SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    też mam 18% a przewidywany termin @ we wtorek 12.08
    Trzymam kciuki za Ciebie Kochana :) Jak Ci jutro wyjdą II to pojutrze też siknę :P

marissith lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, Mari... niereformowalne jesteście :P

A sikajcie, tylko później nie marudźcie, że krecha blada i nie wiecie czy na zdjęciu wyjdzie ;). Czego Wam bardzo mocno życzę! (drugiej kreski, nie tego, żeby na zdjęciu nie wyszła)

marissith, Anuśka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    a skąd jesteś? ja z południa- z Żywca, cały zezzły tydzień- do 14 patelnia, potem grad i burza do wieczora, a ten tydzień, codziennie deszcze, cały czas :-( dziś był w miarę dzień tylko, ale o 20 i tak przyszła burza, nawet nie ma kiedy ogrodu skosić, bo tak jest mokro

O widzisz Metaxa, to my z dwóch konkurencyjnych browarnianych miast :)

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak ni z gruchy ni z pietruchy- możecie się smiać, wiecie , że ja zaszłam w ciąże dopiero wtedy, jak po stosunku leżałam z nogami prawie na suficie? :-P powaga- gdzieś ta wyczytałam, że jak nogi w górze, to lepiej plemnikom dotrzeć :-D ja mam to tyłozgięcie, moze temu, nie wiem, w sumie.

momo1009 lubi tę wiadomość

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    O widzisz Metaxa, to my z dwóch konkurencyjnych browarnianych miast :)

aaaa, o tak, tak, tyle że (pomimo niku) ja tylko pije piwo i tylko tysie :-D nie znosze żywca :-D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    a tak ni z gruchy ni z pietruchy- możecie się smiać, wiecie , że ja zaszłam w ciąże dopiero wtedy, jak po stosunku leżałam z nogami prawie na suficie? :-P powaga- gdzieś ta wyczytałam, że jak nogi w górze, to lepiej plemnikom dotrzeć :-D ja mam to tyłozgięcie, moze temu, nie wiem, w sumie.
    Ja tak leżałam w tym cyklu ;)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:

No nareszcie trafiła się taka, która jest dowodem na to, że świeca po stosunku to nie mity i zabobony ;) Mnie to się jednak nie chce :P

Krysti lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    No nareszcie trafiła się taka, która jest dowodem na to, że świeca po stosunku to nie mity i zabobony ;) Mnie to się jednak nie chce :P

A tam, zanim mąż do łazienki wyskoczy, to ja nawet kwiat lotosu moge zrobić :-P

momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    aaaa, o tak, tak, tyle że (pomimo niku) ja tylko pije piwo i tylko tysie :-D nie znosze żywca :-D

:D
    Tyskie ponad wszystkie, wiadomo :)

To ja jutro w tym browiarium jak będę się raczyła tyskim piwkiem, wypiję Twoje zdrówko Kochana :)

A co mi tam, wypiję zdrówko Was wszystkich drogie 30-tki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:08

Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm, też kiedyś śmiałam się z tych świec, ale w następnym cyklu zamierzam spać niemalże jak nietoperz :-P do góry nogami :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:10

momo1009, Blondik lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    hm, też kiedyś śmiałam się z tych świec, ale w następnym cyklu zamierzam spać niemalże jak nietoperz :-P do góry nogami :-D
    Haha, oczywiście zaraz jak to przeczytałam, wyobraziłam sobie siebie śpiącą z nogami w pionie :D

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:

Hi hi dobry pomysł :)

A czemu Ty nie udostępniasz wykresu?

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta, z nogami w pionie to pikuś, ale głową w dół! to jest wyczyn! ha ha

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Był taki stary polski film gdzie babka wisiała na belce pod sufitem żeby zajść... Juz wtedy wiedzieli, że to działa :) "Konopielka" chyba

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Anuska, bo go nie mam- narazie nie. nie mierzę temp, coś tam zaczęłam skrobac, ale nie wiem, czy jest sens od 16 dc- za późno wyhaczyłam to forum

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:

Oj, widzę, że się na biologii nie uważało ;). Położenie tego co powyżej pupy nie w tym procesie większego znaczenia ;)

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w malopolsce niby padalo, nawet zalalo okolice limanowej, ale chyba w robocie bedac tego nie zauwazam, no i w weekend sie ostro podpalilam nad miejskim jeziorku.. dzis tez git a jutro ponoc ma byc pieknie wszedzie....

Gastro mam... Faaak

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki! Współczuję pogody pod psem, w Armenii przyjemne 33 stopnie w cieniu :)
    Współczuję Kropa, kciukam za kolejny cykl.
    Ania84: kurcze, nie wiem co powiedzieć ;( A może da się zrobić selekcję plemników z dobrym kariotypem? Bo ten dodatkowy jest tylko w połowie plemników...

Momo: Metaxa, ja nie wierzę w to trzymanie nóg do góry :P KIedyś trzymałam spermę długo leżac na świecę i załapałam co najwyżej infekcję intymną :P

momo1009, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    Anuska, bo go nie mam- narazie nie. nie mierzę temp, coś tam zaczęłam skrobac, ale nie wiem, czy jest sens od 16 dc- za późno wyhaczyłam to forum
    Aha... Ale udostępnić możesz to będziemy Ci bazgrać pod wykresem :)

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Oj, widzę, że się na biologii nie uważało ;). Położenie tego co powyżej pupy nie w tym procesie większego znaczenia ;)
    ups, obiecuję, że nadrobię zaległosci :-/

‹‹ 1597 1598 1599 1600 1601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ