My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka, rozummiem co czujesz.. okropne uczucie, gdy nie możesz dziecka przytulić.. zdrówka dla synka
dobrze ze nieco lepiej sie czujesz, oby tak dalej
................................................................
ja będąc w ciąży z Tymkiem miałam ropień na dziąśle to czyścili mi to na żywca (kiedyś, któryś stomatolog wyrwał ząb a zostawił korzeń, gdy się zrobiło ciepło w tym miejscu powstał ropień; usunęłam zęba porodzie i wtedy na znieczulenie, lekarz wtedy odradzał karmienie piersią przez 3h od podanego znieczulenia).Mój stomatolog mówi, że teraz są takie znieczulenia, że niekoniecznie są szkodliwe, choć radzi zastosowanie ich dopiero, gdy coś poczuję..a że ja planując ciąże, wyleczyłam wszystkie zęby, to liczę, że nie będę miała potrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 21:37
-
nick nieaktualny
-
METAXA wrote:no wiesz... w sumie... hmm, każda ma taką samą , nie? prawie... no dla niego to pewnie normalka, rutyna i tyle, ale szcerze mwoiąc nie wiem, czy bym chciała być żoną ginekologa, no jak się tak napatrzy w robocie, to w domu... posucha, nie ?
Właśnie, właśnie...
Powiem Ci, ze ja miałabym do tego większy dystans, nawet gdyby mnie badał, gdyby nie obecność mojego S w sytuacji kiedy się spotkaliśmy. Bo z jednej strony zawód gina jak każdy inny, raczej nie wzbudza to w nich większych emocji. Ale z drugiej postawmy się w sytuacji takiego męża, w większym towarzystwie, każdy pod wpływem, a tu nagle taka sprawa wychodzi na jaw. No mój S nie czuł się za dobrze
Też niespecjalnie chciałabym być żona ginekologa. Dobrze, że mój małż jest specem w dziedzinie motoryzacji********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:O ten gin to juz trojke ustrzelil, to moze cos tam dziala, no przynajmniej 3x
że się mu tak jeszce chce, nie? kurde , no zastanwiające to jest, jak FACET tak potrafi się opanowac i traktowac to normalnie,mówię o pracy, hm, sama nie wiem -
Bluberry wrote:no dokładnie, ale z tego co słyszałam dają jakieś inne dla kobiet w ciąży, ja pewnie nie jestem ale dmucham na zimne.. bo już jedne wyrzuty mam z poprzedniej ciąży, miałam przeziębienie wzięłam polopirynę nie wiedząc że pod sercem mam mały cud a potem się okazało że były problemy i w końcu dzidzia nie dała rady, niby to natura tak chciała ale ja cały czas mam wyrzuty że to może przez to
Oj, współczuję Bluberry
Zdecydowanie powiedz dentyście szczerze i otwarcie jak jest.
Przypomniałam sobie, że kilka miesięcy temu miałam poważna anginę, rozwinęła się nagle, ale obliczylam że 4 dni wczesniej miałam owulkę i możliwe, że będę w ciąży. Intermistka zanim przepisała mi antybiotyki już wysłała na betę, żeby mieć pewność, że nie zaszkodzi. Może spróbuj tak zrobić jeśli nie możesz czekać z tym zębem.********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:O ten gin to juz trojke ustrzelil, to moze cos tam dziala, no przynajmniej 3x
No właśnie teraz sobie przypominam, ze on podczas tego wyjazdu mówił, że żona została w domu z dzieckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 21:49
********Gang 18+********
marissith wrote:powinnam czekać do środy, ale może jutro już siknę
a Ty Anuśka kiedy?.
A Anuśka kiedy sika?********Gang 18+********
METAXA wrote:Wiecie co, mam drugi tydzień i ostatni, wlasciwie to już kończę urlop i codziennie pada deszcz? Nieźle co? mozna kręćka dostać, delikatnie mówiąc!
-
nick nieaktualny
-
Lało dziś Zgredka, ale krótko
A my jutro z S na zwiedzianie tyskiego browaru czyli do mojego rodzinnego miasta.
Kupiłam mu w prezencie na rocznicę bilet dla dwóch osób na takie zwiedzanie. Do wykorzystania przez rok czyli do 23 wrześnie i dopiero teraz mamy okazję żeby pojechaćBlondik lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
zgredka wrote:Jak to pada? U mnie piekniusio dzis, a jutro jade do miasta rodzinnego na "bikinia party"
.
To moze pazurki pomaluje, poki co seriala ogladam na kompie
a skąd jesteś? ja z południa- z Żywca, cały zezzły tydzień- do 14 patelnia, potem grad i burza do wieczora, a ten tydzień, codziennie deszcze, cały czasdziś był w miarę dzień tylko, ale o 20 i tak przyszła burza, nawet nie ma kiedy ogrodu skosić, bo tak jest mokro