My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:
Momo: Metaxa, ja nie wierzę w to trzymanie nóg do góryKIedyś trzymałam spermę długo leżac na świecę i załapałam co najwyżej infekcję intymną
To Ty chyba pisałaś o tym że plemniory żyją w pochwie 15min. Prawda? Moja macica w tym cyklu jakaś wygłodniała bo zasysała wszystko do środka -
zgredka wrote:No w malopolsce niby padalo, nawet zalalo okolice limanowej, ale chyba w robocie bedac tego nie zauwazam, no i w weekend sie ostro podpalilam nad miejskim jeziorku.. dzis tez git a jutro ponoc ma byc pieknie wszedzie....
Gastro mam... Faaak
ja mieszkam tak na pograniczu śląskiego i małopolski, ale słońca brak, w sumie jestem "ostatnia wioską sląską" potem małopolska
-
Szczyta prawie zdobylam
Weszlam na przełęcz na >4000mnpm.
Ano plemniki krótko żyją w kwasie w pochwieMoże jak się chwilę poleży to mają szansę jak są jakieś anatomiczne przeszkody typu spodziectwo faceta albo tylozgiecie u kobiety.., ale generalnie liczy się to co się dzieje zaraz po wytrysku. Tak slyszalam od embriologa i to samo widzialam w mikroskopie jak sobie wymaz zrobilam po porannym bzykanku
-
METAXA wrote:Czytałam kiedys że jak z orgazmem, to prawdobodobieństwo chłopca, a jak bez to dziewuchy, bo otrgazm zmienia srodowisko "kaśki" na zasadowe wię chłopak... to co? czeka mnie kilka cykli bez większej przyjemności?
momo1009, Malenq, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
-
METAXA wrote:Czytałam kiedys że jak z orgazmem, to prawdobodobieństwo chłopca, a jak bez to dziewuchy, bo otrgazm zmienia srodowisko "kaśki" na zasadowe wię chłopak... to co? czeka mnie kilka cykli bez większej przyjemności?
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Rozumiem, że celujecie w dziewczynkę
jden ma 8 lat, a drugi w pażdzierniku 3- ale wszyscy mowią do niego, jak do dziewczynki, bo taki ma wygląd, no dziewczęca uroda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:36
-
Anuśka wrote:Podziwiam.... Ja się boję na drabinę wejść
. Zresztą juz się kiedyś powywnętrzałam jak bardzo podziwiam osoby, które sobie tak po górkach biegają
********Gang 18+********
METAXA wrote:ja mam dwóch synów
jden ma 8 lat, a drugi w pażdzierniku 3- ale wszyscy mowią do niego, jak do dziewczynki, bo taki ma wygląd, no dziewczęca uroda.
Aaaa, tej teorii o wpływie orgazmu na płeć to nie znalam, ale ponoć im wcześniej przed owuklą będziecie serduszkować tym łatwiej o dziewuszkę. Oczywiscie w granicach żywotności plemniorów
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Aaaa, tej teorii o wpływie orgazmu na płeć to nie znalam, ale ponoć im wcześniej przed owuklą będziecie serduszkować tym łatwiej o dziewuszkę. Oczywiscie w granicach żywotności plemniorów
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nenuś!!!! Kochana!!!!! Wróciłaś!!!!! Jak było opowiadaj jak zdróweczko?
Zalatana byłam a do Pl lecę pojutrze. I boję się trochę tej podróży... czuję się nawet ok ale ta parówa na dworze mnie wykańcza. Mdłości praktycznie odpuściły, zostało tylko lekkie osłabienie. Ale jak czytam opowieści Tamki i Kroko, to na swoje objawy nie powinnam chyba nigdy narzekać
Trzymajcie się Kochane a propo!
Podczytuje Was, niezmiennie trzymam kciuki, troszkę musiałam się przygotować do wyjazdu i tak zeszło...
Krokodylica lubi tę wiadomość