X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kropka, no nie tak miało być.. tulę złotko

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    No nadeszla nadeszla... U mnie @ objawia sie na dwa sposoby: albo od razu powodz albo najpierw sygnal ostrzegawczy i po nocy rano powodz ;)
    Masakra z tymi @ ja jeszcze tydzień błogiego stanu i też mnie menda dopadnie :/

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, mnie zazwyczaj nie zalewa tak nagle i całe szczęście, bo potrafię na amen zapomnieć o zapasowych podpaskach czy tamponach i potem np. żebram od koleżanek z pracy ;)

Konwalka trzymaj się dzielnie! Wiem, że dzielna z Ciebie dziewczynka :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no nie tak kwiatuszku :( mnie tez sie to nie podobowuje... Wykresik fajny sie rysowal, mialam potwierdzoony pecherzyk, endo trojlinijne cudne i co? Dupa, taka pawiana ;)

QUOTE=konwalianka]oj kropka, no nie tak miało być.. tulę złotko[/QUOTE]

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka
    przytulak.gif
    przytulam mocno

konwalianka, Kropka_1 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Kurde no nie tak kwiatuszku :( mnie tez sie to nie podobowuje... Wykresik fajny sie rysowal, mialam potwierdzoony pecherzyk, endo trojlinijne cudne i co? Dupa, taka pawiana ;)

QUOTE=konwalianka]oj kropka, no nie tak miało być.. tulę złotko
    [/QUOTE]
    Ja nie rozumiem... Dlaczego nic nie wychodzi? Niby wszystko dobrze super wykresik i dupa no... Jawna niesprawiedliwość :(

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to własnie pokazuje, że nie zawsze wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że się uda.. później Wam napisze o swoich przemyśleniach dnia dzisiejszego siedząc na fotelu, podczas gdy pani pobierała mi krew.. ale niech się trochę obrobię :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulę Kropka
    50przytula.gif

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    to własnie pokazuje, że nie zawsze wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że się uda.. później Wam napisze o swoich przemyśleniach dnia dzisiejszego siedząc na fotelu, podczas gdy pani pobierała mi krew.. ale niech się trochę obrobię :)
    Jesteś w stanie myśleć jak pobierają Ci krew? Ciekawam co tam wymyśliłaś :)

konwalianka lubi tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, rozczulił mnie ten obrazek.. :)
    Dziewczyny, dziekuje dziekuje, dobrze mi tu z wami walczyc ze smutnym nastrojem

momo1009, marissith, konwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jesteś w stanie myśleć jak pobierają Ci krew?
    No właśnie :). To samo zdumienie mnie ogarnęło :)

********Gang 18+********
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze nabrac szybko sily by przekazac wsparcie ktore mi dalyscie w tym cyklu kolejnym, taka nasza ovusztafeta. Wiadomo, przykro i smutno ale jak widac, trzeba wiary i cierpliwosci.

marissith lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Musze nabrac szybko sily by przekazac wsparcie ktore mi dalyscie w tym cyklu kolejnym, taka nasza ovusztafeta. Wiadomo, przykro i smutno ale jak widac, trzeba wiary i cierpliwosci.

:)
    A tak mi się teraz skojarzyło a propos wzajemnego wspierania...
    kiedy jeszcze nie myślałam o myśleniu o staraniach, moja sąsiadka toczyła już walkę o dzidzię. Trwało to 7 lat, teraz ma dwoje chłopaczków, najstarszy 4 lata. Jakoś tak w połowie starań załozyla profil, tyle że nie na OF, a na 28dni i jest tam do teraz :). Zawarła tam z kilkoma dziewczynami niesamowicie trwałe znajomości, odwiedzają się, piszą do siebie, dzwonią, no i nieustannie wspierają :).

Właściwie dzięki niej tu jestem, bo wczesniej byłam zupelnie nieforumowa, a ona mi tłukła.. "załóż sobie gdzieś konto, prowadź wykres, zobaczysz, ze w grupie raźniej..." :)Tak ze dzięki Monia! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:50

konwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety mamy u meza 47 dodatkowy chromosom czyli bez sensu. Robienia biopsji ale napisze dokladnie jak wroce zostaje nam dbanie o zdrowie meza i dawca.

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Niestety mamy u meza 47 dodatkowy chromosom czyli bez sensu. Robienia biopsji ale napisze dokladnie jak wroce zostaje nam dbanie o zdrowie meza i dawca.
    Niespecjalnie się na tym znam, ale rozumiem Aniu, że dobrze nie jest, a wręcz przeciwnie :(. Przykro mi Kochana.... napisz później co i jak

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ania to aż tak zła wiadomość? :( nie znam się na tym kurde, nawet nie wiem co to oznacza :(
    Trzymajcie się oboje!

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak momo opisała historię tej koleżanki, to powiem Wam, że ja mam taką grupę.. połączyłyśmy się wprawdzie w okresie ciąży, wszystkie nasze dzieciaki sa z jednego miesiąca (planowanego- lipiec) i utrzymujemy kontakt do teraz; z forum przeniosłyśmy sie na fb, bo po prostu z grupy 60 osób zrobiła się grupa 18-nastu, ale i tak jest super; bardzo się zżyłyśmy, spotkałyśmy się 3 razy, a nie jest to proste bo część z nas mieszka w Islandii, Rzymie, Szwecji, Hiszpanii. Trzy z nas mają za sobą rozpad związków, różne są sytuacje, niekrtóre maluchy chorują, znamy się.. naprawdę dobrze, często lepiej niż osoby "z bliskiego otoczenia" dzwonimy i ciagle rozmawiamy na chacie.. jestem wdzięczna, że mam taką grupę.. teraz cieszę się, ze znalazłam to forum - a właściwie mój mąż a ja sceptycznie do tego podeszłam.. ale nie oddałabym tego czasu spędzonego z Wami za nic na świecie

oo jaki monolog mi wyszedł.. a za moment moje przemyślenia _ tak zdarza mi się myśleć :P nie za często, ale jednak hehe

momo1009, marissith, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A co oznacza taki chromosom? Bo ja zielona jestem w tej kwestii...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    to jak momo opisała historię tej koleżanki, to powiem Wam, że ja mam taką grupę.. połączyłyśmy się wprawdzie w okresie ciąży, wszystkie nasze dzieciaki sa z jednego miesiąca (planowanego- lipiec) i utrzymujemy kontakt do teraz; z forum przeniosłyśmy sie na fb, bo po prostu z grupy 60 osób zrobiła się grupa 18-nastu, ale i tak jest super; bardzo się zżyłyśmy, spotkałyśmy się 3 razy, a nie jest to proste bo część z nas mieszka w Islandii, Rzymie, Szwecji, Hiszpanii. Trzy z nas mają za sobą rozpad związków, różne są sytuacje, niekrtóre maluchy chorują, znamy się.. naprawdę dobrze, często lepiej niż osoby "z bliskiego otoczenia" dzwonimy i ciagle rozmawiamy na chacie.. jestem wdzięczna, że mam taką grupę.. teraz cieszę się, ze znalazłam to forum - a właściwie mój mąż a ja sceptycznie do tego podeszłam.. ale nie oddałabym tego czasu spędzonego z Wami za nic na świecie

oo jaki monolog mi wyszedł.. a za moment moje przemyślenia _ tak zdarza mi się myśleć :P nie za często, ale jednak hehe
    Kurczę super taka grupa wsparcia :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

Konwalianka, no rewelacja :). To są naprawdę trwałe przyjaźnie i warto je pielęgnować :)

Nie no, my to się tylko dziwujemy, że Ty tak przy pobraniu krwi miewasz przemyslenia ;) Czekamy :)

********Gang 18+********
‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ