X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    też mam 18% a przewidywany termin @ we wtorek 12.08
    Trzymam kciuki za Ciebie Kochana :) Jak Ci jutro wyjdą II to pojutrze też siknę :P

marissith lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, Mari... niereformowalne jesteście :P

A sikajcie, tylko później nie marudźcie, że krecha blada i nie wiecie czy na zdjęciu wyjdzie ;). Czego Wam bardzo mocno życzę! (drugiej kreski, nie tego, żeby na zdjęciu nie wyszła)

marissith, Anuśka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    a skąd jesteś? ja z południa- z Żywca, cały zezzły tydzień- do 14 patelnia, potem grad i burza do wieczora, a ten tydzień, codziennie deszcze, cały czas :-( dziś był w miarę dzień tylko, ale o 20 i tak przyszła burza, nawet nie ma kiedy ogrodu skosić, bo tak jest mokro

O widzisz Metaxa, to my z dwóch konkurencyjnych browarnianych miast :)

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak ni z gruchy ni z pietruchy- możecie się smiać, wiecie , że ja zaszłam w ciąże dopiero wtedy, jak po stosunku leżałam z nogami prawie na suficie? :-P powaga- gdzieś ta wyczytałam, że jak nogi w górze, to lepiej plemnikom dotrzeć :-D ja mam to tyłozgięcie, moze temu, nie wiem, w sumie.

momo1009 lubi tę wiadomość

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    O widzisz Metaxa, to my z dwóch konkurencyjnych browarnianych miast :)

aaaa, o tak, tak, tyle że (pomimo niku) ja tylko pije piwo i tylko tysie :-D nie znosze żywca :-D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    a tak ni z gruchy ni z pietruchy- możecie się smiać, wiecie , że ja zaszłam w ciąże dopiero wtedy, jak po stosunku leżałam z nogami prawie na suficie? :-P powaga- gdzieś ta wyczytałam, że jak nogi w górze, to lepiej plemnikom dotrzeć :-D ja mam to tyłozgięcie, moze temu, nie wiem, w sumie.
    Ja tak leżałam w tym cyklu ;)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:

No nareszcie trafiła się taka, która jest dowodem na to, że świeca po stosunku to nie mity i zabobony ;) Mnie to się jednak nie chce :P

Krysti lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    No nareszcie trafiła się taka, która jest dowodem na to, że świeca po stosunku to nie mity i zabobony ;) Mnie to się jednak nie chce :P

A tam, zanim mąż do łazienki wyskoczy, to ja nawet kwiat lotosu moge zrobić :-P

momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    aaaa, o tak, tak, tyle że (pomimo niku) ja tylko pije piwo i tylko tysie :-D nie znosze żywca :-D

:D
    Tyskie ponad wszystkie, wiadomo :)

To ja jutro w tym browiarium jak będę się raczyła tyskim piwkiem, wypiję Twoje zdrówko Kochana :)

A co mi tam, wypiję zdrówko Was wszystkich drogie 30-tki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:08

Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm, też kiedyś śmiałam się z tych świec, ale w następnym cyklu zamierzam spać niemalże jak nietoperz :-P do góry nogami :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:10

momo1009, Blondik lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    hm, też kiedyś śmiałam się z tych świec, ale w następnym cyklu zamierzam spać niemalże jak nietoperz :-P do góry nogami :-D
    Haha, oczywiście zaraz jak to przeczytałam, wyobraziłam sobie siebie śpiącą z nogami w pionie :D

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:

Hi hi dobry pomysł :)

A czemu Ty nie udostępniasz wykresu?

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta, z nogami w pionie to pikuś, ale głową w dół! to jest wyczyn! ha ha

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Był taki stary polski film gdzie babka wisiała na belce pod sufitem żeby zajść... Juz wtedy wiedzieli, że to działa :) "Konopielka" chyba

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Anuska, bo go nie mam- narazie nie. nie mierzę temp, coś tam zaczęłam skrobac, ale nie wiem, czy jest sens od 16 dc- za późno wyhaczyłam to forum

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:

Oj, widzę, że się na biologii nie uważało ;). Położenie tego co powyżej pupy nie w tym procesie większego znaczenia ;)

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w malopolsce niby padalo, nawet zalalo okolice limanowej, ale chyba w robocie bedac tego nie zauwazam, no i w weekend sie ostro podpalilam nad miejskim jeziorku.. dzis tez git a jutro ponoc ma byc pieknie wszedzie....

Gastro mam... Faaak

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki! Współczuję pogody pod psem, w Armenii przyjemne 33 stopnie w cieniu :)
    Współczuję Kropa, kciukam za kolejny cykl.
    Ania84: kurcze, nie wiem co powiedzieć ;( A może da się zrobić selekcję plemników z dobrym kariotypem? Bo ten dodatkowy jest tylko w połowie plemników...

Momo: Metaxa, ja nie wierzę w to trzymanie nóg do góry :P KIedyś trzymałam spermę długo leżac na świecę i załapałam co najwyżej infekcję intymną :P

momo1009, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Anuska, bo go nie mam- narazie nie. nie mierzę temp, coś tam zaczęłam skrobac, ale nie wiem, czy jest sens od 16 dc- za późno wyhaczyłam to forum
    Aha... Ale udostępnić możesz to będziemy Ci bazgrać pod wykresem :)

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Oj, widzę, że się na biologii nie uważało ;). Położenie tego co powyżej pupy nie w tym procesie większego znaczenia ;)
    ups, obiecuję, że nadrobię zaległosci :-/

‹‹ 1597 1598 1599 1600 1601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ