My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Jestem i dopadłam na chwilę lapka..
Aha. No ja do tej pory z psami kojarzyłam tylko ostatnie słowo
Pooglądam je sobie później w necie, papa
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuśka wrote:Bardzo ładne pieski
Ale jak są malutkie to są przesłitaśne
wulkan energii, niesamowicie inteligentne, wścibskie i ciekawskie
no i oczywiście uwielbiają człowieka, jak to retrievery, czyli psy pracujące
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Tamka jak Twoje samopoczucie? Lepiej?
a niestety nie, bez zmian, tzn są lepsze i gorsze dni, dzisiaj jest jeden z lpeszych czyli mogłam cokolwiek porobić, ale wczoraj np. cały dzień leżałam i walczyłam z mdlościami i bólem głowy...
-
nick nieaktualnyTamka wrote:a niestety nie, bez zmian, tzn są lepsze i gorsze dni, dzisiaj jest jeden z lpeszych czyli mogłam cokolwiek porobić, ale wczoraj np. cały dzień leżałam i walczyłam z mdlościami i bólem głowy...
ojj biedna Ty:( współczuję
Tamka lubi tę wiadomość
-
hej ho,
nadrabiałam Was z 15 min jak nic...
momo: nie czytałam opisu pieska, jak tylko zobaczyłam, że coś mu się stało, za mocno przeżywam potem takie rzeczy
i z jednej strony super, że go chcecie, bo dostanie w nagrodę spokojny żywot (mam nadzieję ;p), ale z drugiej może być trudny, nieufny itd.
też kiedyś chciałam wziąć takiego; wkleiłabym fotę mojej jak patrzy jak jem, ale nie umiem ...
teraz leżę jak zdechła po obiedzie, do 22 co najmniej jestem sama w domu, więc powinnam to dobrze wykorzystaćmomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:ponoć takie przeziębienia na początku ciąży to normalka, pamiętam że z młodym też byłam chora
więc odpoczywam teraz
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny