My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
m@lena wrote:Cześć dziewczyny
jestem tu nowa mam 30 lat, tzn kończę w tym roku
i chętnie się przyłączę do Was. My z mężem staramy się 4 miesiące. Pozdrawiam serdecznie wszystkich!
Witamy
Konwalia ale masz przemyślenia
Momo a Ty masz niezle przejścia z ginem hi hikonwalianka lubi tę wiadomość
-
m@lena wrote:Arienna widzę, że też masz cykle krótkie, 24 dniowe tak jak ja
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
m@lena wrote:Arienna widzę, że też masz cykle krótkie, 24 dniowe tak jak ja
********Gang 18+********
momo kurde , sytuacja z ginem niezła
a co byłoby jakby cię badał?
któras wklejała sukienki na cywilny, na druga prześliczna
co do for, to ja tez mam takie, w ktorym udzielałam się w drugiej ciąży, to zamkniete forum i nie można tak sobie wejśc i poczytac, mam kontakt tel i na fb z dziewczynami, mamy dzieciaki z jednego rocznika ale z różnych miesięcy.
Malena to ty świeżak tutaj, jak i jamasz już dziecko?
zrobiłam te ogórasy, zobaczymy, jakie bedą
-
nick nieaktualny
-
hej hej
))
nie nadrobie was (jak zwykle)....
my z mezem od wczoraj nocy jestesmy w domku. dzieciaki maja jutro przyleciec z moja mama. mam nadz.,ze przyleca. Mlodszy synek narzekal dzis na brzuszek, a wieczorem na gardlo i bol glowy plus mial temperaturemam nadz.,ze to tylko gardlo a nie grypa zoladkowa, bo z tym nei da sie doleciec....ehhh a ja jestem tutaj i nie moge go przytulic, gdy on tam....chory....smutno no!!!
ja nadal mam mdlosci. raz bardziej mnie mdli raz mniej. dzis rowniez zawroty glowy. chociaz, gdy przez kilka godzin nie mdlilo mnie, to juz sie martwic zaczelam - paranojabrzuch ogromny. bylismy u tesciow - wszyscy sie na brzuch gapili zanim poinformowalismy i dzidzi. musze jutro ubrania ciazowe zniesc ze strychu i poprac, bo serio ledwo ise dopinam w swoje spodnie.
Trzymam, nieustannie!!!!, kciuki za wszystkie starajce sie....oraz za zaciazone i wasze dobre samopoczuciekonwalianka, momo1009, METAXA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Dziewczyny powiedzcie czy znieczulenie u stomatologa może źle wpłynąć na sam początek jeśli było by coś na rzeczy?
Witaj
Nie mam pojecia, ale zadałaś pytanie, które mnie nurtuje ilekroć jestem u dentysty, bo bez znieczulenia nie usiadę na fotelu.
Kiedyś dentystka jak się dowiedziała, że moę być w ciąży to wogóle mnie odesłała do domu. Ale wczesniej przez pół godziny rozmawiałyśmy o jej staraniach o dzieci
Sama jestem ciekawa co wiecie na ten temat
Bluberry lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:ja się panicznie boję zabiegów stomatologicznych, mam traumę z przed kilku lat jak trafiłam za rzeźnika, bez znieczulania nie ma mowy, tylko czy jeśli w środku dzieje się rewolucja to czy takim znieczuleniem mogę zaszkodzić?
Nic dodać nic ująć, opisałaś moje wspomnienia.
Ja bez znieczulenia tak bym się spinała, ze czasem się zastanawiam czy tym stresem nie bardziej bym zaszkodziła niż znieczuleniem
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Od lat staram się nie zadawać sobie tego pytania
momo1009 lubi tę wiadomość