniedziałek spróbuję umówić małża na badania, żeby tylko wolne w jakich dzień dostał. Ten tydzień na badania byłby idealny bo skoro ze mnie się leje to i tak serduchowania nie będzie. Zobaczymy jak to się poukłada. Miłego weekendu życzę i lecę się pakować . pa
-
Tamka wrote:a kochana jak Ci pies przetestuje poziom cierpliwości i asertywności, to będziesz w 100% gotowa na dziecko
dobre!
Ogromne dzięki za wszystko co napisałaś :*
Konwalanka ŁAAAŁTamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...