My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:A bo podźwigałam za dużo dzisiaj i mnie zaczęła macica mocno boleć... Generalnie nie wiem czemu bo nigdy nie bolała od dźwigania
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:ok laseczki ja niestety uciekam małż z delegacji jedzie i placki po węgierski będę robić
wiadomo dlaczego mnie naszło na placki - Anuśka
miłego wieczorku Wam życzęPrzejedliśmy się
A jeśli chodzi o te bóle to mam nadzieję, że to jakiś objaw jestmarissith, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
odebrałam bączka z przedszkola, byliśmy na placu zabaw, zrobiłam pranie, naszykowałam rzeczy do spakowania i leże.. mdłości mnie dopadły - cholera noo..a już z tydzień ich nie miałam, w sumie nawet gorzej niz mdłosci, bo cofki mam, do tego w wc byłam już 4 razy- nie żebym jakoś narzekała, lepiej to "oddać" co zjadłam
ale bez przesady..czyżby zaszkodził mi litr barszczyku czerwonego?
jutro jadę do rodziców, ale te przygotowania mnie dobijają- nienawidzę się pakować, a najbardziej sie rozpakowywać..
..................................................................
ahaha..usg świetne.. a ja kurcze myślałam, ze to nie ręce a cycusie i tak sobie myślę.. kurde chłopak ma wyobraźnie, dba o syna.. ma klejnoty do pozazdroszczenia, jak i cycki do zabawy
...........................................................................
Anastazja.. ja na tym etapie też przytyłam..a teraz mi spada z wagiCzaryMary, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:macham w domu czas przypiesz spakowana placek ze sliwką upieczony paznokcie schną naszla mnie ochora na biały ser z porą kefirem i zielonym ogórkiem i wcinam zaraz małej kolacje i musze ja ululac szybko
hmm..nigdy nie jadłam połączenia: ser+por+kefir+ogórek.. hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 18:46
-
zgredka wrote:hej ho,
nadrabiałam Was z 15 min jak nic...
momo: nie czytałam opisu pieska, jak tylko zobaczyłam, że coś mu się stało, za mocno przeżywam potem takie rzeczy
i z jednej strony super, że go chcecie, bo dostanie w nagrodę spokojny żywot (mam nadzieję ;p), ale z drugiej może być trudny, nieufny itd.
też kiedyś chciałam wziąć takiego; wkleiłabym fotę mojej jak patrzy jak jem, ale nie umiem ...
teraz leżę jak zdechła po obiedzie, do 22 co najmniej jestem sama w domu, więc powinnam to dobrze wykorzystać
Hej! Zgredka, jeśli masz taką samą wrażliwość na tego typu opisy (a ja moim zdaniem mam skrajną) to i tak spokojnie możesz przeczytać
No z tą nieufnością to zdaję sobie sprawę. W schronisku pełni dyżury psia trenerka (i behawiorystka), muszę się dowiedzieć kiedy, to jeszcze się z nią skonsultujemy. Ale wolontariuszki mówiły, ze jest super, raczej bezproblemowy.
Tak, wchodząc tu dokonałaś dobrego wyboru co do wykorzystania wolnego czasukonwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Biedroneczka83 wrote:macham w domu czas przypiesz spakowana placek ze sliwką upieczony paznokcie schną naszla mnie ochora na biały ser z porą kefirem i zielonym ogórkiem i wcinam zaraz małej kolacje i musze ja ululac szybko
-
Tamka, Smoczyca - bidule. Byle do drugiego trymestru, bo wtedy ponoć wszystkie mniej przyjemne objawy słabną
CzarkaMarka - normalnie chłop ma talent! Koniecznie pokaz następnym razem lekarzowi, bo na tych ich zdjęciach to przecież nic nie widać
Kowalianka - a jak u Ciebie z małżem? Lepiej coś kochana?CzaryMary, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Kropka_1 wrote:Hej krolewny, dotarlam wreszcie do domku, uff. Jeszcze nie bylo total zalewu ale to kwestia chwili.
Kciuki i moc przekazuje kolejnym testujacymktora teraz na celowniku?
dzięki momo - z małżem bez zmian..on na piwie, ja się pakuję -
już daje
1kg śliwek
2,5 szkla mąki
1 szkl cukru
cukier waniliowy
łyżeczak proszku do pieczenia łyżka cynamonu
5 jajek
margaryna kostka
wszystko wymieszać wyjąć łyżką na wysmarowaną i obsypaną mąką blaszke ukłądamy sliwki skorkami do dołu na to kruszonka
20dag maki
10dag cukru pudru
15dag masła wyrobić zmrozic i na tarce zetrzec nad ciastem ja robiłam takie bobki na ciasto hehe
piec 185 stopni 50min bez termoobiegu
co do połaczneia białego sera zawze mam przed owu jazde na nabiał kefiry jogury biały ser a przed @ musztarda