My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienna.....a podejrzewasz co mogło skrócić Twój cykl??? już kiedyś tak miałaś???
kochanie mimo wszystko wypocznij u rodziców, zbieraj siły i już niedługo znowu zaczniesz działać.....
Konwalianko no właśnie nie wiem co....ale chciałabym chłopca...
kurczę chyba migrena mi się rozkręca...sprawdzałam ciśnienie i w miarę się podniosło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:07
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Arienko przykro mi...

Małża umów, my dokładnie tak samo postąpiliśmy w moim nowym cyklu i badania mamy za sobą.
Udanego wypoczynku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:07
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Pisze posta tylko po to, zeby samej mieć jubileuszową ilość

W nagrode poproszę Fasolkę
Malenq, konwalianka, Anastazjaaa, Anuśka, Tamka, marissith, CzaryMary, zgredka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:ahaha. momo, padłam.. trza mieć łeb na karku!

a ja miałam 400 lajków i przeoczyłam
siet siet siet
Za to się pięćseta zbliża wielkimi krokami
Wybaczymy Ci jeśli będziesz każde zdanie pisała w osobnym poście. Żartowałam!
konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnydobra skarby...myślałam, że przetrzymam....ale muszę się położyć z ręcznikiem zimnym na czole, bo zaraz to ja zwariuję......mam nadzieję, że na apapie się nie skończy....
buziaki i do później:)
heh jutro co tygodniowe ważenie....mam nadzieję, że zmieszczę się w prawidłowej linii wzrostu masy ciała......hehe ale groszków to ja dzisiaj znowu się najadłam heheheh i tyle z pilnowania "menu ciążowego"....
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/46080-%C5%81ATEK.html
Prawdopodobnie ten
Tamka, właśnie nie chcielibyśmy brać szczeniaka, chociaż są i wiadomo - są przesłodkie. Ale te strasze mają mniejsze szanse na adopcję i to do mnie przemawia
Łatek ma ok 5 lat
Ale ładny
Super.
Miałam psa ze schroniska, to był chyba najlepszy pies jakiego miałam.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ale ładny

Super.
Miałam psa ze schroniska, to był chyba najlepszy pies jakiego miałam.
Już widze minę mojego małża jak mu powiem, ze też zaaprobowałyście wybór
Dzięki!
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Arienna wrote:Kotki, ja na momencik , nie będę Was trzymać w niepewności do poniedziałku, zaczęłam jednak nowy cykl. Okres się rozwinął całkowicie normalnie, razem z bólem brzucha i całą resztą
. Jedyny plus z tego cyklu że taki krótki i bliżej do następnej owulacji. W poniedziałek spróbuję umówić małża na badania, żeby tylko wolne w jakich dzień dostał. Ten tydzień na badania byłby idealny bo skoro ze mnie się leje to i tak serduchowania nie będzie. Zobaczymy jak to się poukłada. Miłego weekendu życzę i lecę się pakować . pa
Arienna cholerka.
Ja się na to nie zgadzam!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH