My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka, Mari... niereformowalne jesteście
A sikajcie, tylko później nie marudźcie, że krecha blada i nie wiecie czy na zdjęciu wyjdzie. Czego Wam bardzo mocno życzę! (drugiej kreski, nie tego, żeby na zdjęciu nie wyszła)
marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
METAXA wrote:a skąd jesteś? ja z południa- z Żywca, cały zezzły tydzień- do 14 patelnia, potem grad i burza do wieczora, a ten tydzień, codziennie deszcze, cały czas
dziś był w miarę dzień tylko, ale o 20 i tak przyszła burza, nawet nie ma kiedy ogrodu skosić, bo tak jest mokro
O widzisz Metaxa, to my z dwóch konkurencyjnych browarnianych miast
********Gang 18+********
a tak ni z gruchy ni z pietruchy- możecie się smiać, wiecie , że ja zaszłam w ciąże dopiero wtedy, jak po stosunku leżałam z nogami prawie na suficie?
powaga- gdzieś ta wyczytałam, że jak nogi w górze, to lepiej plemnikom dotrzeć
ja mam to tyłozgięcie, moze temu, nie wiem, w sumie.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
METAXA wrote:a tak ni z gruchy ni z pietruchy- możecie się smiać, wiecie , że ja zaszłam w ciąże dopiero wtedy, jak po stosunku leżałam z nogami prawie na suficie?
-
METAXA wrote:a tak ni z gruchy ni z pietruchy- możecie się smiać, wiecie , że ja zaszłam w ciąże dopiero wtedy, jak po stosunku leżałam z nogami prawie na suficie?
No nareszcie trafiła się taka, która jest dowodem na to, że świeca po stosunku to nie mity i zabobonyMnie to się jednak nie chce
Krysti lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:No nareszcie trafiła się taka, która jest dowodem na to, że świeca po stosunku to nie mity i zabobony
Mnie to się jednak nie chce
A tam, zanim mąż do łazienki wyskoczy, to ja nawet kwiat lotosu moge zrobićmomo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
METAXA wrote:aaaa, o tak, tak, tyle że (pomimo niku) ja tylko pije piwo i tylko tysie
nie znosze żywca
Tyskie ponad wszystkie, wiadomo
To ja jutro w tym browiarium jak będę się raczyła tyskim piwkiem, wypiję Twoje zdrówko Kochana
A co mi tam, wypiję zdrówko Was wszystkich drogie 30-tki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:08
Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
METAXA wrote:hm, też kiedyś śmiałam się z tych świec, ale w następnym cyklu zamierzam spać niemalże jak nietoperz
do góry nogami
********Gang 18+********
METAXA wrote:hm, też kiedyś śmiałam się z tych świec, ale w następnym cyklu zamierzam spać niemalże jak nietoperz
do góry nogami
"Konopielka" chyba
momo1009 lubi tę wiadomość
-
METAXA wrote:dziewczęta, z nogami w pionie to pikuś, ale głową w dół! to jest wyczyn! ha ha
Oj, widzę, że się na biologii nie uważało. Położenie tego co powyżej pupy nie w tym procesie większego znaczenia
********Gang 18+********
No w malopolsce niby padalo, nawet zalalo okolice limanowej, ale chyba w robocie bedac tego nie zauwazam, no i w weekend sie ostro podpalilam nad miejskim jeziorku.. dzis tez git a jutro ponoc ma byc pieknie wszedzie....
Gastro mam... Faaak -
Hej laseczki! Współczuję pogody pod psem, w Armenii przyjemne 33 stopnie w cieniu
Współczuję Kropa, kciukam za kolejny cykl.
Ania84: kurcze, nie wiem co powiedzieć ;( A może da się zrobić selekcję plemników z dobrym kariotypem? Bo ten dodatkowy jest tylko w połowie plemników...
Momo: Metaxa, ja nie wierzę w to trzymanie nóg do góryKIedyś trzymałam spermę długo leżac na świecę i załapałam co najwyżej infekcję intymną
momo1009, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość