X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zatestowała 11go... Ale wciąż będę w dziczy (pewnie Turcja) i głupio mi szukać tu testów :P Zresztą w ogóle nie wiem czy da się to kupić :P A poza tym ten miesiąc mam poniżej promila szans na zajście więc to i dobrze :)

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Nieukowa zdobyłaś szczyta? Pewnie o tym pisałaś tylko ja się obijalam i nie doczytałam :P

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

Momo: Metaxa, ja nie wierzę w to trzymanie nóg do góry :P KIedyś trzymałam spermę długo leżac na świecę i załapałam co najwyżej infekcję intymną :P

To Ty chyba pisałaś o tym że plemniory żyją w pochwie 15min. Prawda? Moja macica w tym cyklu jakaś wygłodniała bo zasysała wszystko do środka ;)

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No w malopolsce niby padalo, nawet zalalo okolice limanowej, ale chyba w robocie bedac tego nie zauwazam, no i w weekend sie ostro podpalilam nad miejskim jeziorku.. dzis tez git a jutro ponoc ma byc pieknie wszedzie....

Gastro mam... Faaak

ja mieszkam tak na pograniczu śląskiego i małopolski, ale słońca brak, w sumie jestem "ostatnia wioską sląską" potem małopolska

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    To Ty chyba pisałaś o tym że plemniory żyją w pochwie 15min. Prawda? Moja macica w tym cyklu jakaś wygłodniała bo zasysała wszystko do środka ;)
    15 minut?????????????

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    15 minut?????????????
    Tyle mają czasu żeby wpłynąć do macicy bo PH pochwy je zabija :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upał pieprzony...zmęczona żem.
    Całuję <3

momo1009, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Upał pieprzony...zmęczona żem.
    Całuję <3
    Nenuś!!!! Kochana!!!!! Wróciłaś!!!!! Jak było opowiadaj jak zdróweczko?

Nenaaa lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Nena :D Miło Cię znowu widzieć :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam kiedys że jak z orgazmem, to prawdobodobieństwo chłopca, a jak bez to dziewuchy, bo otrgazm zmienia srodowisko "kaśki" na zasadowe wię chłopak... to co? czeka mnie kilka cykli bez większej przyjemności? :-/

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczyta prawie zdobylam :) Weszlam na przełęcz na >4000mnpm.

Ano plemniki krótko żyją w kwasie w pochwie :) Może jak się chwilę poleży to mają szansę jak są jakieś anatomiczne przeszkody typu spodziectwo faceta albo tylozgiecie u kobiety.., ale generalnie liczy się to co się dzieje zaraz po wytrysku. Tak slyszalam od embriologa i to samo widzialam w mikroskopie jak sobie wymaz zrobilam po porannym bzykanku :P

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Czytałam kiedys że jak z orgazmem, to prawdobodobieństwo chłopca, a jak bez to dziewuchy, bo otrgazm zmienia srodowisko "kaśki" na zasadowe wię chłopak... to co? czeka mnie kilka cykli bez większej przyjemności? :-/
    Ja tak mam córkę... Trzy lata się staraliśmy i nic... Aż pewnego dnia małż powiedział : kładź się zrobię Ci dziecko; No i zrobił... Zero przyjemności, takie 3 minutowe bzyknięcie i wyszła córka... :)

momo1009, Malenq, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Rozumiem, że celujecie w dziewczynkę :)

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sensie, że świeca podczas stosunku i basta!!!!!!! :-P

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Szczyta prawie zdobylam :) Weszlam na przełęcz na >4000mnpm.

Podziwiam.... Ja się boję na drabinę wejść :P

momo1009 lubi tę wiadomość

• METAXA Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Rozumiem, że celujecie w dziewczynkę :)
    ja mam dwóch synów :-)
    jden ma 8 lat, a drugi w pażdzierniku 3- ale wszyscy mowią do niego, jak do dziewczynki, bo taki ma wygląd, no dziewczęca uroda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:36

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Podziwiam.... Ja się boję na drabinę wejść :P
    Oj ja też podziwiam :). Zresztą juz się kiedyś powywnętrzałam jak bardzo podziwiam osoby, które sobie tak po górkach biegają :)

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    ja mam dwóch synów :-)
    jden ma 8 lat, a drugi w pażdzierniku 3- ale wszyscy mowią do niego, jak do dziewczynki, bo taki ma wygląd, no dziewczęca uroda.

Aaaa, tej teorii o wpływie orgazmu na płeć to nie znalam, ale ponoć im wcześniej przed owuklą będziecie serduszkować tym łatwiej o dziewuszkę. Oczywiscie w granicach żywotności plemniorów :)

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Aaaa, tej teorii o wpływie orgazmu na płeć to nie znalam, ale ponoć im wcześniej przed owuklą będziecie serduszkować tym łatwiej o dziewuszkę. Oczywiscie w granicach żywotności plemniorów :)
    Też tak czytałam... To jeśli bym zaszła w tym cyklu to chłopak murowany... Tak mi się małż postarał że ho ho ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nenuś!!!! Kochana!!!!! Wróciłaś!!!!! Jak było opowiadaj jak zdróweczko?
    Anusia...piczko, jeszcze nigdzie nie wyjechałam :D Zalatana byłam a do Pl lecę pojutrze. I boję się trochę tej podróży... czuję się nawet ok ale ta parówa na dworze mnie wykańcza. Mdłości praktycznie odpuściły, zostało tylko lekkie osłabienie. Ale jak czytam opowieści Tamki i Kroko, to na swoje objawy nie powinnam chyba nigdy narzekać ;) Trzymajcie się Kochane a propo!
    Podczytuje Was, niezmiennie trzymam kciuki, troszkę musiałam się przygotować do wyjazdu i tak zeszło... :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 1598 1599 1600 1601 1602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ