My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienna.....a podejrzewasz co mogło skrócić Twój cykl??? już kiedyś tak miałaś???
kochanie mimo wszystko wypocznij u rodziców, zbieraj siły i już niedługo znowu zaczniesz działać.....
Konwalianko no właśnie nie wiem co....ale chciałabym chłopca...
kurczę chyba migrena mi się rozkręca...sprawdzałam ciśnienie i w miarę się podniosło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:07
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Arienko przykro mi...
Małża umów, my dokładnie tak samo postąpiliśmy w moim nowym cyklu i badania mamy za sobą.
Udanego wypoczynku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:07
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Pisze posta tylko po to, zeby samej mieć jubileuszową ilość
W nagrode poproszę FasolkęMalenq, konwalianka, Anastazjaaa, Anuśka, Tamka, marissith, CzaryMary, zgredka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:ahaha. momo, padłam.. trza mieć łeb na karku!
a ja miałam 400 lajków i przeoczyłamsiet siet siet
Za to się pięćseta zbliża wielkimi krokami
Wybaczymy Ci jeśli będziesz każde zdanie pisała w osobnym poście. Żartowałam!
konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnydobra skarby...myślałam, że przetrzymam....ale muszę się położyć z ręcznikiem zimnym na czole, bo zaraz to ja zwariuję......mam nadzieję, że na apapie się nie skończy....
buziaki i do później:)
heh jutro co tygodniowe ważenie....mam nadzieję, że zmieszczę się w prawidłowej linii wzrostu masy ciała......hehe ale groszków to ja dzisiaj znowu się najadłam heheheh i tyle z pilnowania "menu ciążowego"....Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/46080-%C5%81ATEK.html
Prawdopodobnie ten
Tamka, właśnie nie chcielibyśmy brać szczeniaka, chociaż są i wiadomo - są przesłodkie. Ale te strasze mają mniejsze szanse na adopcję i to do mnie przemawiaŁatek ma ok 5 lat
Ale ładny
Super.
Miałam psa ze schroniska, to był chyba najlepszy pies jakiego miałam.momo1009 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ale ładny
Super.
Miałam psa ze schroniska, to był chyba najlepszy pies jakiego miałam.
Już widze minę mojego małża jak mu powiem, ze też zaaprobowałyście wybórDzięki!
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Arienna wrote:Kotki, ja na momencik , nie będę Was trzymać w niepewności do poniedziałku, zaczęłam jednak nowy cykl. Okres się rozwinął całkowicie normalnie, razem z bólem brzucha i całą resztą
. Jedyny plus z tego cyklu że taki krótki i bliżej do następnej owulacji. W poniedziałek spróbuję umówić małża na badania, żeby tylko wolne w jakich dzień dostał. Ten tydzień na badania byłby idealny bo skoro ze mnie się leje to i tak serduchowania nie będzie. Zobaczymy jak to się poukłada. Miłego weekendu życzę i lecę się pakować . pa
Arienna cholerka.Ja się na to nie zgadzam!